دوستان من سرویس 256 نامحدود اندیشه رو گرفتم ، سرعت از 40 تا 50 بعضی وقتا تا 80 نوسان داره و ثابت نیست متاسفانه...بنظرتون چیکار کنم؟راه حل و یا ترفندی به ذهنتون میرسه این سرعت فکستنی بیشتر بشه؟!
مرسی
پ.ن:رشت هستم ، پیش شماره ی 222
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من سرویس 256 نامحدود اندیشه رو گرفتم ، سرعت از 40 تا 50 بعضی وقتا تا 80 نوسان داره و ثابت نیست متاسفانه...بنظرتون چیکار کنم؟راه حل و یا ترفندی به ذهنتون میرسه این سرعت فکستنی بیشتر بشه؟!
مرسی
پ.ن:رشت هستم ، پیش شماره ی 222
![]()
Last edited by e3tar; 04-11-2013 at 09:01.
مال من که هی قطع و وصل میشه زنگ هم میزنی اندیشه میگه نویز داره ! نمیدونم مال بچه های دیگه هم قطع و وصل میشه یا نه..
256 نامحدود سرعتش همیشه همین بوده !!!!!
منم 256 نامحدودم با پیش شماره 224 ، سرعت همین 50 بود !!
البته وقتی وسط دانلود قط میکنم دوباره وصل میکم، سرعت برای صدمی از ثانیه میره رو 200 ، دیگه مجبوریم با همین چیزاش حال کنیم![]()
امروز قطعی هم نداشتم !
پ.ن: الآن میزنه نتم قط میشه :|
داداش منم تا چند وقت پیش واسه من زیاد قطع و وصل میشد به من گفتن نویز داره اما ایراد از مودم بود شما هم یه مودم یه نفر بگیر تست کن شما مشکل از مودم باشه
داداش مال منم از ۱ ساعت پیش کانکت نمیشه احتمالاً سراسریه درست میشه،من نت مخابرات دارم با سرعت ۱۰۲۴
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
.
كسي نبود؟ويندوزم xp
دقیقا نمیدونم مشکل کجاست
ولی شما درایور مادربرد نصب کنید همراهش معمولا درایورهای شبکه هم نصب میشه
سلام
دو تا کار میتونی بکنی البته اگه مشکلت سخت افزاری یا ویروسی نباشه.
اول اینکه به مسیر زیر بری ببینی مشکلی هست یا نه اگه بود برطرف کنی:
controlpanel--------device manager
دوم اینکه اگه مشکلی اونجا نبود یه بار سیستم رو system restore بزنی به تاریخ قبل از بوجود اومدن این مشکل
در TASKBAR موجود نیست؟!
شما برید در COntrol panel ____>local area connection روش کیک راست کرده و properties را انتخاب کنید و تیک show icon notification .... رو در چک باکس بزنید
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)