تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1865 از 2014 اولاول ... 8651365176518151855186118621863186418651866186718681869187519151965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,641 به 18,650 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

انصاریفرد : سوء تفاهمات برطرف شد

کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه در ناکامی ها و حاشیه سازیهای اخیر این باشگاه مقصر است گفت: بنده به عنوان مدیرعامل باید صبر و تحمل بیشتری داشته باشم اما در روزهای گذشته شرایط به گونه ای بود که تحملم کم شده بود.
    عباس انصاریفرد که صبح جمعه در یک برنامه تلویزیونی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: باید قبول کرد که برخی حاشیه سازی ها برای باشگاه پرسپولیس شرایط را به گونه ای پیش برد که برخی اظهار نظرها صورت گرفت و سوء تفاهماتی را نیز بین اعضای هیئت مدیره بوجود آورد.
    مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: قبول دارم که به عنوان مدیرعامل باید صبر و تحمل بیشتری داشته باشم اما در این ماجرا ها کمی عجله کردم و اظهار نظرهایی داشتم که خودم را در اتفاقات اخیر مقصر می دانم. امیدوارم که در آینده دیگر شاهد چنین حاشیه هایی برای پرسپولیس نباشیم و با قدرت به کارمان ادامه دهیم.

وی با ابراز امیدواری نسبت به آینده پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا گفت: قصد داریم با برگزاری نشستی با بازیکنان که روز شنبه برگزار می شود، همدلی و صمیمیت را به این تیم برگردانیم تا در دو دیدار پیش روی خود در لیگ قهرمانان آسیا با قدرت به میدان برویم و بتوانیم با اقتدار راهی مراحل بالاتر شویم.
    انصاریفرد به احتمال بازگشت افشین پیروانی به کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس اشاره کرد و افزود: تصمیمی که در مورد پیروانی گرفتم از اختیارات مدیرعامل باشگاه بود و در آن مقطع فکر کردم که این تصمیم می تواند به تیم کمک کند. با این حال در جلسه ای که با آقای پیروانی خواهیم داشت در مورد مسائل مختلف صحبت می کنیم و امیدوارم بزودی مشکل حل شود و ایشان هم در کنار کادر فنی پرسپولیس به کارش ادامه دهد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد ادامه همکاری نلو وینگادا با تیم فوتبال این باشگاه گفت: ما تا روز 7 تیرماه با وینگادا قرارداد داریم و پس از آن در نشست ویژه ای که به همراه اعضای هیئت مدیره باشگاه خواهیم داشت شرایط کاری او را بررسی می کنیم و تصمیم نهایی در مورد ادامه همکاری با وینگادا را خواهیم گرفت.
    عباس انصاریفرد در ادامه صحبت های خود به مشکلات و اختلاف نظرهای موجود بین اعضای هیئت مدیره اشاره کرد و گفت: سوء تفاهاماتی بین ما وجود داشت که پس از نشستی که با مهندس علی آبادی داشتیم این مشکلات نیز برطرف شد و قرار است با همدلی و اتحاد بیشتری به فعالیت در باشگاه پرسپولیس ادامه دهیم.
    وی ادامه داد: بین من و آقای هدایتی سوء تفاهماتی وجود داشت که بنده در حضور آقای علی آبادی از آقای هدایتی عذرخواهی کردم و امیدوارم از این به بعد بتوانیم با کمک یکدیگر به پرسپولیس کمک کنیم. آقای هدایتی زحمات زیادی برای باشگاه پرسپولیس کشیده اند و وظیفه من بود که از ایشان دلجویی کنم.
    انصاریفرد در پایان از بازیکنان این تیم خواست با همدلی و اقتدار بیشتری به کارشان ادامه دهند و شرایطی را فراهم کنند که این تیم بتواند در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به نتایج خوب و قابل قبولی دست پیدا کند و عامل خوشحالی هواداران شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

گلزنی خلیلی و کریمی در اولين پيروزي تيم ملي با افشین قطبي

کانون هواداران پرسپولیس : تيم ملي فوتبال که امروز در ديداري تداركاتي پشت درهاي بسته به مصاف تيم اميد رفته بود ، با نتيجه 3 بر صفر این تيم را شكست داد.
    در 30 دقيقه نخست تيم ايران با گل محسن خليلي به برتري رسيد. در 30 دقيقه دوم دو تيم به تساوي بدون گل رسيدند و در 30 دقيقه سوم تيم ملي با گل هاي علي كريمي و محمدرضا خلعتبري پيروز شد تا در نهايت سه بر صفر برنده شود.
    اين نخستين برد تيم ملي با سرمربيگري افشين قطبي است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

انصاری فرد تکذیب کرد: آرفي اولتيماتومي نداده است

کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس، گفت: اين شايعه که آرفي باشگاه را تهديد کرده و گفته اگر پولش را ندهيم قراردادش را فسخ مي کند بي اساس است.
    وي اضافه کرد: برخي باشگاه ها طي روزهاي گذشته به دنبال آرفي مي گشتند تا وي را ازحضور در پرسپوليس منصرف کنند اما در حال حاضر فقط بنده از محل اقامت اين بازيکن و کشوري که در آن به سر مي برد اطلاع دارم به همين دليل نمي دانم آرفي به چه کسي اولتيماتوم داده است؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پيرواني به پرسپوليس برنمي گردد

کانون هواداران پرسپولیس : پس از نشست اخير اعضاي هيئت مديره پرسپوليس ، خبر بازگشت افشين پيرواني به کادر فني اين تيم قوت گرفت اما طبق اخبار رسيده اين مربي به جمع سرخپوشان برنمي گردد.
    به رغم تلاشهاي اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در راستاي بازگشت افشين پيرواني به اين تيم ، خبرمي رسد که مقدمات بازگشت وي فراهم نيست و حداقل در دو بازيِ آينده پرسپوليس پيرواني روي نيمکت حضور نخواهدداشت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

قهرمانی دنیزلی پس از ناکامی در ایران

کانون هواداران پرسپولیس : مصطفی دنیزلی سرمربی سابق تیمهای پرسپولیس و پاس که در این فصل هدایت بشکیتاش، سومین تیم بزرگ استانبول را بر عهده گرفته است، با قهرمانی در جام حذفی به روزهای ناکامی خود در فوتبال پایان داد.
    تیم بشیکتاش با هدایت دنیزلی در فینال جام حذفی ترکیه 4-2 فنرباغچه را در هم کوبید و جام قهرمانی را بالای سر برد.
    دنیزلی که قبلا با تیمهای گالاتاسرای و فنرباغچه قهرمان لیگ و جام حذفی ترکیه شده بود، طی 3 فصل حضور در فوتبال ایران موفق به فتح هیچ جامی نشد و به معنای واقعی ناکام بود.بشیکتاش در لیگ ترکیه نیز صدرنشین است و امیدواری زیادی به کسب جام قهرمانی لیگ ترکیه دارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

این بیمار رو به احتضار ره به ترکستان هم نمی برد...

کانون هواداران پرسپولیس : پس از حضور ادواردو نلو وینگادا در صدر کادر فنی تیم ،دفاع پرسپولیس از دفاع 4 نفره خطی به دفاع 3 نفره سنتی و قدیمی تغییر شکل داد که اتفاقا در روزهای ابتدایی سبک جدید پرسپولیس در دفاع بسیار هم خوبو عالی جواب داد و همه را امیدوار کرد.
    ...اما در این میان مشکل اینجا بود که دفاع پرسپولیس تا زمانی منسجم عمل می کرد که این تیم رو به جلو بازی نمی کرد و اصل را بر دفاع و ضد حمله قرار می داد ، یعنی زمانی که هافبک ها چسبیده به خط دفاع کار می کردند! دوندگی های زارع،باقری،محمد،نوری در خط هافبک در جلوی مدافعان فرصت را از هافبک های حریف برای بازی سازی می گرفت و خلاقیت کریمی و سرعت توره در خط حمله ضد حملات پرسپولیس را خطرناک تر از پیش می کرد. نمونه بارز این سبک بازیها رقابت مقابل الشباب عربستان در ریاض بود که با توجه به سرعتی بودن مهاجمان تیم در لاک دفاعی کامل فرو رفته بود و از فرصتهای بدست آمده در ضد حملات به خوبی بهره می برد.!

...اما پرسپولیس تیمی نبود که بتواند برای همیشه دفاع کند،اما زمانی که پرسپولیس تصمیم به هجوم گرفت ضعفهای عمق دفاع این تیم بیش از پیش نمایان شد. جایی که مجتبی شیری بعد از چند فصل دوری از باشگاه پرسپولیس به این تیم محبوب باز گشته بود تا شایستگی های خود را به اثبات برساند. اما ضعف شیری در پوشش دادن عمق و اشتباههای مکرر در آفساید گیری همچنین سرعت کم وی در برگشتها بالاخص زمانی که تیم رو به جلو حرکت می کرد نقطه ضعف پرسپولیس را برای همه حریفان به خوبی نمایان کرد.
    وقتی پرسپولیس در بازی با پیکان از عمق بارها و بارها مورد تهدید قرار گرفت همه منجمله نلو وینگادا سرمست از حرکات منحصر به فرد کریمی، ضعف مفرط تیم را در عمق نادیده انگاشتند.موقعیت هایی که میلاد زنید پور در مصاف با مهدی واعظی از دست می داد مشابه موقعیت هایی بود که کلمرسون مهاجم برزیلی الغرافه بارها در برابر پرسپولیس آنها را به تور دروازه چسباند.

برخلاف آنچه امروز در محافل فوتبالی روال شده که باید به مربیانی از قبیل وینگادا فرصت بیشتری داد نگارنده معتقد است وینگادا تمام فرصتهایش را به گونه ای آماتوری از دست داده است!وی زمانی فرصت ها یش تمام شد که بارها و بارها ترکیب تیم برنده را دستکاری کرد و بازیکنانی را که در طول فصل حتی یک بازی کامل هم در ترکیب نداشتند به درون زمین هل داد. نتیجه این تغییرات متعدد و آشفتگی تاکتیکی تیم چیزی جز مصدومیت جوانانی چون علی عسگر و بدست آمدن نتایج بی سابقه ای مانند نتیجه بازی با الغرافه نبود ...و حال به مجموعه افتخارات پرسپولیس از دست دادن جام حذفی نیز اضافه شد! جایی که امثال باقری بازی را تماشا کردند و عبدی ها با 150 سانتیمتر در میانه میدان آقا وسط پاسی ها را تماشا کردند.

پی نوشت: اخراج افشین پیروانی به اتهام تغییر در ترجمه صحبتهای فنی وینگادا بود , ادعایی که از طرفی تکذیب شد و از جانب دیگر هم اثبات نشد چرا که خود وینگادا منکر چنین واقعه ای شد , اما نکته ای که در این بین جالب توجه می نمایداین است که پرسپولیس به هر دلیلی که وجود دارد تا زمانی که پیروانی کنار تیم بود نتایج بهتری می گرفت ، لذا در صورتی که تا زمان پایان لیگ قهرمانان آسیا و یا هر وقت دیگری قرار بر تغییرات گسترده نیست عاقلانه ترین کار این است که در اسرع وقت پیروانی مجددا به نیمکت اضافه شود، گو اینکه پرسپولیس ؛ این بیمار رو به احتضار با چنین مرهمهای موقتی ره به ترکستان هم نمی برد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

جام پادشاهي عربستان/ حريف پرسپوليس با ويران كردن حريف استقلال قهرمان شد
    خبرگزاري فارس: مسابقات جام پادشاهي عربستان شب گذشته با قهرماني الشباب به پايان رسيد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، شب پاياني چام پادشاهي عربستان با برگزاري يك ديدار پرگل و پربرخورد پيگيري شد و الشباب حريف هفته آخر پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا با 4 گل الاتحاد، حريف از پيش صعود كرده استقلال در گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا را در هم كوبيد و در آستانه ديدار با پرسپوليس در ورزشگاه آزادي، قهرمان اين مسابقات شد.
    در ديدار شب گذشته كه 2 اخراجي و 5 اخطاري در پي داشت و تكرار فينال سال گذشته بود، ناصر الشمراني در دقايق 10 و 20، حسن معاد در دقيقه 71 و فيصل السطان در دقيقه 91 براي الشباب گلزني كردند تا اين تيم پس از كسب مقام چهارمي ليگ برتر عربستان با 35 امتياز، اولين جام قهرماني در سال جديد ميلادي را به دست بياورد.
    در اين بازي و به دنبال اخراج مبارك زايد در دقيقه 38 و صالح السقري در دقيقه 49 الاتحاد 9 نفره به كار خود ادامه داد تا كار سختي را در پيش داشته باشد.
    الشباب با اين پيروزي دومين قهرماني پياپي خود در اين مسابقات را كسب كرد. اين تيم سال گذشته توانسته بود با برد 3 بر يك مقابل الاتحاد در ديدار فينال قهرماني اين مسابقات را به دست بياورد.
    الشباب در هفته آخر ليگ قهرمانان آسيا چهارشنبه هفته جاري و از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي به مصاف پرسپوليس مي‌رود.
    صعود هر 2 تيم از اين گروه مسجل شده و جنگ بر سر صدرنشيني است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

جام پادشاهي عربستان / الشباب قهرمان جام پادشاهی عربستان شد

کانون هواداران پرسپولیس: مسابقات جام پادشاهي عربستان شب گذشته با قهرماني الشباب به پايان رسيد. شب پاياني چام پادشاهي عربستان با برگزاري يك ديدار پرگل و پربرخورد پيگيري شد و الشباب حريف هفته آخر پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا با 4 گل الاتحاد، حريف از پيش صعود كرده استقلال در گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا را در هم كوبيد و در آستانه ديدار با پرسپوليس در ورزشگاه آزادي، قهرمان اين مسابقات شد.
    در ديدار شب گذشته كه 2 اخراجي و 5 اخطاري در پي داشت و تكرار فينال سال گذشته بود، ناصر الشمراني در دقايق 10 و 20، حسن معاد در دقيقه 71 و فيصل السطان در دقيقه 91 براي الشباب گلزني كردند تا اين تيم پس از كسب مقام چهارمي ليگ برتر عربستان با 35 امتياز، اولين جام قهرماني در سال جديد ميلادي را به دست بياورد.

در اين بازي و به دنبال اخراج مبارك زايد در دقيقه 38 و صالح السقري در دقيقه 49 الاتحاد 9 نفره به كار خود ادامه داد تا كار سختي را در پيش داشته باشد.

الشباب با اين پيروزي دومين قهرماني پياپي خود در اين مسابقات را كسب كرد. اين تيم سال گذشته توانسته بود با برد 3 بر يك مقابل الاتحاد در ديدار فينال قهرماني اين مسابقات را به دست بياورد.

الشباب در هفته آخر ليگ قهرمانان آسيا چهارشنبه هفته جاري و از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي به مصاف پرسپوليس مي‌رود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

نیکبخت واحدی در گفت و گو با ایپنا:
    پول ندهند تمرین نمی کنم/باید با مدیران پرسپولیس صحبت کنم

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: دوست نداشتم کار به اینجا بکشد، اما حالا باید بگویم اگر پول من را ندهند و با انصاری فرد دیدار نکنم، دیگر با تیم تمرین نمی کنم.

علیرضا نیکبخت واحدی در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) عنوان کرد: باشگاه هنوز مطالبات ما را پرداخت نکرده و دائما دراین زمینه بدقولی می کند. به همین دلیل من هم همراه تیم تمرین نکردم و البته به این تصمیم نیز اصرار دارم و تا زمانی که با مدیران تیم ملاقات نکنم و مشکلات را نگویم تمرین نخواهم کرد.
    وی ادامه داد: امیدوارم طرفدارن پرسپولیس نیز من را درک کنند و این طور فکر نکند که نیکبخت بازیکن بی تعصبی است، چرا که من و امثال من بارها خودمان را به این تیم و طرفدارانش ثابت کرده ایم.
    نیکبخت خاطرنشان کرد: اگر پولم را دریافت کنم دوباره به تمرینات برمی گردم و هیچ بهانه ای به هیچ کس نمی دهم چرا که من پرسپولیس را دوست دارم، اما هر بازیکنی مشکلات خودش را دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا بفرما الشباب حریف پرسپولیس اون التحادی که بعضی ها میگن تیمه رو 4تایی کرد اون وقت پرسپولیس تو خود عربستان داغونش کرد تازه شانس آورد از پرسپولیس نباخت.
    انشاالله چند روز دیگه هم قشنگ میزنیمش تا انتقام آبی ها رو هم ازشون بگیریم بالاخره هر چی باشه هموطنیم دیگه
    ولی لطفا آبی ها هم اینقدر دنبال حاشیه سازی برای تیممون نباشن تا ما راحتتر بتونیم انتقامشون رو بگیریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •