برای سپاه چطوری پذیرش گرفتید؟ با توجه به اینکه در صورت تمدید سه ماه زمان دارم میشه راهنمایی کنید من چه اقداماتی برای پذیرش سپاه باید انجام بدم؟؟
راستی وقتی خواستید تمدید نید به راحتی پذیرفته شد؟ پلیس +۱۰ رفتید؟
برای سپاه چطوری پذیرش گرفتید؟ با توجه به اینکه در صورت تمدید سه ماه زمان دارم میشه راهنمایی کنید من چه اقداماتی برای پذیرش سپاه باید انجام بدم؟؟
راستی وقتی خواستید تمدید نید به راحتی پذیرفته شد؟ پلیس +۱۰ رفتید؟
راستیتش من چندین ساله جزء شورای پایگاه بسیج هستم واسه همین تونستم واسه سپاه نیشابور پذیرش بگیرم.یعنی با همه این تفاسیر واسه شهر خودم نتونستم بگیرم.
اگه پارتی و یا بسیجی نداری فکر نکنم بتونی پذیرش بگیری.یکی از دوستان تو همین فروم کامل توضیح داده چطوری پذیرش سپاه بگیری
راستش آره به راحتی تمدید کردم.رفتم +10 و درخواست دادم.دلیلشم زدم مشکلات شخصی.روز بعدش واسم sms اومد که با تمدید موافقت شده.هر چی زودتر بری احتمال تایید شدنش بیشتره
امروز کارت موقت ۸ ماه رو گرفتم!درجا رفتم ازش ۴ تا کپی گرفتم بعدشم پرسش کردم!
انشالله همه خدمتشون به خوبی و خوشی تموم شه این تیکه کاغذ رو بگرند!
![]()
کارت موقت چیه؟
یعنی فقط 8 ماه اعتبار داره؟
تا زمانی که کارت مثلا هوشمند بیاد این کارت اعتبار داره.معمولا ۲-۳ ماه میکشه تا کارت اصلی بیاد.
![]()
من اول دی اعزام بودم که تمدید کردم و الان اول اسفند اعزامم. بنظرتون با کارشناسی فناوری اطلاعات کجا میفتم؟ چنددرصد احتمال داره که ناجا بیفتم؟؟
شما ارتش یا ناجا میفیتین
البته نمیشه بر اساس گرایش مدرک تحصیلی مشخص کرد کجا میفیتن باید دید اون موقع کدوم ارگان نیرو نیاز داره
دوستان من باید مدرک دیپلم و کپیشو همراه با دفترچه ببرم دفاتر پلیس+10
الان حدودا 10 سالی از دوران دبیرستان من میگذره و هنوز مدرک دیپلم رو نگرفتم.
الان باید برم از دبیرستان بگیرم یا از اموزش و پرورش؟
مدرک پیش دانشگاهی رو چطور؟
باید از دبیرستان بگیرید شنیدم میگن در صورتی میدن که یا دانشجو باشید و با نشون دادن کارت دانشجویی میدن یا کارت معافیت از خدمت یا پایان خدمت داشته باشین
شما دفترچه اعزام به خدمت هم با خودت ببر بگو نیاز دارم شاید بزارن یه کپی ببری
نظام وظیفه میگه باید اخرین مدرک تحصیلیت رو بیاری دبیرستان هم میگه باید کارت پایان خدمت بیاری؟
این تناقض تو قوانین نیست؟
البته من میخوام برای معافیت اقدام کنم نه اعزام.
اخه دوستم چند وقت پیش نه سربازی رفته بود نه دانشجو بود رفت دیپلمش رو گرفت.
Last edited by Golbarg01; 25-11-2013 at 10:24.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)