تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1869 از 2365 اولاول ... 8691369176918191859186518661867186818691870187118721873187919191969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,681 به 18,690 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انشاالله . . .
    حمید جان برا کامپ انتخاب همون rs یا sqx باشه ! البته دوستان ایمیج داینامیک رو هم پیشنهاد میدن !
    ساب هم rs12 fa و mx15 رو داشتم اگه یادتونه باشه ! الان میخوام rs15fa رو امتحان کنم !
    یا سیلد هفتاد و یا پورتد صد اگه محدودیت جا نداشته باشم !
    آمپ از گلیدن بردارم فک کنم بودجه زیادی میخواد !
    hdp4 چطوره برا این دو تا ؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارین ؟؟؟
    تشکّـــــــر
    سلام
    من صدای ایمیج و نشنیدم.تو چه سطحیه؟
    به تظر من hdp4نگیر من صداش و با 1073شنیدم خیلی بی کیفیت هست.ولتاژ گینش هم به نظر من واقعی نیست.طرف 8019داشت اونوقت گین و گذاشته بود رو ساعت 1یعنی حدود 1.5ولت.باید اسپیکر از دیستورت و کلیپ تو ولوم بالا منفجر میشد اما انگار نه انگار.ضمنا اون قدرتی هم که من از 150وات این آمپ انتظار داشتم و اصلا نداره.

- - - Updated - - -

انشاالله . . .
    حمید جان برا کامپ انتخاب همون rs یا sqx باشه ! البته دوستان ایمیج داینامیک رو هم پیشنهاد میدن !
    ساب هم rs12 fa و mx15 رو داشتم اگه یادتونه باشه ! الان میخوام rs15fa رو امتحان کنم !
    یا سیلد هفتاد و یا پورتد صد اگه محدودیت جا نداشته باشم !
    آمپ از گلیدن بردارم فک کنم بودجه زیادی میخواد !
    hdp4 چطوره برا این دو تا ؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارین ؟؟؟
    تشکّـــــــر
    سلام
    من صدای ایمیج و نشنیدم.تو چه سطحیه؟
    به تظر من hdp4نگیر من صداش و با 1073شنیدم خیلی بی کیفیت هست.ولتاژ گینش هم به نظر من واقعی نیست.طرف 8019داشت اونوقت گین و گذاشته بود رو ساعت 1یعنی حدود 1.5ولت.باید اسپیکر از دیستورت و کلیپ تو ولوم بالا منفجر میشد اما انگار نه انگار.ضمنا اون قدرتی هم که من از 150وات این آمپ انتظار داشتم و اصلا نداره.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    ال نودم پخش و بلندگو فابریکی داره...صداش از نظر کیفیتی متوسطه ...بد نیست...رو ماشین قبلیم u456و هلیکس e4x داشتم....بدون امپ ....از حالت فعلی با کیفیت تر بود.برام اصلا بیس و بلندی مهم نیست...کیفیت اونم برا باندای جلو مهمه...معمولا صدای باندای عقب رو میبندم ...در ضمن نمیخوام تغییری روی درهای جلو برا نصب بوجود بیارم
    لطفا هد یونیت و در صورت صلاحدید بلندگو یا کامپوننت پیشنهاد بدید....از راهنمایی های شما خیلی متشکرم
    ارادتمند شما
    شهرام

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    حمیدجان من خودم هم نشنیدم ، ولی میگن کیفیت خیلی خوبی داره ! تو شهرمون هم نمایندگی داره !
    آمریکایی هست ! فک کنم صداش کریستالی باشه ! همین منو مردد میکنه !
    من صدای گرم دوست دارم !
    120 تا میده hdp4 !
    من قبلا صدای سیستمم رو با آمپای دیگه نشنیدم ، نمیتونم نظر بدم درباره hdp4 ـم !
    حالا چی رو صلاح میدونین ؟
    یک دو + مونو فک کنم بودجه زیادی بخواد ! درسته ؟
    چهار کانال خوب هم همینطور ؟
    موندم چه کنم ؟!
    یاعلیـ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود
    حمیدجان من خودم هم نشنیدم ، ولی میگن کیفیت خیلی خوبی داره ! تو شهرمون هم نمایندگی داره !
    من صدای گرم دوست دارم !
    120 تا میده hdp4 !
    موندم چه کنم ؟!
    یاعلیـ
    Image رو صداش رو شنیدم. واقعا صداش بی نظیره! اون ماشینی که من داخلش گوش کردم تازه عقب رو کواکسیال انداخته بود و فقط جلو کامپوننت بود. ساب ۸ اینچ؟ بود. باورم نمی‌شد این صدا از این ساب کوچیک میومد!!
    پخش هم آلپاین ۱۴۵ بود تا جایی که یادمه.
    همون طور که شنیدین صداش واقعا کریستالی و شفافه.
    اگر صدای گرم و شفاف مهمه به راکفورد T16s هم می‌تونی فکر کنی. روی سیستم خودم بستم و واقعاً راضی‌ام.
    اگر هزینه هم برات مهم نیست و فقط کیفیت مهمه به نظر من برای آمپ فقط از راکفورد انتخاب کن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. 2 کاربر از bardia67m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام علیکم
    من مرتب میومدم ببینم این بار گلیدن که از پارسال منتظریم بالاخره میاد یا نه
    ظاهرا رسیده البته نمیدونم چدن تو پستا بازارش داغ شده شده گفتم رسیده. حالا شایعس یا واقعا اومده؟
    اقا حمید میشه بگید چه جنسایی ازش رسیده ساب آمپ کامپ تا یه چنداییش رو انتخاب کنم برام زحمت خریدنش رو بکشید..
    مرسی با تشکر پیشاپیش

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای تیبا بین چند تا انتخاب موندم پخشم x400 هست
    برای سبک متال و راک چه باند و امپ و باند برای در جلو پیشنهاد میکنید
    خودم اول میخواستم 8400 و e69 و e4x و ساب 3000 بگیرم که همه گفتن برای 3000 کنوود حداقل باید امپ 8106 بگیری الان نمیتونم برای مونو هزینه کنم
    انتخاب دومم هرتز 690 و پایونیر 5602 و برای در جلو نمیدونم چی بگیرم که هم صدای استیج جلو رو پر کنه هم هزینش زیاد از 200 بالاتر نره

کمک کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    ال نودم پخش و بلندگو فابریکی داره...صداش از نظر کیفیتی متوسطه ...بد نیست...رو ماشین قبلیم u456و هلیکس e4x داشتم....بدون امپ ....از حالت فعلی با کیفیت تر بود.برام اصلا بیس و بلندی مهم نیست...کیفیت اونم برا باندای جلو مهمه...معمولا صدای باندای عقب رو میبندم ...در ضمن نمیخوام تغییری روی درهای جلو برا نصب بوجود بیارم
    لطفا هد یونیت و در صورت صلاحدید بلندگو یا کامپوننت پیشنهاد بدید....از راهنمایی های شما خیلی متشکرم
    ارادتمند شما
    شهرام
    با عرض سلام خدمت سروران گرامی و همچنین عرض تبریک میلاد با سعادت هشتمین امام مسلمین حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خدمت شما بزرگواران.
    شهرام جان منظورتون از حالت فعلی اینه که سایز 13 باید حتما باشه؟به نظر من اون قطعه پلاستیک مشکیا رو در بیار راحت کامپوننت 16 نصب کن.هرموقع هم خواستی مجددا بر میگردونی سر جاشون.من خودم این کار رو کردم.اونا رو با اسپیکرهای فابییک هم جلو و هم عقب رو بیرون آوردم گذاشتم تو خونه.سایز 16 خیلی صدای بهتری داره.
    درود
    من صدای گرم دوست دارم !
    120 تا میده hdp4 !
    موندم چه کنم ؟!
    یاعلیـ
    سلام رضا جان.
    150 واتیه گلممگه خودت نداری این آمپ رو؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درسته تهیه یه سیستم دو استیج و ساب به همراه دو تا آمپ هزینه بر هست.اما این باری که گلیدن آورده میتونم بگم برای کسانی که میخوان تغییر اساسی تو قطعاتشون بدن یا یه سیستم برای اولین بار جمع کنن یه فرصت بسیار خوب هست که اگر از دست بدین ممکنه تو بار های بعدی دیگه این فرصت براتون پیش نیاد.
    رضا اگر من جات بودم از این فرصت استفاده میکردم ومثلا آمپ و ردش میکردم.تو خرید کامپ و ساب هم شک نمیکردم.
    من یه سری خبرهای خیلی خوب دارم که ان شاءالله به زودی همگی متوجه خواهید شد.
    من فعلا سربسته گفتم.فقط تو این بار این اتفاق خواهد افتاد.
    سلام علیکم
    من مرتب میومدم ببینم این بار گلیدن که از پارسال منتظریم بالاخره میاد یا نه
    ظاهرا رسیده البته نمیدونم چدن تو پستا بازارش داغ شده شده گفتم رسیده. حالا شایعس یا واقعا اومده؟
    اقا حمید میشه بگید چه جنسایی ازش رسیده ساب آمپ کامپ تا یه چنداییش رو انتخاب کنم برام زحمت خریدنش رو بکشید..
    مرسی با تشکر پیشاپیش
    به به سلام علیکم به آقا هادی گل. کجائی عزیز کم پیدائی؟
    بله بالاخره پس از دوسال بالاخره مجددا بار گلیدن و ماسکونی رسیده و امیدوارم تا اواخر شهریور کارهای ترخیصش انجام بشه و بیاد بیرون.
    تا ترخیص نشه از تنوع اجناس اطلاع دقیق ندارم ولی اغلب رده های این برند و گفتن آوردن. تا این مقدار هم به من گفتن که ان شاءالله خبرهای خوبی برامون دارن.خودم هم شدیدا منتظرم و همین خبر رو به شما منتقل کردم.
    سلام دوستان
    من برای تیبا بین چند تا انتخاب موندم پخشم x400 هست
    برای سبک متال و راک چه باند و امپ و باند برای در جلو پیشنهاد میکنید
    خودم اول میخواستم 8400 و e69 و e4x و ساب 3000 بگیرم که همه گفتن برای 3000 کنوود حداقل باید امپ 8106 بگیری الان نمیتونم برای مونو هزینه کنم
    انتخاب دومم هرتز 690 و پایونیر 5602 و برای در جلو نمیدونم چی بگیرم که هم صدای استیج جلو رو پر کنه هم هزینش زیاد از 200 بالاتر نره
    کمک کنید
    سلام
    اگر دنبال کیفیت صدای خوب هستی بدون شک E69X و کواکسیال E4X راضیتون میکنه. البته حیف که نمیشه سایز بزرگتر از 10 تو تیبا نصب کرد.بدون آمپ هم کاملا جواب میده.
    اگر بیس و کوبش بالا میخوای یه 7158 بگیر به جای E69X با یه آمپ 5602.

10. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید نصب کواک زیر تاقچه سمند ربطی به کیفیت صدا داره؟ اگر داره حدودا چقدره فرقش نسبت به نصب روی تاقچه mdf ؟

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    من هم به نوبه خودم میلاد امام رضا رو به همه دوستان تبریک میگم !
    حمید جان من کل سیستم رو اگه یادتون باشه حدود 3 ماه پیش فروختم ! :(
    ( hdp4 + mx15 + k6 + 8001 + x400 )
    در ضمن cea2006 .ـی که برا hdp4 ثبت شده تا اونجایی که یادم هست 120 یا 125 وات هست حمید جان !
    چه خبری بهتر از اینکه سری زیرو ـش زیر یک تومن ـه ! چه برسه به سری های پایین !
    به امید خبر های خوبــــــــ . . . ♥
    یاعلیـ

13. این کاربر از aiza1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید نصب کواک زیر تاقچه سمند ربطی به کیفیت صدا داره؟ اگر داره حدودا چقدره فرقش نسبت به نصب روی تاقچه mdf ؟
    سلام
    نه ربطی نداره فقط باید کاملا استیبل نصب بشه.البته شاید اون گریل فابریک خود ماشین تو کاهش صدای تریبل تویترها کمی تاثیر بگذاره که فکر نکنم خیلی مشهود باشه.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •