دوستان لطفا به این چند سوالم پاسخ بدین ( اول راهم و سوال زیاد ) ...دستتون درد نکنه :
برای تغییر طرح و شارژ کردن دو روش هست : اینترنتی و حضوری
آیا در روش پرداخت اینترنتی میشه با کارت سیبا ملی مبلغ رو واریز کرد؟ یا باید حتما ملت باشه؟
در روش پرداخت حضوری وقتی به بانک ملت مراجعه کردیم فیش بانکی که برای واریز وجه به ما میدن معمولی هست یا برای اینترنت مبین نت یک فیش خاص طراحی شده؟
این رو به این خاطر میپرسم که در سایت مبین نت نوشته شماره اشتراک پرداخت برای واریز وجه لازم هست و اینکه چون مودمم قبلا مالک دیگری داشته آیا برای پر کردن فیش نام مالک مودم و مشخصات مالک قبلی رو لازم داره؟ ( در صورتی که فیش خاصی داشته باشه )
میخواستم طرح بگیرم که در روش پرداخت اینترنتی رمز اینترنتی کارت رو لازم داشت که این رمز رو نداشتم.اومدم پرداخت حضوری رو زدم ببینم چی مینوسه که فاکتور زد که تا 24 ساعت باید مبلغ به حسابش واریز بشه.
آیا بعد از 24 ساعت که مبلغ واریز نشه واقعا کنسلش میکنه؟ چون میخواستم اینترنتی پرداخت کنم و الان که پرداخت حضوری رو زدم جدول طرح ها دیگه نمایان نمیشه.یعنی باید این تغییر طرحی که اعمال کردم منقضی بشه تا جدول رو ببینم برای پرداخت اینترنتی.
سوال آخر اینکه چه تنظیماتی رو در مودم و در سیستم اعمال کنم که اتصال به وایرلس مبین نت برقرار بشه؟
وایرلس مودم رو روشن میکنم و همچنین وایرلس لب تاب رو و وقتی کانکشن میاد اتصال رو میزنم ولی ارور میده که اتصال با مشکل مواجه هست.
لطفا جواب سوال هام رو بدین دوستان عزیز...مرسی