آقایون و خانموی محترم
ترکیب یا مرگین شروع شد.
بیان کاورادو در خدمتتون هستیم
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آقایون و خانموی محترم
ترکیب یا مرگین شروع شد.
بیان کاورادو در خدمتتون هستیم
من امشب می رم کلرادو w15
یک توضیحات در مورد alliance ها بده برام ... من کارگرای شهرم را هم می یارم اونجا
ادغام نشد ولی می تونی به ورلد های دیگه بری بیا کلرادو ...
OPTIONS - ACCOUNT - CHARACTER TRANSFER.
به ترتیب برو ... بیا colorado ...
من می خواهم به یکی از شهر های inception برم ! نظرتون چیه ؟
به نظرم New republic بهتــره از این لحاظ که با epic - great viking و چند اتحاد کوچیکه دیگه متحدن و در فورت همدیگرو ساپورت میکنن . پارســه خودمون هم تو Epic هست
ویرایش : خب مثل اینکه تو این چند روز که نبودم epic و NR مرج شدن
ویرایش 2 : خب نه مرج نشدن فقط پارسه رفته NR![]()
Last edited by R O O T; 27-06-2012 at 00:21.
سلام
دعوت میشه از همه دوستان به ورد کولورادو بیان و به شهر پارسه بپیوندن
شهر در وضعیت بسیار مناسبی به سر میبره . ما در اتحاد NR هستیم که همه فورت فایتر هستند و در مقابل اینسپشن (که یه سری آدم عقده ای هستن) میجنگیم .
در حال حاضر شهر 40 نفر جمعیت داره که اکثرا بازیکن ایرانی و حرفه ای هستن و بقدری دیپلماسی قوی هستش که تمام شهر های اطراف با ما nap بستن و به ندرت با ما دوئل مبشه ! 4 تا فورت داریم و یه فورت در فاصله یک دقیقه ای شهر برای استراحت و حال و حول
شهر خواهر پارسه یعنی پاسارگاد هم با شهر اصلی 15 دقیقه فاصله داره و خوراک دوئلر ها هستش چون با هیچکی nap نداره و آزاده هر کی رو میخواد بزنه و رتبه خوبی هم در رنک دوئلر ها دارن
به نظر من این ورد موفقترین ورد ایرانی ها بوده چه از نظر دیپلماسی که همه ورد این شهر رو میشناسن و احترام خاصی میذارن هم از نظر امکانات و هم از نظر دوئلر . همه چی فراهمه تا در کنار هم از بازی لذت ببریم
منتظر شما هستم
یا علی
علی یه نونی دادی در حده بربری!
همون طور که علی گفت پارسه وعضش مطلوبه ولی عالی نیست متاسفانه 4 ماه پیش ما بازیکنای خیلی خوبی رو از دست دادیم مثل رنک 1 دویل با رنک 4 دویل که بن شدن و یه فورت رو از دست دادیم
ایشالا که دوباره با ورود شما از رنک 15 بیام دوباره رنک 1 این ورلد.
ورلدا رو دیگه میرگ نمیکنن ولی قراره حظف کنن قبل از اینکه آپدیته 2V بیاد که و کلاٌ این بازی عوض میشه
ای بابا این ایتم های مارکت منو اسیر کرد وگرنه صبح میومدم :(((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)