تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1866 از 4105 اولاول ... 866136617661816185618621863186418651866186718681869187018761916196623662866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,651 به 18,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام
    دوستان واسه گرفتن کسری کارت ایثار پدر ، در حین خدمت باید اقدام کرد یا الان هم میشه کسری رو ثبت کرد ؟
    من رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتش که باید در حین خدمت اقدام کنی . نمیشه الان ثبتش کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    پدر نزدیک 60 سال هست و تک پسر هستم اما معاف نیستم
    ایا امکان یا تبصره و قانونی نیست که حداقل اطراف شهرمون بندازنم؟
    هیچ رحمی در کار نیست؟
    هیچ رحمی در کار نیست! البته خودشون میگن بیشتر بچه ها تو شهر خودشون میفتن....
    داداش قربانی زیاد داده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچ رحمی در کار نیست! البته خودشون میگن بیشتر بچه ها تو شهر خودشون میفتن....
    داداش قربانی زیاد داده
    البته خودشون میگن بیشتر بچه ها تو شهر خودشون میفتن....
    این منظور تک پسر ها یا همه سرباز ها بود؟

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این منظور تک پسر ها یا همه سرباز ها بود؟
    مگه شما تک پسر نیستی؟ شما جزو شرایط دارهایی هستی که شهر خودشون میوفتن. پس مشکلی نیست. آموزشی ممکنه هرجایی بیوفتی بعد تو آموزشی مدارک تک فرزندیت رو میدی یحتمل(!) میوفتی شهر خودت یا حداقل شهر نزدیک.

5. 2 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    منم یه سری سوال داشتم.
    منم منتظر اعزام هستم. چون همه کارام رو بدون پرس و جو انجام دادم یه جاهائیش برام ایهام داره !

من برا مراحل خدمت اول رفتم دانشگاه و یه معرفی فارغ التحصیلی تو پاکت گرفتم (که اونجا بم گفتن که برگ سبز بیار مدرکت رو بگیر!) و بردم پلیس +10 . دفترچه رو پر کردم و مراحل معاینه و واکسن هارو طی کردم و دادم به پلیس +10. اونجام 2 تا برگه امضا کردم و طرف گفت که تمام و فردا بیا تاریخ اعزام بگیر ! اون برگرم گرفتم و تاریخ زده شده اول اسفند. حالا سوالام اینان :

- برگه سبز و آبی که میگن چیه و کی به دستم میرسه اصولا ؟!
    - مدرک تحصیلی رو باید برا خدمت بگیرم یا اون فقط واسه خودمه ؟!
    - خود دفترچه ای گه پر کردیم هیج جا تحویل نمیشه ؟!
    - نحوه اعزام چطوریه ؟! یعنی مثلا همه اعزامی های تاریخ مشخص رو میگن بیا فلان جا و خودشون اعزام میکنن ؟!
    - متاهل هستم ، اوضاع من چطوری خواهد بود + حقوق چطور ؟!
    - پذیرش سپاه میتونم بگیرم ! این کارو بکنم یا نه ؟! محاسن و معایبش چیه ؟!
    - برا اعزام چه چیزهائی حتما باید همراهمون باشه ؟! مسائلی مثل کیف و لباس و ... برای روز اول اعزام با کیه ؟!
    و هر توضیح لازم دیگه برا من

مرسی

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    منم یه سری سوال داشتم.
    منم منتظر اعزام هستم. چون همه کارام رو بدون پرس و جو انجام دادم یه جاهائیش برام ایهام داره !

من برا مراحل خدمت اول رفتم دانشگاه و یه معرفی فارغ التحصیلی تو پاکت گرفتم (که اونجا بم گفتن که برگ سبز بیار مدرکت رو بگیر!) و بردم پلیس +10 . دفترچه رو پر کردم و مراحل معاینه و واکسن هارو طی کردم و دادم به پلیس +10. اونجام 2 تا برگه امضا کردم و طرف گفت که تمام و فردا بیا تاریخ اعزام بگیر ! اون برگرم گرفتم و تاریخ زده شده اول اسفند. حالا سوالام اینان :

- برگه سبز و آبی که میگن چیه و کی به دستم میرسه اصولا ؟!
    - مدرک تحصیلی رو باید برا خدمت بگیرم یا اون فقط واسه خودمه ؟!
    - خود دفترچه ای گه پر کردیم هیج جا تحویل نمیشه ؟!
    - نحوه اعزام چطوریه ؟! یعنی مثلا همه اعزامی های تاریخ مشخص رو میگن بیا فلان جا و خودشون اعزام میکنن ؟!
    - متاهل هستم ، اوضاع من چطوری خواهد بود + حقوق چطور ؟!
    - پذیرش سپاه میتونم بگیرم ! این کارو بکنم یا نه ؟! محاسن و معایبش چیه ؟!
    - برا اعزام چه چیزهائی حتما باید همراهمون باشه ؟! مسائلی مثل کیف و لباس و ... برای روز اول اعزام با کیه ؟!
    و هر توضیح لازم دیگه برا من

مرسی
    برگ سبز رو میتونید همین العان از +10 بگیرید فقط داخلش تاریخ اعزام زده برگ سفید دو هفته قبل از اعزام میاد داخلش محل اعزام و ارگان خدمتی نوشته شده .
    مدرک تحصیلی برای خدمت نیاز نیست همپن تاییدیه که دادین کافیه
    دفترچه هم خیر جایی ازتون نمیگیرن من هنوز دارمش
    بله همین طوری که گفتین اعزام میشید
    بدلیل متاهلی در نزدیک محل سکونت خدمت میکنید حقوق هم مشخص نمیشه شاید نزدیک 80 تومن
    سپاه هم پذیرش بگیرید خوبه
    وسایل مورد نیاز پست اول نوشته شده

TAPATALK

8. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من تلاشتو ادامه بده که بعد پشیمون نشی
    یه چیزی مطمئن باش بهترین زمان اعزام اسفند ماه هست...
    ممنون از راهنماییتون. فقط یه سوالی. میشه بگید از چه نظر اعزام اسفندماه بهترین زمان هست؟
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین ادارات یا سازمان ها باید حداقل دو ماه قبل اعزام مدارک اینایی که میخوان امریه بگیرن رو بفرستن نظام وظیفه.
    یک ماه هم دوران پذیرش توی اون سازمان هم طول میکشه(از قبیل گزینش و تحقیقات و ....) .یعنی حداقل باید 3ماه قبل اعزامت اقدام کنی

البته اینا تجربه هایی هست که من خودم توی امریه شدن بدست اوردم و شاید جاهای دیگه اینطوری نباشه .بازم از بقیه یه سوال بکن
    من خودم اواسط برج 6 همه کارای امریم رو انجام دادم و هنوز منتظرم . الان منتظرم که ببینم جواب امریم واسه برج 10 چی میشه.الان من سازمان موافقت کرده و منتظر جواب نظام وظیفه ام
    ممنون از راهنمایی شما. امیدوارم با امریه تون موافقت بشه. حالا اگر شما جای من بودی. برای اقدام دوباره امریه سربازیت رو می انداختی عقب؟ می خوام بدونم ارزش داره آدم دو ماه خودشو الاف این قضیه کنه به نظر شما؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما. امیدوارم با امریه تون موافقت بشه. حالا اگر شما جای من بودی. برای اقدام دوباره امریه سربازیت رو می انداختی عقب؟ می خوام بدونم ارزش داره آدم دو ماه خودشو الاف این قضیه کنه به نظر شما؟
    نمی دونم .این موضوع بستگی به شرایط خودت داره . مثلا من اگه امریه نشم کارم رو از دست می دم .یعنی حقوقی 1500 رو از دست میدم و بعد سربازی باید مجددا دنبالش باشم .خوب با این شرایط من هر کاری میکنم تا امریه بشم
    من خودم واسه برج 8 سپاه نیشابور پذیرش گرفته بودم .ولی وقتی قضیه امریه شانسی اتفاق افتاد تمدید کردم و سپردم به تقدیر ببینم چی میشه.
    ولی رییس اداره یک چیزی به من گفت :اینکه دو ماه دیرتر برم سربازی خیلی بهتر از اینکه توی یه شهر غریب و دور خدمت کنم.گفت شانستو امتحان کن
    من نمی خوام اشتباه راهنماییت کنم.بازم با چند نفر از نزدیکات مشورت کن بعد تصمیم بگیر.اگرم تصمیم به تمدید گرفتی سریع اقدام کن چون واسه امریه دیر نشه
    بازم در مورد امریه هر سوالی داشتی در خدمتم

12. این کاربر از dbb426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمی دونم .این موضوع بستگی به شرایط خودت داره . مثلا من اگه امریه نشم کارم رو از دست می دم .یعنی حقوقی 1500 رو از دست میدم و بعد سربازی باید مجددا دنبالش باشم .خوب با این شرایط من هر کاری میکنم تا امریه بشم
    من خودم واسه برج 8 سپاه نیشابور پذیرش گرفته بودم .ولی وقتی قضیه امریه شانسی اتفاق افتاد تمدید کردم و سپردم به تقدیر ببینم چی میشه.
    ولی رییس اداره یک چیزی به من گفت :اینکه دو ماه دیرتر برم سربازی خیلی بهتر از اینکه توی یه شهر غریب و دور خدمت کنم.گفت شانستو امتحان کن
    من نمی خوام اشتباه راهنماییت کنم.بازم با چند نفر از نزدیکات مشورت کن بعد تصمیم بگیر.اگرم تصمیم به تمدید گرفتی سریع اقدام کن چون واسه امریه دیر نشه
    بازم در مورد امریه هر سوالی داشتی در خدمتم
    ممنون از راهنماییت. من هم تقریبا مثل شما هستم. الان ۳۰ سالمه و ۷ ساله که مشغول کار هستم و خیلی برام زور داره که تو این شرایط کار و زندگی رو تعطیل نم برم سربازی. امریه هم اقدام کرده بودم. انفورماتیک دانشگاه تهران. بهم قول مساعد داده بودند اما کارگزینی رد شدم. توی مصاحبه هم فقط ازم پرسیدن پدر و مادرت چه کاره هستند و چند برادر هستید!!! نمیدونم معیار گزینش چی بوده که من رد شدم. حالا رئیس انفرماتیک میگه برای اسفند دوباره اقدام میکنیم. ولی این دفعه گفت قول نمیدم بهت!! نیم دونم چکار کنم والله

14. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •