من سرویس 1 مگ 3 ماهه دارم
فعلا" سرعتها مزخرفه و من تا اجرای این قانون جدید صبر میکنم اگه درست شد که هیچ اگه نشد کنسل میکنم . مثل اینکه میخان کسایی که زیاد دانلود میکنن رو محدود کنن که میشه = شاتل
من سرویس 1 مگ 3 ماهه دارم
فعلا" سرعتها مزخرفه و من تا اجرای این قانون جدید صبر میکنم اگه درست شد که هیچ اگه نشد کنسل میکنم . مثل اینکه میخان کسایی که زیاد دانلود میکنن رو محدود کنن که میشه = شاتل
Last edited by magidp; 30-08-2012 at 19:32.
با سرویس 128 شبانه و بدون ترفند این چیزا چقدر میشه دانلود کرد؟
256 سرعتش مسخره شده... واسه من هم نوساناتش خیلی زیاد شده.. هم پینگ هم سرعت !
چرا سرعت این 2روز اینجوری شدهههه!!!
یکی صفحه سایت چه قدر وقت کارشه باز کنه...!
دانلود کردن که اصلا نباید بهش فکر کرد!!
من 512 یک ساله دارم که خدا رو شکر 1ماه دیگه تموم میشه از این شرکت فرار میکنم!!!!!
مگه میشه کسی 256 نداشته باشه
این برای من
![]()
دیشب نظر سنجی پارس مشکل داشت اما الان فرمش درست ارسال میشه و کار می کنه. حتما شرکت کنید حداقل به خاطر گزینه رضایت از وضعیت فعلی زمان رایگان شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز سلام سوال منم دقیقا همینه! چون تو سایت پارس نوشته :
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
خوب اینو گقته اما از اونور گفته کاربران پر مصرف ، خوب من اینترنت 30 گیگ 512 دارم . یعنی کاربر محدود اما یه روزایی اصلا دانلود ندارم ، یه روزایی هم یهو 4 گیگ دانلود می کنم. خوب یعنی این قانون رو روی منم پیاده می کنن؟
اینو پرسیدم چون شاتل که سیاست استفاده ی عادلانه رو برای همه کاربراش در نظر گرفته ، همه ی سرویساشو نامحدود کرده!
دوست گرامی نامحدود ذکر شده ، شما بین نامحدود و محدود فرقی میگذارید دیگه نه ؟
هر شرکت سیاست خودشو دنبال میکنه چه ربطی به شاشتل داشت این موضوع،
خواهشا کمی دقت کنید دوستان ، تا الان چندبار این سوال Fair User Policy برای سرویس محدود مطرح شده با توجه به اینکه نوشتند برای سرویس نامحدود هست.
سرویس محدود PP هست همینطوریش، چربی و سرشیرشو هم قبلا گرفتند![]()
هنوز هیچی معلوم نیست.زیرا اینکه اولا تعداد کاربرای نامحدود پارس انلاین فک نکنم انچنان باشه.دوم اینکه اگه بخوان نامحدودارو این قانون براشون اجرا کنن که دیگه اسمش نمیشه نامحدود بلکه باید اسمش بشه محدود شایدم بزارن محدود نامحدود باهم.فقط یچیزیو میدونم اونم اینه که یک ساعتی که ازمون کم میکنن بعید میدونم به نفعمون باشه![]()
سرعت من 256 هستش . هر شب سرعتم 20 تا 30 متغیره روزی 750 مگ دانلود دارم.دوستاناز دیشبه به شدت به شدت سرعت افت کرده . میخواستم ببینم مال شما هم اینجورییییییییییییی ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)