من هم 256 دارم 750 مگ دانلود کردم دیشب ، البته این چند روزه بالای 700 تا راه میده قبلا 500 مگ بود
براشون میل زدم چرا طرح نامحدود ندارن (غیر از tra)، همه شرکت های محلی تو شهر ما نامحدود دارن با سرعت واقعی، ببینم چی جواب میدن
من هم 256 دارم 750 مگ دانلود کردم دیشب ، البته این چند روزه بالای 700 تا راه میده قبلا 500 مگ بود
براشون میل زدم چرا طرح نامحدود ندارن (غیر از tra)، همه شرکت های محلی تو شهر ما نامحدود دارن با سرعت واقعی، ببینم چی جواب میدن
من 256 دارم
شب بین 20 تا30تقریبا سرعت دارم که کم کم بالا میره و بیشتر از یه گیگ دانلود دارم
طرح های نامحدود هم چون اشتراکیه سرعت کمتر داره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان ، پارس آنلاین علاوه بر یوزر و پسورد شماره تلفن رو هم موقع کانکت شدن چک میکنه ؟
ینی میشه از یه یوزر روی یه خط دیگه استفاده کرد ؟
نه نمیشه
( مسخره بازی پستم باید حداقل ده حرف باشه خوب الان دیگه فکر کنم شد)
سرعت دیشب من افتضاحه بود. انگار دارن کم کم سرعت میارن پایین
یه سوال داشتم
من 9 روز تا پایان دوره سه ماهه برام مونده و 5.5 گیگ ترافیک برام باقی مونده
1 گیگ اون رو خریده بودم و 2 گیگ هم هدیه عید تا عید بود
حالا اگر این 3 گیگ رو من استفاده نکنم آیا به دوره سه ماهه بعد که بخوام تمدید کنم منتقل میشه؟؟؟؟ اگه منتقل نمیشه که تمام حجم باقی مونده رو تو این 9 روز تموم کنم
کسی می تونه در مورد تنظیمات مودم tenda بهم کمک کنه ؟؟!! یه مودم w150d گرفتم ولی هر کاری می کنم نمی تونم تنظیمش کنم !!! پارس آنلاین هم کمکی نمی کنه ...!!!!
منتقل میشه دادا نگران نباش البته فقط هدیه و ترافیک خریداری شده
عکست منو هفده هیجده سال به عقب برد یادم اون موقعه ها روزای یک شنبه که تایم عصری بودیم بعد از زنگ مدرسه با سرعت نور خودمون رو به خونه میرسوندیم اخرش به تیتراژ انتهایی فوتبالیست ها میرسیدیم کلا اون موقع هفته هایی که تایم عصر بودیم عزای عمومی داشتیم تو مدرسه
در کل سرعت پایین اومدنتون به منطقه ای که اینترنت می گیرید ربط داره من با 512 شبی 2.2 گیگ کمتر نمی گیرم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)