مهندس رضا بالای 20 روز گذشت از حرفی ک زدین مبنی بر ارسال و نصب انتن(ماکریو) اگه اشتباه نکنم
ک چندین بار هم تو خصوصی بهتون گفتم
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری ک گفتید مشکل لینک داره .و با نصب انتن حل میشه(مشکل همچنان هست بعد از 20 و چند روز)
مهندس رضا بالای 20 روز گذشت از حرفی ک زدین مبنی بر ارسال و نصب انتن(ماکریو) اگه اشتباه نکنم
ک چندین بار هم تو خصوصی بهتون گفتم
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری ک گفتید مشکل لینک داره .و با نصب انتن حل میشه(مشکل همچنان هست بعد از 20 و چند روز)
سلام. انتن ارسال شده است. به محض رسیدن پیمانکار نصب و راه اندازی میشود.
در استان تهران
شهر رودهن وارد مدار فورجی شد.
در استان سمنان
شهر گرمسار وارد مدار فورجی شد.
اصفهان که 10 ماهه وارد مدار 4G شده ...
اینم نتیجه .... وای به حال این شهرهای تازه 4G شده
از اروپا تست نذاشتم چون به تست نمیرسه و خطا میده
کل ایرانم وارد مدار 4G ,5G بشه همین داستان ادامه دارد ...
![]()
مهندس رضا فورجی سبزوار کجا رسید جواب بدید دیگه ممنون
اقارضا نمیخاین یک فکری به حال ما بکنین؟ اینجا اصلا اوضاع سیگنال و انتن دهی خوب نیست چند بارم بهتون گفتم اما جواب ندادین عاجزانه خاهش میکنم رسیدگی کنید
Sent from my LT25i
Last edited by naser.051; 20-01-2016 at 18:49.
سلام آقا رضا حالتون خوبه؟
عذر میخوام کرج ابتدای بلوار محمدی که از سمت بلوار حدادی واردش بشید پوشش داخلی ایرانسل بسیار بسیار ضعیفه یعنی روی شبکه 2G نهایت تا 2 خط آنتن از 5 خط دارم و اکثر اوقات کلا آنتن میپره و قابلیت تماس و ارسال پیام که 90% مواقع وجود نداره ، شما از وضعیت اون منطقه اطلاع دارید و اینکه چه راه حلی هست براش؟ با تغییر جهت حل میشه یا نیاز به سایت و دکل و این چیزا هست؟ من رو نقشه به صورت حدودی اون منطقه ای که منزلمون هست رو نشون دادم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید تا این موضوع ان شاءالله برطرف بشه...
![]()
دوست عزیز
علت اصلی به خاطر اینه که معمولن عمده مصرف کاربرا در سمت دانلوده تا آپلوده. یعنی وقتی شما داری تست میگیری احتمالن چندین نفر دیگه همزمان با شما داشتن دانلود میکردن. حتی ممکنه بعضیاشون فاصلهشون تا دکل خیلی کمتر از شما بوده که سرعت دانلود بالاتری میگرفتن که باعث شده سهم شما از کل پهنای باند دانلود خیلی کم بشه.
اما چون بعیده کسی از آپلود زیاد استفاده کنه، معمولن پهنای باند آپلود خیلی کمتر پر میشه.
در ضمن به نتیجه تستهایی که من گذاشتم هم میتونین یه نگاهی بندازین تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
برای استفاده از tplink-mr3020 با برق ماشین چه راهکاری پیشنهاد می دید. غیر از مبدلهای 220 ولت منظورم هست.
الان شارژ نوکیا دارم که سرش سوزنی ریزه و مبدلی هم که به سر سوزنی می خوره میکرو یو اس بی هست که به گوشی موبایل می خوره اما سوکت mr3020 متفاوته ( اسم این مدل سوکت رو دقیق نمی دونم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)