تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1868 از 2199 اولاول ... 8681368176818181858186418651866186718681869187018711872187819181968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,671 به 18,680 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

احتمالا از دکل هست اگه تو حسابت به اندازه کافی پول هست زنگ بزن پشتیبانی تا طرحت رو فعال کنه اگه نیست که اول باید بری به سایت قدیمی مبین نت و از اونچا حسابت رو شارژ کنی بعد با پشتیبانی تماس بگیری کلا بعد از انتخاب هر طرحی باید حدود 10 دقیقه صبر کنی و یبار هم مودم رو خاموش روشن کنی
    دوست عزیز منظور شما این ادرس هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در سایت جدید مبین نت نه میتونم اینترنتی پرداخت کنم و نه فاکتور بزنم و حضوری پرداخت کنم. حالا از اون ادرس که بالا دادم اینترنتی پرداخت کنم ایا به اعتباری که در سایت جدید مبین نت هست اضافه میشه؟ بعد اینکه چون مودم به نام مالک قبلی هست زنگ بزنم پشتیبانی مشکلی پیش نمیاد؟ سین جیم نمیکنن؟ برای تماس با پشتیبانی چه شماره ای باید بگیرم؟ مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم

امیدوارم تو زندگیت به هر چی آرزو داری برسی. نمیدونی چه کمک بزرگی بهم کردی...

با حرفی که زدی رفتم تیک قسمت wlan filter رو برداشتم درست شد.

نکته اینجاست که با یوزر و پسورد user تا wlan filter نمیاد ! ولی با یوزر و پسورد admin این صفحه میاد.

درود بر شرفت

همچنین از دوستان عزیز دیگه که همگی تا اینجا بهم خیلی کمک کردن بی نهایت ممنونم

مثل اینکه از همون اول اگه مودم رو ریست کرده بودین،‌این همه مشکل نداشتین و مثلاً این مورد لیست مک‌آدرسها با ریست به حالت اول برمی‌گشت.

3. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله دوست عزیز حل شد .
    دو تا سوال دارم :

1. مودم را جایی گذاشتم که کیفیت سیگنالش 58 هست و rssi روی 55 هست اما هر از چند گاهی سیگنال قطع میشه به این صورت که یک دفعه 0 میشه و یهو100 میشه و دوباره به همون 58 بر میگرده .
    این اتفاق هر چند دقیقه یک بار اتفاق میفته . حالا نمیدونم این مشکل مال مودم هست یا اینکه طبیعی هست ؟؟؟ ( دور بودن از دکل و نویز و ... )
    لطفا شما ک تجربه بیشتری دارید بگین این مشکل طبیعی هستش و قبلا تجربه کردین ؟

2. دیروز پیش فاکتور پرداخت حضوری را زدم که با این کار طرح های مختلف دیگه نمایان نمیشه اما امروز پیش فاکتور منقضی شده ولی همچنان در تب تغییر طرح ک میرم طرح ها نمایان نمیشه و مینویسه در انتظار فعال سازی / البته اینو بگم که طرح قبلی که تموم شده بود 2 مگ بوده که من دیشب به 512 تغییرش دادم .
    حالا نمی دونم تغییر طرح دادن چند روز طول میکشه تا فعال بشه ؟ یا مشکل دیگری هست ؟
    الان مشکلی که دارم اینه که نمیتونم به صورت اینترنتی پرداخت کنم و طرح ها برام نمایان نمیشه که بخوام مثلا 512 را انتخاب کنم و گزینه پرداخت اینترنتی را بزنم .
    باید چکار کنم ؟

دوست عزیز منظور شما این ادرس هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در سایت جدید مبین نت نه میتونم اینترنتی پرداخت کنم و نه فاکتور بزنم و حضوری پرداخت کنم. حالا از اون ادرس که بالا دادم اینترنتی پرداخت کنم ایا به اعتباری که در سایت جدید مبین نت هست اضافه میشه؟ بعد اینکه چون مودم به نام مالک قبلی هست زنگ بزنم پشتیبانی مشکلی پیش نمیاد؟ سین جیم نمیکنن؟ برای تماس با پشتیبانی چه شماره ای باید بگیرم؟ مرسی

توی قوانینش نوشته که نگه داشتن اکانت تموم شده فقط برای یک هفته میسر هست و بعد از اون مجدد باید مراحل راه‌اندازی اولیه مثل پول دادن و البته به احتمال تحویل مدارک صورت بگیره. اگه فاصله تموم شدن طرح نفر قبلی با شما الان بیشتر از یک هفته باشه، که شاید سر همین مجبور به رفتن از اول راه باشید.
    شماره پشتیبانی سراسری 096790
    شماره تهران
    83869999

5. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

توی قوانینش نوشته که نگه داشتن اکانت تموم شده فقط برای یک هفته میسر هست و بعد از اون مجدد باید مراحل راه‌اندازی اولیه مثل پول دادن و البته به احتمال تحویل مدارک صورت بگیره. اگه فاصله تموم شدن طرح نفر قبلی با شما الان بیشتر از یک هفته باشه، که شاید سر همین مجبور به رفتن از اول راه باشید.
    شماره پشتیبانی سراسری 096790
    شماره تهران
    83869999
    سلام

خدا رو شکر این مشکل پیش نیومد.

در سایت قدیمی مبین نت واریز کردم و سریع به سایت جدید مبین نت منتقل شد وطرح فعال شد.

الان مودم رو گذاشتم یه جا موقتی که کیفیت سیگنالش 50 هست.سرعت دانلود حداقل 65 هست و تا 110 هم میره گاهی تا 140 هم میره.

طرح 512 یکماهه....

از همه دوستانی که اینجا یاری کردند صمیمانه سپاسگذارم...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان مودم از سیستمم دور هست.یا باید 10 متر کابل بخرم یا گیرنده وابرلس برای پی سی.

به نظرتون کدوم بهتره؟ از نظر پینگ با وایرلس وصل شدن تاثیری در بالا رفتن پینگ داره؟

حدود قیمت وایرلس برای pc چنده؟

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

خدا رو شکر این مشکل پیش نیومد.

در سایت قدیمی مبین نت واریز کردم و سریع به سایت جدید مبین نت منتقل شد وطرح فعال شد.

الان مودم رو گذاشتم یه جا موقتی که کیفیت سیگنالش 50 هست.سرعت دانلود حداقل 65 هست و تا 110 هم میره گاهی تا 140 هم میره.

طرح 512 یکماهه....

از همه دوستانی که اینجا یاری کردند صمیمانه سپاسگذارم...
    خوشبحالتون که با 512 این سرعت رو میگیریئ. من از بعد از عید 512 نداشتم ولی شنیدم جدیدا محدودش کردن. حالا که این جوری میگید واجب شد بعدا یه تستی هم از 512 بگیرم.

9. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان مودم از سیستمم دور هست.یا باید 10 متر کابل بخرم یا گیرنده وابرلس برای پی سی.

به نظرتون کدوم بهتره؟ از نظر پینگ با وایرلس وصل شدن تاثیری در بالا رفتن پینگ داره؟

راستش من خودم سیم رو ترجیح می‌دم چون بطور اساسی و قطعی مشکل احتمال هـک رو حذف می‌کنه. سوای اون دیوار ساختمونها، بخصوص اگه تیرآهنی باشه و لوازم برقی می‌تونن توی قدرت امواج وایرلس تاثیر بد بذارن، ولی سیم همچین مشکلی رو نداره. وایرلس برای موارد مثل موبایل یا کامپیوترهای متحرک مثل لپ‌تاپ بخصوص اگه مال مهمونها باشه، بدرد می‌خوره. اگه قراره کامپیوتر رومیزی‌تون جاش همیشه یه جا باشه که به نظرم سیم بهتر هست. قیمت وایرلس ندارم‌ ولی تابستون یادمه صبحتش که با دوستم بود روی ۴۰ تا ۸۰ بود. حسن سیم این هست که هزینه‌اش هم کم می‌شه.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

خوشبحالتون که با 512 این سرعت رو میگیریئ. من از بعد از عید 512 نداشتم ولی شنیدم جدیدا محدودش کردن. حالا که این جوری میگید واجب شد بعدا یه تستی هم از 512 بگیرم.
    حالا بعدا از شبانه رایگان هم تست میگیرم اینجا میگم چه جوریاست...

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

به نظر من هم کابل بهتره

یه کابل 25 متری دارم از اون استفاده می کنم برای خرید کابل هم از این متری های اماده تو بازار نگیر. از جایی که تجهیزات شبکه می فروشند بگیر اگه قیمت واست مهم نیست نوع CAT5 یا CAT6 از همه بهترین .

اگه تلویزیون تون دانگل خارجی داره از اونم بعنوان وایرلس می تونی برای PC استفاده کنی. من با دانگل LED سامسونگ بدون مشکل بصورت وایلس وصل میشم

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من 10 روز گرفتم فیکس روی 65 هست

اصلا به زمانی که سیستم روشن می مونه نمی صرفه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •