تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1869 از 2376 اولاول ... 86913691769181918591865186618671868186918701871187218731879191919692369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,681 به 18,690 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واعظ مدیریت به خرج داد
    مربی استقلال: پانزده امتیاز بگیریم،قهرمانیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر از هشت دیدار آینده خود تنها پانزده امتیاز بدست آوریم،قطعاً قهرمان لیگ برتر خواهیم شد.

امید طیری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی برنا اظهار داشت: اگر چه زود است از حالا درباره قهرمانی صحبت کنیم،اما اگر از بازیهای آینده خود تنها 15 امتیاز بدست آوریم، قطعاً قهرمان لیگ برتر می شویم و جام قهرمانی را بالای سر می بریم.وی افزود: تا پایان لیگ استقلال 4 بازی در خانه و 4 بازی در خارج از خانه دارد. با توجه به فاصله 6 امتیازی با ذوب آهن اگر در 5 بازی پیروز از میدان خارج شویم،قطعاً قهرمان هستیم.طیری دیدار استقلال مقابل مقاومت را نیز مشکل توصیف می کند:"درست که ما در بازی رفت 5 گل به این تیم زدیم، اما تیم های غلام پیروانی همیشه خطرناک هستند و باید مقابل این تیم باهوش عمل کرد. ما از شیراز خاطره خوبی داریم و می توانیم در برابر مقاومت هم پیروز شویم."مربی استقلال در پایان خاطر نشان کرد: باید از مدیریت باشگاه به خصوص واعظ آشتیانی و انصاری تشکر کنم. آنها بعد از دربی مدیریت به خرج دادند و با حضور در تمرینات باعث قوت قلب کادر فنی و بازیکنان شدند. استقلال با این مجموعه ای که در اختیار دارد، واقعاً لایق قهرمانی است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس از حضور در تمرین استقلال
    مهاجم كروات مورد تایید كادر فنی قرار نگرفت

خبرگزاری فارس: یك مهاجم كروات در تمرین تیم فوتبال استقلال حاضر شد اما ظاهرا مورد تایید كادر فنی قرار نگرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس ، ماریو ماریچ كه سابقه بازی در تیم اونترهاخینگ آلمان را دارد امروز در تمرین استقلال شركت كرد. كادر فنی استقلال از عملكرد این مهاجم در اولین جلسه تمرینی رضایت نداشت و تا این لحظه حضور ماریچ در استقلال منتفی است مگر اینكه در روزهای آینده اتفاق دیگری رخ دهد.
    از طرف دیگر با توجه به اینكه باشگاه استقلال فهرست خود را برای شركت در لیگ قهرمانان آسیا به afc ارسال كرده مشخص نیست بتواند از این بازیكن در این رقابت ها استفاده كند.
    تیم فوتبال استقلال ساعت 10:30 روز آینده راهی شیراز خواهد شد و عصر همان روز در زمین چمن ورزشگاه حافظیه تمرین می كند.
    دیدار مقاوت و استقلال ساعت 14 روز چهارشنبه و از هفته بیست و هفتم لیگ برتر برگزار خواهد شد.
    انتهای پیام/ا

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

این آخر نود عجب جوکی شد
    این یارو پی روانی وقتی آمار رو فردوسی پور بهش گفت 50 درصد گفتن حق استقلال برد بوده گفت
    مردم هول شدن عجله کردن یهو اس ام اس دادن ( کم مونده بود بگه 50 درصد دستشون اشتباهای خورد به دکمه 2 و اس ام اس ارسال شد)
    بعدشم گفت باید اول بازی رو نشون میدادید که فردوسی پور خند ه اش گرفت گفت جمعه که همه بازی رو دیدن
    جالب اینجاست که میگفت تیمای دیگه که جلوی استقلال قرار میگرن پیستون راست چپ رو ببندن استقلال رو از اینجا از کار بندازن از این حرفا که مثلا یاد میداد تیمای دیگه چه جوری جلوی استقلال بازی کنن که خوشم آمد فردوسی پورم بد حالشو گرفت گفت شما که دارید به تیما ی دیگه یاد میدید خودتون داشتید می باختید جلوی استقلال
    خدایی آخر برنامه خیلی طنز بود جالب بود
    Last edited by shahin666; 17-02-2009 at 01:56.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

این آخر نود عجب جوکی شد
    این یارو پی روانی وقتی آمار رو فردوسی پور بهش گفت 50 درصد گفتن حق استقلال برد بوده گفت
    مردم هول شدن عجله کردن یهو اس ام اس دادن ( کم مونده بود بگه 50 درصد دستشون اشتباهای خورد به دکمه 2 و اس ام اس ارسال شد)
    بعدشم گفت باید اول بازی رو نشون میدادید که فردوسی پور خند ه اش گرفت گفت جمعه که همه بازی رو دیدن
    جالب اینجاست که میگفت تیمای دیگه که جلوی استقلال قرار میگرن پیستون راست چپ رو ببندن استقلال رو از اینجا از کار بندازن از این حرفا که مثلا یاد میداد تیمای دیگه چه جوری جلوی استقلال بازی کنن که خوشم آمد فردوسی پورم بد حالشو گرفت گفت شما که دارید به تیما ی دیگه یاد میدید خودتون داشتید می باختید جلوی استقلال
    آره انصافا خيلي حال كردم با اين جمله فردوسي پور!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دم عادل گرم بدجوری زد تو پوز پی روانی.
    میگه مردم عجله کردند.بعد میگه اشتباهی فرستادند.یک کم دیگه پیش میرفت میگفت مردم نمیفهمند.
    بعد میگه ما قهرمانیم جوک سال.
    میگه هر تیمی جلوی پیستونهای استقلال رو بگیره میتونه ببره و عادل هم جواب دندان شکنی بهش داد.
    یکی بهش بگه تو بازی رفت هم استقلال نقطه ضعف پیروزی رو پیدا کرد و بقیه تیمها تونستند جلوی پیروزی رو بگیرند.مربی ابومسلم بعد از بازی با پیروزی هم گفت استقلال راه بردن پیروزی رو به بقیه تیمها نشون داد.
    ولی دمش گرم آخر شبی باعث انبساط خاطر ما شد و جای خالی فیروز کریمی و پر کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

نه برق داریم نه قانون * * * گیر دادی به موهامون
    دم خودت و امضات با همدیگه گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

این آخر نود عجب جوکی شد
    آره حاجی
    خدایی اصلا حرفه ای نیست مثلا می خواست چیو ثابت کنه؟
    فکر کنم مهران مدیری واسه طنز بعدیش به پی روانی نقش اول بده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سه شنبه 15 / 11/ 87

لیگ ما مثل شطرنج است

صبح رفتم باشگاه فیلم بازی های راه آهن را تماشا کردم. آرش برهانی هم آمد و چند دقیقه ای با هم صحبت کردیم.

گفتم انتظار من از او بالاتر از اینهاست. شخصا فکر می کنم پتانسیل برهانی خیلی بیشتر از این است.

قبل از بازی با استقلال اهواز به او گفتم تو امروز گل میزنی و وقتی این اتفاق افتاد به سمتم آمد و گفت: امیرخان، دیدی گل زدم،

درباره بحث دکتر دادکان هم یک توضیح تکمیلی باید بدهم وآن اینکه بحث پیشنهاد ایشان برای سرمربیگری تیم ملی ب بود.

درواقع روزی که با ایشان جلسه داشتم گفت که به هرحال شیوه مدیریتی من این است

که تو را از تیم ملی ب بیاورم و وارد چرخه تیم اصلی شوی.

هرچند من در آن مقطع در استقلال بودم وباید برای قهرمانی می جنگیدم واین اتفاق سرانجام رخ نداد.بگذریم،

درفوتبال این قدر خاطره داریم که اگر روزی فرصت باشد بخواهم آنها باز کنم.

الان ولی فرصتش نیست.خدارا شکر حال مادرم بهتر شده ، هواداران خیلی سئوال می کردند و از آنها تشکر می کنم.

دیروز بخشی از مسابقه دو استاد بزرگ شطرنج دنیا یعنی کارپف و قائم مقامی عزیز را دیدم،

یاد روزهایی افتادم که خودمان با دوستان شطرنج بازی می کردیم.یادش به خیر،

هیچ وقت دوست نداشتم در شطرنج بازنده باشم.

فکر میکنم از این جهت خیلی به فوتبال و داستان های ... مرتبط با فوتبال شبیه است.

این را هم بگویم که پیروزی های استقلال رانتیجه لطف خداوند می دانم. ب

چه های تیم در تمرینات زحمات فراوانی می کشند

اما جدا از این مساله بنده معتقدم که نتایج اخیر استقلال به خاطر لطفی است که خداوند به ما دارد.

حرف دیگر این که هنوز زود است که درباره قهرمانی حرف بزنیم وبنده هم عادت ندارم کری بخوانم

اما تمام تلاش ما بر این است که روند اخیر تیمی مان ادامه داشته باشد

وبرای محقق شدن این خواسته ، شکل تمرینات را طوری برنامه ریزی کرده ایم که بر قدرت استقلال روز به روز افزوده شود.

از روز اول هدف ما این بود که تیم را روی ستاره ها بنا نکنیم و به معنای واقعی تیم باشیم.

به همین دلیل هم است که شما می بینید آرش نباشد یا جان واریو و جباری نباشند بر روند تیم مان خللی وارد نمی شود.

فعلا تمام فکر و ذکرم را به بازی به راه آهن معطوف کرده ام و اتفاقات باشگاه پرسپولیس ارتباطی به ما ندارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چهارشنبه 16/ 11 / 87

هیچ فکری درباره پرسپولیس ندارم

طی روزهای گذشته مرتب به بازیکنان تاکید کرده ام مراقب تک تک مسابقات پیش رو باشند.

حرف همیشگی هم که در این بین زده ام

این بوده که هر کدام از بچه های تیم در ادامه مسابقات لیگ برتر باید به اندازه دو بازیکن بدوند.

واقعیت این است که وقتی می گویم نباید از حالا درباره قهرمانی حرف زد بی دلیل نیست.

امروز (سه شنبه) دیدم که شما پرونده ویژه ای در خصوص ضرورت دور شدن غرور منفی و کاذب از تیم نوشته بودید.

این عین حقیقت است . بچه ها باید مثل روزهایی که در شرایط مطلوبی نبودیم تلاش کنند، بدوند و بجنگند.

خوشبختانه سایت باشگاه هم فعال شد. فکر می کنم خیلی به ماکمک کند اما درباره بازی فردا (چهارشنبه) با راه آهن.

حتما می دانید من شخصا علاقه خاصی به این باشگاه دارم وکلا بخشی از فوتبالم را مدیون این باشگاه می دانم.

تیم امروز راه آهن را هم تیم خوبی می دانم. ما در بازی رفت هم کار مشکلی داشتیم ولی در نهایت به سه امتیاز رسیدیم.

درمسابقه برگشت هم دقیقا با این هدف به میدان می رویم.

خوشبختانه آنالیز خوبی از حریف داریم و می دانیم آنها به چه سیستم و روشی مقابل ما قرار می گیرند.

یگی از دوستان پرسیده بود آیا ممکن است به خاطر بازی مقابل پرسپولیس ارنج اصلی تیم تان را نچینید؟

نمی دانم این دوستان اخلاق من را نمی دانند یا دارند شوخی می کنند.

من با تمام توان و قدرت ، تیم را مقابل راه آهن آماده می کنم وفعلا هیچ فکری درباره پرسپولیس ندارم.

عصردونشبه هم چند تن از طرفداران پرسپولیس آمده بودند به زمین ما، گفتم اینها دوست ما و عزیز ما هستند.

به لیدرهای خودمان هم توصیه کرده ام حتما باید حرمت آنها خفظ شود. امیدوارم تیم شان از بحران بیرون بیاید.

افشین پسرخوبی است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شنبه 19/ 11 / 87

هواداران استقلال به استادیوم بروند

قبل از هر چیز از تمامی طرفداران استقلال می خواهم

چهارشنبه به ورزشگاه بیایند وبا همان تعصبی که استقلال را تشویق می کنند تیم ملی را حمایت کنند.

اگر ایران 3 امتیاز بازی مقابل کره جنوبی را بگیرد 50 درصد راه صعود را طی کرده است

اما در غیر اینصورت با توجه به دوبازی خارج از خانه مقابل دوتیم کره جنوبی و شمالی وبه خصوص بازی در سئول

آن هم در شرایطی که مهندسی ورزشگاه سئول به گونه ای است

که تماشاگران کاملا بر تیم میهمان مسلط هستند کار دشواری خواهد بود.

اما اگر کره را شکست دهیم 50 درصد راه صعود به جام جهانی را طی کرده ایم.

البته فاصله کوتاه زمانی تا بازی دربی بی تردید درکار ما تاثیر زیادی می گذارد

زیرا تیم استقلال اکنون به هارمونی کامل رسیده و ای کاش می شد

بین بازی کره و دربی فاصله بیشتری قرار می گرفت تا بازی در سطح بالاتری برگزار شود.

هنوز هم سر حرف خود هستم و تاکید می کنم رضا عنایتی را می خواهم

اما این را هم در نظر دارم که باشگاه مشکل مالی دارد و ابتدا این مشکلات باید بر طرف شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •