تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1865 از 2199 اولاول ... 8651365176518151855186118621863186418651866186718681869187519151965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,641 به 18,650 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان از داخل تنظیمات مودم نمیشه کاری کرد بقیه کسایی که به مودم وصل میشن سرعتشون محدود بشه؟
    خیلی حیاطیه
    وجود داشتنش که وجود داره، یعنی حداقل توی 635 که حتمی هست و احتمالاً توی مدل مشابه یعنی 632 هم هست. منتهی دو تا مشکل داره که یکیش نشون می‌ده بدجور مشترکین ایرانی ته خط فقر هستن و دور از اینترنت واقعی.
    مشکل اول این هست که فقط روی وای‌فای می‌شه این محدودیت رو گذاشت.
    مشکل دوم هم این هست که از حداقل سرعت یک مگابیت شروع کرده و رفته به بالا. به عبارت بهتر برای سازنده این مودم زیر یک مگابیت رو اصلاً اشتراک اینترنت حساب نکرده و خط فقر رو تازه گرفته یک مگابیت.
    برای تنظیم هم باید از بخش تنظیمات وایرلس وای‌فای اقدام کنید.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان این طرح هایی که الان هست از کجا بفهمیم کدومش هزینه هرگیگ ترافیکش چقدره؟ 8 تومنه یا 10 تومن؟
    مثلا این 2 مگ 6 ماهه 12 گیگ هزینه هر گیگ ترافیکش 8تومنه یا 10 تومن؟

یه موضوع دیگه اینکه اگه هزینه هر گیگ توی 2طرح های زیر 8 تومن باشه اگه میخواین یه طرحی رو بگیرین بهتره اول با خودتون بگید ماهیانه چقدر میخواید برای اینترنت هزینه کنید مثلا من 45 تومن
    حالا با این هزینه میشه به صرفه ترین طرح رو انتخاب کرد

مثلا الان با این هزینه شما میتونی یکی از این دو طرح رو انتخاب کنی:
    1 - 1مگ 6ماهه 33 گیگ
    2- 2مگ 6 ماهه 30 گیگ
    ببینید این دو طرح یک قیمت دارن، خب کدوم بهتره؟ معلومه که طرح 2 خیلی بهتره

سوای راهی که بهتون پیشنهاد شد،‌ یعنی دونه به بدونه دیدن مشخصات هر طرح اگه به صفحه قدیم که بهتر از صفحه جدید هست. برید همه طرحها رو یکجا با هم مقایسه کرده و هزینه هر گیگابایت اضافه رو راحت و سریع می‌تونید ببینید.
    از اینجا ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اگه منظورتون به صرفه بودن و محاسبه هزینه هر طرح و نه شارژ اضافه هست که اینجا قبلاً یه سری محاسبه کردم که اگه بخونید شاید کمک باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من وقتی به بعضی از سایت ها میرم مثل digikala یا سایت های دیگه اینترنتم قطع میشه چرا اینجوری هستش کسی میدونه ولی با سایت های دیگه مشکل نداره ؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان لطفا به این چند سوالم پاسخ بدین ( اول راهم و سوال زیاد ) ...دستتون درد نکنه :

برای تغییر طرح و شارژ کردن دو روش هست : اینترنتی و حضوری

آیا در روش پرداخت اینترنتی میشه با کارت سیبا ملی مبلغ رو واریز کرد؟ یا باید حتما ملت باشه؟

در روش پرداخت حضوری وقتی به بانک ملت مراجعه کردیم فیش بانکی که برای واریز وجه به ما میدن معمولی هست یا برای اینترنت مبین نت یک فیش خاص طراحی شده؟
    این رو به این خاطر میپرسم که در سایت مبین نت نوشته شماره اشتراک پرداخت برای واریز وجه لازم هست و اینکه چون مودمم قبلا مالک دیگری داشته آیا برای پر کردن فیش نام مالک مودم و مشخصات مالک قبلی رو لازم داره؟ ( در صورتی که فیش خاصی داشته باشه )

میخواستم طرح بگیرم که در روش پرداخت اینترنتی رمز اینترنتی کارت رو لازم داشت که این رمز رو نداشتم.اومدم پرداخت حضوری رو زدم ببینم چی مینوسه که فاکتور زد که تا 24 ساعت باید مبلغ به حسابش واریز بشه.

آیا بعد از 24 ساعت که مبلغ واریز نشه واقعا کنسلش میکنه؟ چون میخواستم اینترنتی پرداخت کنم و الان که پرداخت حضوری رو زدم جدول طرح ها دیگه نمایان نمیشه.یعنی باید این تغییر طرحی که اعمال کردم منقضی بشه تا جدول رو ببینم برای پرداخت اینترنتی.

سوال آخر اینکه چه تنظیماتی رو در مودم و در سیستم اعمال کنم که اتصال به وایرلس مبین نت برقرار بشه؟

وایرلس مودم رو روشن میکنم و همچنین وایرلس لب تاب رو و وقتی کانکشن میاد اتصال رو میزنم ولی ارور میده که اتصال با مشکل مواجه هست.

لطفا جواب سوال هام رو بدین دوستان عزیز...مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من با یه کابل کراس مقایسه کردم به نظرم فرق داره.شما مطمئنی مثل هم هستن؟کابل مبین نت هر دو سرش مثل هم هست ولی کابل کراس یه رشته از سیمهاش برعکس هستند( رنگ سبز و نارنجی )چه طوری وایرلس مودم رو با لب تاب متصل کنم؟وایرس مودم رو روشن میکنم وایرلس لب تاب هم روشن بعد یه کانکشن میاد که میزنمش و پسوردش رو میدم ولی یه پنجره باز میشه و مینویسه اتصال با مشکل روبرو هست. باید چکار کنم؟ممنون
    کابل شبکه کراس‌اور با کابل شبکه استاندارد فرق داره. فرقش هم توی این هست که توی کابل استاندارد هر رنگ سیم عیناً در هر دو طرف فیش‌ها در یکجا قرار دارن. ولی توی کابل کراس‌اور یا خلاصه کراس جای سیم ۲ و ۳ عوض شده. کارت شبکه‌های جدید، روترها و هاب‌ها یا مودمهای روتر خودشون کار کراس رو انجام می‌دن و همون کابل شبکه استاندارد کافی هست. توی راهنماهای مودمهای هوواوی رو که گشتم دیدم اکثر مدلهای سری اکولایف بطور اتوماتیک کابل عادی و کراس‌‌اور رو تشخیص می‌دن و به قولی سیستم MDI/MDI-X رو دارن و برای استفاده از هر دو کابل مشکل نیست. منتهی در مورد 635 یا 632 نتونستم دقیق متوجه بشم که این خاصیت رو دارن یا نه. بهتره که تست کنید.

ولی اگه نشد که همون کابل استاندارد بگیرید و خودتون رو راحت کنید. درضمن طبق استاندارد کابلهای شبکه، این مدل کابلها بسته به مدلشون تا ۹۰ یا ۱۰۰ متر نیاز به تقویت‌کننده ندارن و می‌شه طولشون رو زیاد گرفت.

7. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من وقتی به بعضی از سایت ها میرم مثل digikala یا سایت های دیگه اینترنتم قطع میشه چرا اینجوری هستش کسی میدونه ولی با سایت های دیگه مشکل نداره ؟
    من که الان تست کردم مشکلی نبود و هم وارد سایت شدم و هم اینترنتم سر جاش هست. شاید شما مشکل دیگه‌ای مثل تروجان و مشابه دارین که تا به اون آدرس می‌رید اینترنت رو قطع می‌کنه. تست نکردم ولی فکر کنم بشه فایروال رو هم تنظیم کرد که برای بعضی از آدرسها اینترنت رو بلوکه کنه و ارتباط رو قطع کنه. درکل هر چی هست از خود سایت نیست، چون به من جواب داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان لطفا به این چند سوالم پاسخ بدین ( اول راهم و سوال زیاد ) ...دستتون درد نکنه :

برای تغییر طرح و شارژ کردن دو روش هست : اینترنتی و حضوری

آیا در روش پرداخت اینترنتی میشه با کارت سیبا ملی مبلغ رو واریز کرد؟ یا باید حتما ملت باشه؟

در روش پرداخت حضوری وقتی به بانک ملت مراجعه کردیم فیش بانکی که برای واریز وجه به ما میدن معمولی هست یا برای اینترنت مبین نت یک فیش خاص طراحی شده؟
    این رو به این خاطر میپرسم که در سایت مبین نت نوشته شماره اشتراک پرداخت برای واریز وجه لازم هست و اینکه چون مودمم قبلا مالک دیگری داشته آیا برای پر کردن فیش نام مالک مودم و مشخصات مالک قبلی رو لازم داره؟ ( در صورتی که فیش خاصی داشته باشه )

میخواستم طرح بگیرم که در روش پرداخت اینترنتی رمز اینترنتی کارت رو لازم داشت که این رمز رو نداشتم.اومدم پرداخت حضوری رو زدم ببینم چی مینوسه که فاکتور زد که تا 24 ساعت باید مبلغ به حسابش واریز بشه.

آیا بعد از 24 ساعت که مبلغ واریز نشه واقعا کنسلش میکنه؟ چون میخواستم اینترنتی پرداخت کنم و الان که پرداخت حضوری رو زدم جدول طرح ها دیگه نمایان نمیشه.یعنی باید این تغییر طرحی که اعمال کردم منقضی بشه تا جدول رو ببینم برای پرداخت اینترنتی.

سوال آخر اینکه چه تنظیماتی رو در مودم و در سیستم اعمال کنم که اتصال به وایرلس مبین نت برقرار بشه؟

وایرلس مودم رو روشن میکنم و همچنین وایرلس لب تاب رو و وقتی کانکشن میاد اتصال رو میزنم ولی ارور میده که اتصال با مشکل مواجه هست.

لطفا جواب سوال هام رو بدین دوستان عزیز...مرسی

- طبق صحبت وبلاگ مبین‌نت،‌ توی پرداخت حضوری زمان ریختن پول، شماره پرداخت رو می‌خواد که باید روی قبض بنویسید. البته به نظر نباید فیش خاصی باشه و جای مثلاً کد ملی نوشته می‌شه. البته توی قبضهای قدیمی یه جایی بود به اسم کد شناسه که شاید باید اونجا نوشته می‌شده، ولی الان شکل قبضها فرق کرده و برداشت و واریز یه قبض دارن. شرح دادن که باید به متصدی بگید که برای مبین‌نت می‌خواهید و شناسه پرداخت هست که بتونه توی سیستم ثبت کنه. وگرنه گفتن که به حسابتون نمی‌ره و یه جای دیگه می‌ره. طبق تعریف هم اونها با شناسه پرداخت کار دارن و دیگه اینکه کی پول رو داده براشون مهم نیست. یعنی توی پرداخت با کارت برای خودم شده که از کارت کس دیگه‌ای استفاده کردم و هیچ وقت مشکل نبوده. اطلاعات شناسه پرداخت هم روی جعبه یا قوطی خودم مودم هست. البته من قدیمها یه بار از روش بانکی استفاده کردم که اینجوری نبود و بعد از پرداخت توضیحات رو به پشتیبانی دادم و اونها خودشون برام طرح رو تمدید کردن. الان به نظر خواستن روش رو اتوماتیک کنن که تماس با پشتیبانی کم بشه.

- برای پرداخت با کارت که حتماً رمز اینترنتی رو می‌خواد. مگه قبلاً خرید اینترنتی نداشتین؟

- نگران حذف پیش‌فاکتورها نباشید. یکی حذف شد می‌تونید یکی دیگه بگیرید. من موقع تمدید اکانتم بیشتر از ۵تا پیش‌فاکتور زده بودم که فقط یکیش رو پرداخت کردم. اگه توی صفحه کاربری به بخش گزارشها برید، پیش‌فاکتورهای قبلی رو می‌تونید ببینید. الان برای من ۹تا پیش‌فاکتور رو لیست کرده که پول هیچ کدوم رو هم ندادم و فقط یکیش که باعث شد اکانتم تمدید بشه، فعال شده و باقی الکی هستن. کلاً به نظرم وجود این بخش بدردبخور نیست و قرار نیست هر بار که خواستیم طرحها یا بخش شارژ اضافه رو چک کنیم برامون فوری یه پیش‌فاکتور صادر کنن و بعد بگن که یاالله برو پرداخت هم بکن.

- اول اینکه باید بخش وایرلس رو روشن کنید. بعد توی بخش تنظیمات وایرلس رمز و نوع رمزگذاری و آیدی رو تنظیم کنید و بعد اون مشخصات ست شده رو به دستگاه اتصالی مثل لپ‌تاپ یا موبایل بدید که بتونه وصل بشه.
    Last edited by ninipc; 25-10-2013 at 00:09.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

مرورگر را پاک کن دوباره نصب کن
    یا با استفاده از یه نرم افزار بهینه ساز سیستم را اسکن کن
    ایشاالله اوکی میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

- طبق صحبت وبلاگ مبین‌نت،‌ توی پرداخت حضوری زمان ریختن پول، شماره پرداخت رو می‌خواد که باید روی قبض بنویسید. البته به نظر نباید فیش خاصی باشه و جای مثلاً کد ملی نوشته می‌شه. البته توی قبضهای قدیمی یه جایی بود به اسم کد شناسه که شاید باید اونجا نوشته می‌شده، ولی الان شکل قبضها فرق کرده و برداشت و واریز یه قبض دارن. شرح دادن که باید به متصدی بگید که برای مبین‌نت می‌خواهید و شناسه پرداخت هست که بتونه توی سیستم ثبت کنه. وگرنه گفتن که به حسابتون نمی‌ره و یه جای دیگه می‌ره. طبق تعریف هم اونها با شناسه پرداخت کار دارن و دیگه اینکه کی پول رو داده براشون مهم نیست. یعنی توی پرداخت با کارت برای خودم شده که از کارت کس دیگه‌ای استفاده کردم و هیچ وقت مشکل نبوده. اطلاعات شناسه پرداخت هم روی جعبه یا قوطی خودم مودم هست. البته من قدیمها یه بار از روش بانکی استفاده کردم که اینجوری نبود و بعد از پرداخت توضیحات رو به پشتیبانی دادم و اونها خودشون برام طرح رو تمدید کردن. الان به نظر خواستن روش رو اتوماتیک کنن که تماس با پشتیبانی کم بشه.

- برای پرداخت با کارت که حتماً رمز اینترنتی رو می‌خواد. مگه قبلاً خرید اینترنتی نداشتین؟

- نگران حذف پیش‌فاکتورها نباشید. یکی حذف شد می‌تونید یکی دیگه بگیرید. من موقع تمدید اکانتم بیشتر از ۵تا پیش‌فاکتور زده بودم که فقط یکیش رو پرداخت کردم. اگه توی صفحه کاربری به بخش گزارشها برید، پیش‌فاکتورهای قبلی رو می‌تونید ببینید. الان برای من ۹تا پیش‌فاکتور رو لیست کرده که پول هیچ کدوم رو هم ندادم و فقط یکیش که باعث شد اکانتم تمدید بشه، فعال شده و باقی الکی هستن. کلاً به نظرم وجود این بخش بدردبخور نیست و قرار نیست هر بار که خواستیم طرحها یا بخش شارژ اضافه رو چک کنیم برامون فوری یه پیش‌فاکتور صادر کنن و بعد بگن که یاالله برو پرداخت هم بکن.

- اول اینکه باید بخش وایرلس رو روشن کنید. بعد توی بخش تنظیمات وایرلس رمز و نوع رمزگذاری و آیدی رو تنظیم کنید و بعد اون مشخصات ست شده رو به دستگاه اتصالی مثل لپ‌تاپ یا موبایل بدید که بتونه وصل بشه.
    سلام

ممنون از توضیحاتتون

من نمیخواستم حضوری پرداخت کنم فقط از سر کنجکاوی زدم ببینم چی نوشته که این قضیه پیش اومد و پیش فاکتور ساخت.

الان هم نگران حذف پیش فاکتور نیستم بلکه دوست دارم بعد از 24 ساعت ( طبق گفته سایت مبین نت ) پیش فاکتور پرداخت حضوری حذف بشه.

به این خاطر که الان وقتی به تب خرید طرح برم مینویسه طرح برای شما تا 10 دقیقه دیگر فعال خواهد شد و دیگه نمیتونم نه طرح ها رو ببینم و نه اینکه اینترنتی پرداخت کنم! یعنی باید این حالت کنسل بشه وگرنه مجبورم برم بانک ملت حضوری پرداخت کنم.

من نگرانم بعد از 24 ساعت پیش فاکتور حذف نشه و تا ابد بمونه ( تا زمانی که برم حضوری پرداخت کنم)

در مورد وایرلس :

رمز و نوع رمزگذاری و همه این موارد رو انجام دادم حتی رمز رو برداشتم اما بعد از اینکه اتصال کانکشن رو میزنم در لب تاب وصل نمیشه و ارور میده که قادر به ایجاد اتصال نیست.

نمیدونم آیا باید در لب تاب تنظیم خاصی اعمال بشه ؟

لطفا اگر کسی میدونه دقیقا بگه باید چکار کنم تا اتصال برقرار بشه.مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام

ممنون از توضیحاتتون

من نمیخواستم حضوری پرداخت کنم فقط از سر کنجکاوی زدم ببینم چی نوشته که این قضیه پیش اومد و پیش فاکتور ساخت.

الان هم نگران حذف پیش فاکتور نیستم بلکه دوست دارم بعد از 24 ساعت ( طبق گفته سایت مبین نت ) پیش فاکتور پرداخت حضوری حذف بشه.

به این خاطر که الان وقتی به تب خرید طرح برم مینویسه طرح برای شما تا 10 دقیقه دیگر فعال خواهد شد و دیگه نمیتونم نه طرح ها رو ببینم و نه اینکه اینترنتی پرداخت کنم! یعنی باید این حالت کنسل بشه وگرنه مجبورم برم بانک ملت حضوری پرداخت کنم.

من نگرانم بعد از 24 ساعت پیش فاکتور حذف نشه و تا ابد بمونه ( تا زمانی که برم حضوری پرداخت کنم)

در مورد وایرلس :

رمز و نوع رمزگذاری و همه این موارد رو انجام دادم حتی رمز رو برداشتم اما بعد از اینکه اتصال کانکشن رو میزنم در لب تاب وصل نمیشه و ارور میده که قادر به ایجاد اتصال نیست.

نمیدونم آیا باید در لب تاب تنظیم خاصی اعمال بشه ؟

لطفا اگر کسی میدونه دقیقا بگه باید چکار کنم تا اتصال برقرار بشه.مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •