تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1865 از 3745 اولاول ... 865136517651815185518611862186318641865186618671868186918751915196523652865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,641 به 18,650 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه kioto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خدا لعنت کنه این اسیا تکو که توی دزدی رقیبی هم نداره.

اقا ما خطمان فیبر نوری شدو بعد از 6 ماه تازه 2 تا 3 روز ه که وصل شده و من سرعت 2 مگ و گرفتم و فکر میکردم که سرعت شبانه رایگان ان 130 است ولی دریغا که سرعت ان بیشتر 70 تا بالاتر نمیرود و نمایندگی هم گفت فیبر نوری ها اینجوری هستند.

44 هزار تومان بدهی و سرعت رایگان شبانه ات 70 باشد.

از گلوی این اسیا دزد نامرد و بیوجدان پایین نرود.
    واقعا خدای تمام دزدها در این دنیا فقط و فقط اسیا دزد و شاتل حرام خور هستند.

خدا لعنت کند کسی را که این 2 شرکت دزد و مال مردم خور را تاسیس کرد.

2. 2 کاربر از kioto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بله. تست همه جوره گرفتم. هم داخل و هم خارج. اینم 2 تا تست که الان گرفتم.

جالبیش اینجاست که وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم یه بررسی میکنه و تغییراتی میده روی خط و سرعت میاد حدود 1200. ولی بعد از 2-3 دوباره وضع همینه.

راستی کسی درباره این اینترانت ملی که آسیاتک میده چیزی میدونه؟
    دوست عزیز شما دقیقا وضعیت 14 روز پیش منو داری.دقیقا پهنای باندم همین بود و هر بار به پشتیبانی زنگ میزدم درست میشد اما 24 ساعت بعدش باز خراب میشد.رفتم تو خود سایت matma یک تست پهنای باند گرفتم (تو صفحه قبل در پست شماره 18633 لینک matma رو گذاشتم)و همونجا هم شکایت کردم(مربوط به خود سازمان تنظیم مقررات هستش)چند روز بعد باهام از آسیاتک تماس گرفتند و از اون روز به بعد حالا هر وقت توی speedtest.net تست میگیرم پهنای باندم رو 8.8 مگابایت نشون میده وهمیشه هم ثابت سرعت دانلود روزانه ام روی 1.2 مگ هستش.پیشنهاد میکنم شما هم این کار رو انجام بده.الان دارن به شما پهنای باند کمتر از چیزی که پولشو میدی میدن.مشکل اینجاست.
    Last edited by david-ebi; 21-06-2014 at 20:26.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما دقیقا وضعیت 14 روز پیش منو داری.دقیقا پهنای باندم همین بود و هر بار به پشتیبانی زنگ میزدم درست میشد اما 24 ساعت بعدش باز خراب میشد.رفتم تو خود سایت matma یک تست پهنای باند گرفتم (تو صفحه قبل در پست شماره 18633 لینک matma رو گذاشتم)و همونجا هم شکایت کردم(مربوط به خود سازمان تنظیم مقررات هستش)چند روز بعد باهام از آسیاتک تماس گرفتند و از اون روز به بعد حالا هر وقت توی speedtest.net تست میگیرم پهنای باندم رو 8.8 مگابایت نشون میده وهمیشه هم ثابت سرعت دانلود روزانه ام روی 1.2 مگ هستش.پیشنهاد میکنم شما هم این کار رو انجام بده.الان دارن به شما پهنای باند کمتر از چیزی که پولشو میدی میدن.مشکل اینجاست.
    ممنون عزیز. همون ظهر شکایت را پر کردم. تا ببینیم چی میشه

6. 2 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سرعت شبانه ی 10 مگابیت چنده؟ شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟

8. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

روی 250 کیلوبایته یعنی میشه شبی 6 گیگ دانلود شبانه رایگان.

10. 2 کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ممنون عزیز. همون ظهر شکایت را پر کردم. تا ببینیم چی میشه
    دوست عزیز فراموش کردم که بهت بگم من بعد از اینکه تو سایت matma شکایت فرستادم اومدم رفتم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینجا دوباره شکایت کردم و مجددا شماره پیگیری که matma بهم داده بود را تو متن شکایتم نوشتم و دوباره جریان رو توضیح دادم چند روز بعدش بود که از خود آسیاتک باهام تماس گرفتند.شما هم حتما همین کار رو بکن.شکایت از طریق سایت matma به تنهایی فایده ای نداره.

12. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز فراموش کردم که بهت بگم من بعد از اینکه تو سایت matma شکایت فرستادم اومدم رفتم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینجا دوباره شکایت کردم و مجددا شماره پیگیری که matma بهم داده بود را تو متن شکایتم نوشتم و دوباره جریان رو توضیح دادم چند روز بعدش بود که از خود آسیاتک باهام تماس گرفتند.شما هم حتما همین کار رو بکن.شکایت از طریق سایت matma به تنهایی فایده ای نداره.
    همون روز می خواستم اونجا هم شکایت ثبت کنم ولی گفتم همین کافیه. حالا چون شما گفتی تو سایت سازمان هم شکایت ثبت کردم.
    الان سرعت دانلودم از سرورهای آسیاتک حدود 1300 هست و از سرورهای خارجی حدود 650 و نکته جالب هم اینجاست که سایت speedtest.net هم دیگه باز نمیشه

14. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

همون روز می خواستم اونجا هم شکایت ثبت کنم ولی گفتم همین کافیه. حالا چون شما گفتی تو سایت سازمان هم شکایت ثبت کردم.
    الان سرعت دانلودم از سرورهای آسیاتک حدود 1300 هست و از سرورهای خارجی حدود 650 و نکته جالب هم اینجاست که سایت speedtest.net هم دیگه باز نمیشه
    اینکه speedtest.net واست باز نمیشه خیلی عجیبه ولی وقتی که به شکایتت رسیدگی کنند و تو speedtest.net پهنای باندت 8 یا 9 بشه اونوقت سرعت دانلودت از سرورهای خارج از کشور هم به 1300 میرسه.البته سایتهای دیگه ای هم شبیه speedtest.net هست که میتونی تو گوگل سرچ کنی و پیدا کنی

16. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

یک هفته ای میشه از شر این شرکت خلاص شدم و رفتم . دیگه فکر هم به این شرکت نمی کنم چون فکرش هم ترسناکه 1 ماه پیش برای یک مشکل شکایت کردم تازه پشتیبانی زنگ میزنه میگه که مشکل شما رو حل کردم و کلی معذرت خواهی و غیره بابت تاخیر ... یه 7 دقیقه ای داشت توضیح میداد منم داشتم از خنده روده بر میشدم ( 1 هفته جلوتر تخلیه کرده بوده بودم ) گذاشتم کامل حرفاشو بزنه وقتی تموم شد دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم گفتم داداش من یه 7-8 روزی هست از شرکت شما رفتم و زدم زیر خنده . طرف واسه 10 ثانیه هنگ کرد داشت 1 ساعت معذرت خواهی می کرد بنده خدا ، دیگه خداحافظی هم نکرد و تلفن رو قطع کرد خلاصه برای 15 روز این شرکت رو هم تجریه کردیم و مثل یه کابوس بود به قول یکی از بچه ها رستگاری در رفتن از این شرکت هست
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 25-06-2014 at 14:01.

18. 3 کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یک هفته ای میشه از شر این شرکت خلاص شدم و رفتم . دیگه فکر هم به این شرکت نمی کنم چون فکرش هم ترسناکه 1 ماه پیش برای یک مشکل شکایت کردم تازه پشتیبانی زنگ میزنه میگه که مشکل شما رو حل کردم و کلی معذرت خواهی و غیره بابت تاخیر ... یه 7 دقیقه ای داشت توضیح میداد منم داشتم از خنده روده بر میشدم ( 1 هفته جلوتر تخلیه کرده بوده بودم ) گذاشتم کامل حرفاشو بزنه وقتی تموم شد دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم گفتم داداش من یه 7-8 روزی هست از شرکت شما رفتم و زدم زیر خنده . طرف واسه 10 ثانیه هنگ کرد داشت 1 ساعت معذرت خواهی می کرد بنده خدا ، دیگه خداحافظی هم نکرد و تلفن رو قطع کرد خلاصه برای 15 روز این شرکت رو هم تجریه کردیم و مثل یه کابوس بود به قول یکی از بچه ها رستگاری در رفتن از این شرکت هست
    من که گفتم رستگاری در رفتن از آسیاتکه پس توام رستگار شدی

20. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •