تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1866 از 2199 اولاول ... 8661366176618161856186218631864186518661867186818691870187619161966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,651 به 18,660 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

ممنون از توضیحاتتون

من نمیخواستم حضوری پرداخت کنم فقط از سر کنجکاوی زدم ببینم چی نوشته که این قضیه پیش اومد و پیش فاکتور ساخت.

الان هم نگران حذف پیش فاکتور نیستم بلکه دوست دارم بعد از 24 ساعت ( طبق گفته سایت مبین نت ) پیش فاکتور پرداخت حضوری حذف بشه.

به این خاطر که الان وقتی به تب خرید طرح برم مینویسه طرح برای شما تا 10 دقیقه دیگر فعال خواهد شد و دیگه نمیتونم نه طرح ها رو ببینم و نه اینکه اینترنتی پرداخت کنم! یعنی باید این حالت کنسل بشه وگرنه مجبورم برم بانک ملت حضوری پرداخت کنم.

من نگرانم بعد از 24 ساعت پیش فاکتور حذف نشه و تا ابد بمونه ( تا زمانی که برم حضوری پرداخت کنم)

در مورد وایرلس :

رمز و نوع رمزگذاری و همه این موارد رو انجام دادم حتی رمز رو برداشتم اما بعد از اینکه اتصال کانکشن رو میزنم در لب تاب وصل نمیشه و ارور میده که قادر به ایجاد اتصال نیست.

نمیدونم آیا باید در لب تاب تنظیم خاصی اعمال بشه ؟

لطفا اگر کسی میدونه دقیقا بگه باید چکار کنم تا اتصال برقرار بشه.مرسی

پیش‌فاکتور اسمش روش هست و مثل فاکتور رسمی و مرجع نیست. برای همین نگران اونهایی که توی بخش گزارشها دیده می‌شه،‌ نباشید. بعد هم شما اگه پرداخت اینترنتی رو بزنید که می‌بردتون به سایت بانک و این یعنی نخواستین از روش پرداخت حضوری استفاده کنید. برای دیدن همه طرحها هم چرا از صفحه کاربری استفاده می‌کنید. برید به سایت مبین‌نت بخش قیمتها و همه رو یکجا از اونجا ببینید. اینجوری دیگه نگران ناپدید شدن طرح اشتراکی که فعال کردین، نمی‌شید.

در مورد لپ‌تاپ هم خودم وقتی باهاش کار می‌کنم،‌ تنظیم خاصی نداره و اگه خود وایرلس لپ‌تاپ قبلاً روشن شده باشه،‌ کافیه که بین اکانتهای لیست شده، روی اسم کانکشنی که خودتون توی مودم ساختین کلیک کنید و بگید که تماس برقرار کنه. بعد ازتون رمز می‌خواد و تماس برقرار می‌شه. می‌تونید تنظیم هم کنید که هر بار که روشن می‌شه، اتوماتیک به وای‌فای وصل بشه و دیگه هی در مورد رمز سئوال نکنه.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان لطفا هر کسی میدونه کمکم کنه :هر کاری میکنم نمیتونم مودم رو به وسیله wlan به لب تاب متصل کنم.با موبایل هم تست کردم وصل نمیشه.لب تاب و موبایل وایرلس مودم رو شناسایی میکنن ولی بعد ازینکه کد رمز رو میزنم کانکشن ارور میده که ویندوز قادر به برقراری ارتباط نیست.این پیام : Windows was unable to connect to ...چکار کنم؟

این رو اضافه کنم که مودم طرح و اینترنت فعالی نداره... آیا باید حتما اینترنت فعال باشه تا وصل بشه؟

هدفم این بود که صفحه تنظیمات مودم رو با ارتباط وایرلس بتونم چک کنم.
    Last edited by mehr1362; 25-10-2013 at 13:19.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان لطفا هر کسی میدونه کمکم کنه :هر کاری میکنم نمیتونم مودم رو به وسیله wlan به لب تاب متصل کنم.با موبایل هم تست کردم وصل نمیشه.لب تاب و موبایل وایرلس مودم رو شناسایی میکنن ولی بعد ازینکه کد رمز رو میزنم کانکشن ارور میده که ویندوز قادر به برقراری ارتباط نیست.این پیام : Windows was unable to connect to ...چکار کنم؟

این رو اضافه کنم که مودم طرح و اینترنت فعالی نداره... آیا باید حتما اینترنت فعال باشه تا وصل بشه؟

هدفم این بود که صفحه تنظیمات مودم رو با ارتباط وایرلس بتونم چک کنم.
    رمز چی میزنی؟ رمز رو خودت تو وایمکس ست کردی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

رمز چی میزنی؟ رمز رو خودت تو وایمکس ست کردی؟
    رمز در ابتدا پیش فرض بود که بعدا تغییرش دادم.مشکل رمز نیست ! اگه رمز اشتباه باشه همون اول کار خودش میگه غلطه.من روی گزینه open هم که بدون رمز هست تست کردم ولی وصل نمیشه.چراشو نمیدونم !ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟شما دوستان عزیز غیر از تنظیمات مودم در خود پی سی هم تنظیماتی اعمال کردین؟ اصلا نیاز به اینکار هست؟لطفا از صفحه تنظیمات قسمت wlan مودمتون یک عکس بگیرین یا به ترتیب بگین روی چه گزینه هایی هست تا من هم انجام بدم.من نگرانم مودم مشکل داشته باشه

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

رمز در ابتدا پیش فرض بود که بعدا تغییرش دادم.مشکل رمز نیست ! اگه رمز اشتباه باشه همون اول کار خودش میگه غلطه.من روی گزینه open هم که بدون رمز هست تست کردم ولی وصل نمیشه.چراشو نمیدونم !ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟شما دوستان عزیز غیر از تنظیمات مودم در خود پی سی هم تنظیماتی اعمال کردین؟ اصلا نیاز به اینکار هست؟لطفا از صفحه تنظیمات قسمت wlan مودمتون یک عکس بگیرین یا به ترتیب بگین روی چه گزینه هایی هست تا من هم انجام بدم.من نگرانم مودم مشکل داشته باشه
    تنظیمات مودم روی dhcp هست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تنظیمات مودم روی dhcp هست؟
    بله عزیز ...

آیدی یاهوم رو الان پخ میکنم لطفا ادم کن ازتون کمک بگیرم .مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

پیام خصوصی میفرستم ولی در قسمت ارسال شده چیزی نیست ! ایدیمو اینجا میزارم هر کی میتونه درباره وایرلس مودم کمکم کنه دریغ نکنه.

ID : mehrdad62m

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

احتمال داره مالک قبلی لیست سفید ایجاد کرده باشه تا فقط مک آدرس های تعیین شده قابلیت اتصال به مودم رو داشته باشند. با کابل به کنسول مودم وصل بشید و اگر لیست سفید روشن بود، خاموشش کنید یا مک آدرس خودتونو بهش اضافه کنید.

10. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

اگه به من تهمت نمیزدی الان بهت میگفتم چطوری باید حلش کنی
    ولی نمیگم تا همینطوری تو این وضعیت بمونی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

احتمال داره مالک قبلی لیست سفید ایجاد کرده باشه تا فقط مک آدرس های تعیین شده قابلیت اتصال به مودم رو داشته باشند. با کابل به کنسول مودم وصل بشید و اگر لیست سفید روشن بود، خاموشش کنید یا مک آدرس خودتونو بهش اضافه کنید.
    دوست عزیز نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم

امیدوارم تو زندگیت به هر چی آرزو داری برسی. نمیدونی چه کمک بزرگی بهم کردی...

با حرفی که زدی رفتم تیک قسمت wlan filter رو برداشتم درست شد.

نکته اینجاست که با یوزر و پسورد user تا wlan filter نمیاد ! ولی با یوزر و پسورد admin این صفحه میاد.

درود بر شرفت

همچنین از دوستان عزیز دیگه که همگی تا اینجا بهم خیلی کمک کردن بی نهایت ممنونم

13. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •