والا من تاحالا نه ip static داشتم و نه میدونم چطوریه
والا من تاحالا نه ip static داشتم و نه میدونم چطوریه
ایپی استاتیک ربطی به بالا رفتن و پایین اومدن پینگ نداره
پینگ به این بستگی داره که روی کدوم مسیر ارتباطی با خارج کشور باشید
معمولا بهترین مسیرا دست مخابرات هستن البته با خارج کشور
فرشاد این ایپی 37 خیلی خوبه , مهمترین مزیتش اینه که تمام طول روز تک کانکشن عالی داره و پینگش هم از 180 بالاتر نرفت امروز اونم توی ساعات شلوغ
فقط عیبش اینه که نوسان پینگش بالاست که اونم فکر میکنم حل بشه
وقتی برا من میاد شک نکن برا تو هم باز شده
![]()
چطور اداره دیتا خبر نداره ؟ پس علی میل چکارس اینجا ؟ میاد مانیتور میکنه میره گزارش میده .مطمئن باش میدونن .
اقای علی ببخشید که اینطوری گفتم .من فقط حقیقت رو گفتم ولی از شما هم معزردننت میخام .فقط خاستم شوخی کنم![]()
داداش ای پی استاتیک ربطی به پینگ و اینا نداره یعنی نمیتونه باعث پایین اومدن پینگ بشه ولی گاهی جلوی بالارفتن پینگ رو میگیره چون اون ای پی های معمولی بین چند نفر مشترکن ممکنه موقعی که همزمان استفاده میکنن کمی پینگ بره بالا اما معمولا 3 یا 6 ماهه میدن فک نکنم بتونی با 5 تومن برا یک ماه ای پی استاتیک بگیری .
آقا میگم یه سوال
هنوز کسی هست که روی سیترا باشه؟
چه مناطقی میان جزء سیترا؟
اهواز آشنا دارم میتونم روی خطش اینترنت بگیرم و یوزر پسوردش رو خودم استفاده کنم
اگه از سیترا ثبت نام کنم سیترا میفتم یا پرتاک؟
دوست عزیز چند بار باید بگم ؟ بنده کارمند مخابرات نیستم و هیچ گزارشی قرار نیست به کسی بدم. مطمئن باشید مخابرات هم این قدر بیکار نیست که بخواهد این تاپیک رو چک کنه .من هم مثل شما کاربر اینترنت مخابرات هستم و اطلاع ندارم چه کسی این شایعات رو درست کرده که اگر بدونم قطعا برخورد می کنم .امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه و همین جا تمام بشه. در مورد خط دوم پستتون : نمی دونم اشتباه تایپی بوده یا با بنده شوخی دارید که اگر اینطوره بنده به هیچ وجه اهل شوخی نیستم .لطفا من بعد در ادبیات خود دقت بفرمایید و از این گونه الفاظ استفاده نکنید. با تشکر
Last edited by alimail3248; 01-12-2014 at 14:27.
بابا بهشون بگو آی پی همه قفل شده پینگ هم داغونه جدیدا تایم اوتا هم زیاد شده دمت گرم خخخخخخ
دوست عزیز چند بار باید بگم ؟ بنده کارمند مخابرات نیستم و هیچ گزارشی قرار نیست به کسی بدم. مطمئن باشید مخابرات هم این قدر بیکار نیست که بخواهد این تاپیک رو چک کنه .من هم مثل شما کاربر اینترنت مخابرات هستم و اطلاع ندارم چه کسی این شایعات رو درست کرده که اگر بدونم قطعا برخورد می کنم .امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه و همین جا تمام بشه. در مورد خط دوم پستتون : نمی دونم اشتباه تایپی بوده یا با بنده شوخی دارید که اگر اینطوره بنده به هیچ وجه اهل شوخی نیستم .لطفا من بعد در ادبیات خود دقت بفرمایید و از این گونه الفاظ استفاده نکنید. با تشکر
شواهد گوياي چيزه ديگه ايه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)