تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1867 از 2605 اولاول ... 86713671767181718571863186418651866186718681869187018711877191719672367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,661 به 18,670 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستان ارزش داره نامحدود 512 رو بدم این طرح الکامپ رو بگیرم
    بستگي به خودتون داره. منم دلم نميومد ٥١٢ نامحدود رو از دست بدم و حجمي بگيرم ولي واقعا دوران سرعت ٥١٢ گذشته و ديگه وبسايت ها و حجم دانلودها با اين سرعت نميخونه و به نظر من عوض كنيد و حجمي بگيريد بهتره. شما حساب كن با ٥١٢ كل ٢٤ ساعت رو بزاري دانلود كنه حدود ٥ گيگ ميگيري كه واقعا كمه و با احتساب پول برق و استهلاك كامپيوتر نميصرفه. اون طرح صد دانه ياقوت دانلود شبانه ش خيلي كمه و واسه كسي كه اهل دانلود باشه به درد نميخوره ولي الكامپ تا اونجايي كه ميدونم شبانه رايگان داره و فقط ظاهرا ترافيك اضافش دوباره گرون شده.

2. 2 کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بستگي به خودتون داره. منم دلم نميومد ٥١٢ نامحدود رو از دست بدم و حجمي بگيرم ولي واقعا دوران سرعت ٥١٢ گذشته و ديگه وبسايت ها و حجم دانلودها با اين سرعت نميخونه و به نظر من عوض كنيد و حجمي بگيريد بهتره. شما حساب كن با ٥١٢ كل ٢٤ ساعت رو بزاري دانلود كنه حدود ٥ گيگ ميگيري كه واقعا كمه و با احتساب پول برق و استهلاك كامپيوتر نميصرفه. اون طرح صد دانه ياقوت دانلود شبانه ش خيلي كمه و واسه كسي كه اهل دانلود باشه به درد نميخوره ولي الكامپ تا اونجايي كه ميدونم شبانه رايگان داره و فقط ظاهرا ترافيك اضافش دوباره گرون شده.
    ولی زده امکان خرید بسته های تخفیفی اینترنت خوب امکان پذیر میباشد

4. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این مورد ۶ - یعنی تا ۱۶ مگ خیلی وس وسه کننده است، من الان ۵۱۲ نامحدود دارم و با این سرعت الانم ماهانه ۱۷ گیگ مصرف میکنیم اگه فرض کنیم من با سرعت زیاد تر مصرفم به ۲۰ گیگ در ماه بررسه هزینه هام به این صورت میشه
    ۵ + ۹ + ۶ =
    ۸ ت ( اشتراک پایه ) + ۳*۳ = ۹ ت + ۶*۲.۲ = 30 تومان ماهانه

با این حساب به نظر تون ارزش داره ۵۱۲ نامحدود رو ول کنم ؟
    ترسی که من دارم این هست که یهو مصرف مون از ۲۰ گیگ در ماه بزنه بالا چون در لحظه ۶ تا دستگاه به مودم کانکت هست و همه هم مصرف کننده :|

** من اگه از نامحدود خطم رو جمع کنم، بعدا دوباره نمی تونم نامحدود ۵۱۲ بگیرم ؟ ( حتی با این فرض که روی یه شماره تلفن جدید دیگه )
    یه راه نمایی بکنید به نظرتون چه کار کنم بهتره ؟
    Last edited by Firebirds; 16-12-2016 at 19:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

ولی زده امکان خرید بسته های تخفیفی اینترنت خوب امکان پذیر میباشد

درسته حواسم نبود. بسيار خوب پس ديگه از نظر قيمت حجم اضافه هم به صرفه است و اگه بسته صد گيگي بخريد گيگي كمتر از هزار تومن ميوفته كه مناسبه.

7. این کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستان این مورد ۶ - یعنی تا ۱۶ مگ خیلی وس وسه کننده است، من الان ۵۱۲ نامحدود دارم و با این سرعت الانم ماهانه ۱۷ گیگ مصرف میکنیم اگه فرض کنیم من با سرعت زیاد تر مصرفم به ۲۰ گیگ در ماه بررسه هزینه هام به این صورت میشه
    ۵ + ۹ + ۶ =

ترسی که من دارم این هست که یهو مصرف مون از ۲۰ گیگ در ماه بزنه بالا چون در لحظه ۶ تا دستگاه به مودم کانکت هست و همه هم مصرف کننده :|

** من اگه از نامحدود خطم رو جمع کنم، بعدا دوباره نمی تونم نامحدود ۵۱۲ بگیرم ؟ ( حتی با این فرض که روی یه شماره تلفن جدید دیگه )
    درباره تبديل اينترنت نامحدود به حجمي توي پست قبلي گفتم كه به نظر من بهتره تبديل كنيد چون اصلا صرف نداره با سرعت ٦٤ كيلوبايت بر ثانيه كار كردن با نت ... ولي حتما توصيه ميكنم كه پيش پرداخت بگيريد و سمت پس پرداخت نريد به دو دليل : اولا شما خيالتون راحته كه اگه احيانا حجم اينترنتتون تموم بشه فوقش اينه كه قطع ميشه و شاهد قبض نجومي نخواهيد بود. ثانيا متاسفانه براي سرويس هاي پس پرداخت امكان مشاهده حجم باقيمانده وجود نداره و شما بايد دنبال راه هاي جانبي باشيد واسه فهميدن حجم باقيمانده در صورتي كه در پيش پرداخت حجم رو (البته با يه مقدار تاخير) نشون ميده

9. 2 کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حتما اينكار بكن من دو سرويس نامحدود داشتم يكي ١ مگ نامحدود و ٥١٢ مگ نامحدود داشتم دو تا كنسل كردم و طرح تابستانه ١٦ مگ گرفتمٍ البته اين طرح الكامپ نزده كه از ٢ تا ٦ نامحدود دانلود داري يا نه اين شفاف نيست بايد بپرسي و اين هم در نظر بگير بايد ببيني خطت ١٦ مگ را ميكشه يا نه

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. 2 کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

۵ + ۹ + ۶ =

من هم 512 نامحدود دارم منم دودلم چون تو خونه یهو همه میان وصل میشن ولی به نظرم بهتر باشه اون مورد 2 یا 3 تهیه بشه و یه بسته 100 گیگ هم بگیریم که 100 میشه دانلود بخوایید بکنید شبانه تنظیم میکنید بگیره

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حتما اينكار بكن من دو سرويس نامحدود داشتم يكي ١ مگ نامحدود و ٥١٢ مگ نامحدود داشتم دو تا كنسل كردم و طرح تابستانه ١٦ مگ گرفتمٍ البته اين طرح الكامپ نزده كه از ٢ تا ٦ نامحدود دانلود داري يا نه اين شفاف نيست بايد بپرسي و اين هم در نظر بگير بايد ببيني خطت ١٦ مگ را ميكشه يا نه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    منم یخورده به این شبانش شک دارم چون نزده نامحدود و اگر نامحدو نباشه ارزشی برام نداره چون من حدودا ماهی 30 تا 40 گیگ دانلود دارم

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم یخورده به این شبانش شک دارم چون نزده نامحدود و اگر نامحدو نباشه ارزشی برام نداره چون من حدودا ماهی 30 تا 40 گیگ دانلود دارم
    ممنون، من فکر کرده بودم این ۵ گیگ در مورد ۶ ماهانه است !!
    مورد سه ۶۰ گیگ برای ۱۲ ماه هست ؟

این قیمت بسته های ۱۰۰ گیگ شون رو از کجا میشه دید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من امروز رفتم نمایشگاه و سرویسمو از اینترنت خوب تابستان به الکامپ تغییر دادم.

قبلاً بسته 100 گیگی خریده بودم که متاسفانه همش سوخت! (معلوم نبود چقدرش مصرف شده، تو پنل خودمون که نشون نمیده هیچ، تو پنل خودشون هم نمیتونن بفهمن!!!)

دانلود شبانه الکامپ نامحدوده مثل تابستون. مثل یاقوت نیست که حجم مشخصی داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •