سلام
دوستان واسه گرفتن کسری کارت ایثار پدر ، در حین خدمت باید اقدام کرد یا الان هم میشه کسری رو ثبت کرد ؟
من رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتش که باید در حین خدمت اقدام کنی . نمیشه الان ثبتش کرد ؟
سلام
دوستان واسه گرفتن کسری کارت ایثار پدر ، در حین خدمت باید اقدام کرد یا الان هم میشه کسری رو ثبت کرد ؟
من رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتش که باید در حین خدمت اقدام کنی . نمیشه الان ثبتش کرد ؟
هیچ رحمی در کار نیست! البته خودشون میگن بیشتر بچه ها تو شهر خودشون میفتن....
داداش قربانی زیاد داده![]()
این منظور تک پسر ها یا همه سرباز ها بود؟البته خودشون میگن بیشتر بچه ها تو شهر خودشون میفتن....
مگه شما تک پسر نیستی؟ شما جزو شرایط دارهایی هستی که شهر خودشون میوفتن. پس مشکلی نیست. آموزشی ممکنه هرجایی بیوفتی بعد تو آموزشی مدارک تک فرزندیت رو میدی یحتمل(!) میوفتی شهر خودت یا حداقل شهر نزدیک.
سلام به دوستان
منم یه سری سوال داشتم.
منم منتظر اعزام هستم. چون همه کارام رو بدون پرس و جو انجام دادم یه جاهائیش برام ایهام داره !
من برا مراحل خدمت اول رفتم دانشگاه و یه معرفی فارغ التحصیلی تو پاکت گرفتم (که اونجا بم گفتن که برگ سبز بیار مدرکت رو بگیر!) و بردم پلیس +10 . دفترچه رو پر کردم و مراحل معاینه و واکسن هارو طی کردم و دادم به پلیس +10. اونجام 2 تا برگه امضا کردم و طرف گفت که تمام و فردا بیا تاریخ اعزام بگیر ! اون برگرم گرفتم و تاریخ زده شده اول اسفند. حالا سوالام اینان :
- برگه سبز و آبی که میگن چیه و کی به دستم میرسه اصولا ؟!
- مدرک تحصیلی رو باید برا خدمت بگیرم یا اون فقط واسه خودمه ؟!
- خود دفترچه ای گه پر کردیم هیج جا تحویل نمیشه ؟!
- نحوه اعزام چطوریه ؟! یعنی مثلا همه اعزامی های تاریخ مشخص رو میگن بیا فلان جا و خودشون اعزام میکنن ؟!
- متاهل هستم ، اوضاع من چطوری خواهد بود + حقوق چطور ؟!
- پذیرش سپاه میتونم بگیرم ! این کارو بکنم یا نه ؟! محاسن و معایبش چیه ؟!
- برا اعزام چه چیزهائی حتما باید همراهمون باشه ؟! مسائلی مثل کیف و لباس و ... برای روز اول اعزام با کیه ؟!
و هر توضیح لازم دیگه برا من
مرسی
برگ سبز رو میتونید همین العان از +10 بگیرید فقط داخلش تاریخ اعزام زده برگ سفید دو هفته قبل از اعزام میاد داخلش محل اعزام و ارگان خدمتی نوشته شده .
مدرک تحصیلی برای خدمت نیاز نیست همپن تاییدیه که دادین کافیه
دفترچه هم خیر جایی ازتون نمیگیرن من هنوز دارمش
بله همین طوری که گفتین اعزام میشید
بدلیل متاهلی در نزدیک محل سکونت خدمت میکنید حقوق هم مشخص نمیشه شاید نزدیک 80 تومن
سپاه هم پذیرش بگیرید خوبه
وسایل مورد نیاز پست اول نوشته شده
TAPATALK
ممنون از راهنماییتون. فقط یه سوالی. میشه بگید از چه نظر اعزام اسفندماه بهترین زمان هست؟
ممنون از راهنمایی شما. امیدوارم با امریه تون موافقت بشه. حالا اگر شما جای من بودی. برای اقدام دوباره امریه سربازیت رو می انداختی عقب؟ می خوام بدونم ارزش داره آدم دو ماه خودشو الاف این قضیه کنه به نظر شما؟
نمی دونم .این موضوع بستگی به شرایط خودت داره . مثلا من اگه امریه نشم کارم رو از دست می دم .یعنی حقوقی 1500 رو از دست میدم و بعد سربازی باید مجددا دنبالش باشم .خوب با این شرایط من هر کاری میکنم تا امریه بشم
من خودم واسه برج 8 سپاه نیشابور پذیرش گرفته بودم .ولی وقتی قضیه امریه شانسی اتفاق افتاد تمدید کردم و سپردم به تقدیر ببینم چی میشه.
ولی رییس اداره یک چیزی به من گفت :اینکه دو ماه دیرتر برم سربازی خیلی بهتر از اینکه توی یه شهر غریب و دور خدمت کنم.گفت شانستو امتحان کن
من نمی خوام اشتباه راهنماییت کنم.بازم با چند نفر از نزدیکات مشورت کن بعد تصمیم بگیر.اگرم تصمیم به تمدید گرفتی سریع اقدام کن چون واسه امریه دیر نشه
بازم در مورد امریه هر سوالی داشتی در خدمتم
ممنون از راهنماییت. من هم تقریبا مثل شما هستم. الان ۳۰ سالمه و ۷ ساله که مشغول کار هستم و خیلی برام زور داره که تو این شرایط کار و زندگی رو تعطیل نم برم سربازی. امریه هم اقدام کرده بودم. انفورماتیک دانشگاه تهران. بهم قول مساعد داده بودند اما کارگزینی رد شدم. توی مصاحبه هم فقط ازم پرسیدن پدر و مادرت چه کاره هستند و چند برادر هستید!!! نمیدونم معیار گزینش چی بوده که من رد شدم. حالا رئیس انفرماتیک میگه برای اسفند دوباره اقدام میکنیم. ولی این دفعه گفت قول نمیدم بهت!! نیم دونم چکار کنم والله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)