تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1867 از 3745 اولاول ... 867136717671817185718631864186518661867186818691870187118771917196723672867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,661 به 18,670 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نمی دونم ولی بعضی وقتا هم "رستگاری در شائوشنگ" هست!

اینو همین الان گرفتم

محتوای مخفی: مثل اینکه سازمان تنظیم مقررات یه کارایی کرده 
    خیلی حوشحال میشم اگر این تغییر براتون پایدار بمونه.واقعا خوشحالم اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم.الان ماشالله پهنای باندت از منم بهتره.من الان در بهترین حالت پهنای باندم 8.8 هستش و سرعت دانلودم 1200 کیلو بایت.

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرویس 1024 با 90 دقیق رایگان از ساعت 9.30تا 11 و با حجم اولیه 6 گیگ 27 تومن.
    سرعت تو تایم رایگان 200 هست
    گفته شما رو اصلاح میکنم ا با آبمونمان 30 تومن میشه این سرویس 1024 با 90 دقیق رایگان

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

گفته شما رو اصلاح میکنم ا با آبمونمان 30 تومن میشه این سرویس 1024 با 90 دقیق رایگان
    دوست عزیز بنده هم چنان به خاطر مسئله ی فیبر توری روی این شرکت کزایی باقی موندم , حالا از شما چند تا سوال دارم یا هر کدام از عزیزان که می دونن پاسخگو باشن ممنون می شم
    بنده تا الان چالاک 10 گیگ در ماه 256 رو می گرفتم و شبانه سرعت نهایت 30 رو به من می داد و خلاصه شبی 700 مگ ارزشش رو نداشت , خواستم بدونم این تعرفه ی
    (اینترنت پرسرعت چابکـ 06 گیگ در ماه 90 دقیقه رایگان 9:30 تا 11 صبح رایگان اسپورت ) 269000
    اولا سرعت رایگانش در شهر شیراز دقیقا چنده ؟ و این که سرعت دانلود روزانش دقیقا چنده ؟ و این که حدودا تو این 90 مین چند مگ می شه دان کرد ؟
    از دوستان خواهش دارم دارم دقیق جواب بدید , چون امشب باید نتم رو تمدید کنم و نکته ی مهم این که باید قید 4 گیگ رو بزنم که باید صرفه جویی کنم چون همیشه 10 گیگ رو تموم می کردم و ایا تعرفه ی (اینترنت پرسرعت چابکـ 06 گیگ در ماه1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان ) هم برا دانلود شبانه به صرفه هست ؟ و خلاصه از اساتید خواهشمندم بهترین تعرفه هم برا دانلود شبانه معرفی کنن , سپاس فروان
    Last edited by hunter_sdk; 26-06-2014 at 19:22.

6. این کاربر از hunter_sdk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی حوشحال میشم اگر این تغییر براتون پایدار بمونه.واقعا خوشحالم اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم.الان ماشالله پهنای باندت از منم بهتره.من الان در بهترین حالت پهنای باندم 8.8 هستش و سرعت دانلودم 1200 کیلو بایت.
    ممنون عزیز
    البته اون مال تایم شبانه ساعت 2:30 بود. شاخم دراومد دیدم به جای 250 تای همیشگی با 1300 دارم رایگان میزنم. البته شادیمون 2 ساعت بیشتر دوام نداشت. دوباره سرعت برگشت سر همون 250 کیلو.
    صبح هم از آسیاتک تهران باهام تماس گرفتن گفت مثل اینکه شما مشکل سرعت دارید! اصلا حرفی از شکایت و اینجور چیزا نزد. گفتم بله اصلا ثبات سرعت ندارم. بعدش یک مشت درباره نویز خط و دستگاه های دیگه که به خط وصله و .. اینجور چیزا داستان میگفت گفتم ببینید الان با همین وضعیت، خط من تا سرعت 14 مگ ساپورت میکنه. بازم یه مشت داستان دیگه سرهم کرد و گفت الان سرعتتون خوبه و 1300 تا رو دارید، شما یکی دو روز تست کنید بازم اگه مشکلی بود در خدمتیم. گفتم وضعیت شبانه چطور میشه؟ گفت ما تایم شبانه رو اصلا نمی تونیم تضمین کنیم چون ترافیک خیلی بالاست. با توجه به قوانین سازمان که ضریب اشتراک 1 به 4 است شما سرعت 250 کیلو رو دارید گفتم درسته ولی من تا الان از چندتا شرکت اینترنت داشتم و هیچ کدوم ضریب اشتراک رو لحاظ نمیکردند و حداقل سرعت واقعی رو بهمون میدادند. گفت خب آسیاتک اینجوریه! گفتم باشه خدافظ.

ولی یه چیزی اگه ضریب اشتراک 1به4 باشه پس حداقل سرعت باید 320 کیلو باشه درسته؟ 1280/4=320
    برم دوباره شکایت کنم بگم اینا چند وقته دارن بهم کم فروشی میکنند

و یه چیز دیگه. روز اولی که خطم وصل شد نویز خطم 26 بود و سرعت دانلودم حدود 1200 . وقتی تایم شبانه شروع شد اومد روی 250 تا. دیگه از اون وقت به بعد نویز خطم رسید به 12. حالا هم که همش بالا پایین میشه کیفیت خط و سرعتم کمو زیاد. نمیدونم تو این مخابرات چه بلایی سر خطم آوردن. همین الان یه خط تلفن دیگه کنار همین دارم که روی اون هم اینترنت از یه شرکت دیگه دارم ولی اون هیچ مشکلی نداره و نویزش هم حدود 25 است.

8. 2 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تفاوت نویز در حد 2-3 تا طبیعیه! منم اینطور بوده...
    در مورد ضریب 1ب4 حق با شماست!
    باید 320 بده اما اینا 1ب8 میدن! مطمئنی؟

10. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوده مسئولش که میگفت ضریب 1به4 هست.
    باید یه سر برم نمایندگی فروش فرم SLA رو بگیرم.

12. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نمی دونم ولی بعضی وقتا هم "رستگاری در شائوشنگ" هست!

اینو همین الان گرفتم

محتوای مخفی: مثل اینکه سازمان تنظیم مقررات یه کارایی کرده 
    دوست عزیز میتونی یه عکس از مشخصات خطت بزاری ؟

14. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من سرویس دو مگ کیمیا گرفتم ولی دان استریم خیلی پاینه و سرعت دانلود هم در حد دایال اپه زنگ زدم پشتیبانی میگه روی سه مگ بستیم و خط شما نویز داره ولی من تا همین چند روز پیش سرویس دو مگ مخابرات داشتم و هیچ مشکلی با سرعت نداشتم قبلش هم فن اوا داشتم مشکلی نبود فقط گاهی لینک میرفت و میومد هر کاری هم کرد پشتیبانی درست نشد به نظرتون چکار کنم

16. این کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

2 عدد سوال
    شبانه سرویس های 2 مگ رو چنده؟
    داستان نامحدود چیه؟ این جمله: با A گیگ ترافیک هدیه و B گیگ حداقل تبادل
    Last edited by Reza31001; 27-06-2014 at 22:04.

18. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

دوستان من سرویس دو مگ کیمیا گرفتم ولی دان استریم خیلی پاینه و سرعت دانلود هم در حد دایال اپه زنگ زدم پشتیبانی میگه روی سه مگ بستیم و خط شما نویز داره ولی من تا همین چند روز پیش سرویس دو مگ مخابرات داشتم و هیچ مشکلی با سرعت نداشتم قبلش هم فن اوا داشتم مشکلی نبود فقط گاهی لینک میرفت و میومد هر کاری هم کرد پشتیبانی درست نشد به نظرتون چکار کنم
    مشخصات خطت رو از توی استاتوس مودم بررسی کن یا عکسشو بذار اینجا تا ببینیم واقعا مشکل نویز داری یا فقط یه بهانه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •