تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1864 از 3017 اولاول ... 864136417641814185418601861186218631864186518661867186818741914196423642864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,631 به 18,640 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرشاد امروز مشخصه یه تغییری توی شبکه دادن
    چون مودم من خود به خود ریست شده صبح و ایپیش تغییر کرده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینترنت داغونه بیشتر ایپی ها قطعن احتمالا افزایش پهنای باند وجود دارد چون ایپی های جدید اضافه شدند ایپی های قدیمی که حذف شدند دوباره برگشتند به احتمال زیاد تغییراتی اساسی در راه است... ایپی های رنج اسیاتک رفاتک قطع می باشند جهت اطلاع
    Last edited by mehdi244; 30-11-2014 at 23:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

تا همین یکم پیش دان استریمم روی 2048 بود و با سرعت 220+ دانلود میکردم. یه لحظه مودم رو ریست کردم.. آیپی 5. بهم داد... دان استریمم اومد روی 1 مگ!! نهایتاً میتونستم 180 دانلود کنم. بعد چند بار ریست دوباره آیپی 2.185 گرفتم و دان استریمم الان برگشت روی همون 2 مگ
    پس خطتت خرابه و دان استریمت واسه همونه و اینا تا حدود زیادی کشکه !! همش برمیگرده به رنج آیپی که توش میوفتی!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

همتون یادتونه که تابستون چقدر قطعی داشتیمو الکی قول جبران دادند و جبران نکردند!!
    چند وقت پیش شکایت کردم.. اینم نتیجه نهاییش :

البته از اولشم امیدی نداشتم !!

alimail3248 حتما شرایط ایجاب میکنه حق مردمو ندن، آره ؟!!!!!!!!!!
    Last edited by Ehsan ZD; 30-11-2014 at 23:54.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

*اولتیماتوم سفت و سخت وزیر به شرکت‌های ISP و ISDP*

سخنان جالب توجه وزیر ارتباطات در بخشی بود که برخی شرکت‌های ISP و ISDP را متهم به قاچاق ترافیک کرد و در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ارتباطات دنبال محدودیت کاری برای این شرکت‌ها است، اذعان کرد: تصمیم نداریم جلوی فعالیت شرکتی را بگیریم اما در نظر داریم تا پروانه بزرگی صادر کنیم تا خارج از مرزها نیز توانایی فعالیت و ارائه خدمات باشد.

وی با تأکید گفت: آدرس تمام شرکت‌های اینترنتی و ISP را دارم و اینکه تا الان علیه آنها اقدامی را انجام نداده‌ام صرفا احترام به انها بوده است زیرا بسیاری از این شرکت‌ها در لوای مجوزهای خود قاچاق ترافیک می‌کنند و ما اجازه نخواهیم داد به اسم خدمات، قاچاق صورت گیرد زیرا اینها پول بیت‌المال است.

او افزود: اگر این شرکت‌ها از رویه سابق خود فاصله بگیرند حمایت ما را دارند اما اگر این کار را نکنند، مورد برخورد قرار خواهند گرفت.

وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: خود این افراد می‌دانند که منظورم چه هست و چند میلیون دقیقه قاچاق ترافیک داشته‌اند اما بدانند که جلوی این کار را می‌گیرم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمالا منظورشون این بوده که اگر شرکت ها به طور قاچاق سرویس های نامحدود و شبانه رایگان را به مشترکین ارائه دهند با آنها مقابله خواهم کرد

فرشاد امروز مشخصه یه تغییری توی شبکه دادن
    چون مودم من خود به خود ریست شده صبح و ایپیش تغییر کرده بود
    اینترنت داغونه بیشتر ایپی ها قطعن احتمالا افزایش پهنای باند وجود دارد چون ایپی های جدید اضافه شدند ایپی های قدیمی که حذف شدند دوباره برگشتند به احتمال زیاد تغییراتی اساسی در راه است... ایپی های رنج اسیاتک رفاتک قطع می باشند جهت اطلاع
    نمیخوایم درستش کنن همونجور میزاشتن ما مشکلی نداشتیم سرعت هم خیلی خوب بود الان ipما محدود شده که چی؟که کیفیتو بالاتر ببرن؟مگر کیفیت نت ما پایین بود؟اتفاقا الان افتضاح شده
    وقتی این ipکه ما رو قفل کردن روش کشش حتی 1مگ هم نداره چه فایده بگو پهنای باندو 100برابر کنن این وسط پهنای باند بیشتر شده ولی نت ما از وضعیت عالی به وضعیت ضعیف تنزل پیدا کرده
    Last edited by farshad0123; 01-12-2014 at 00:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

الان که هیچ کاری نکردن داغون داغونه در روزهای اینده احتمالا

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در هر صورت ipما قفل شده و اداره دیتا هم خبر نداره که بعضیا ipشون قفله فکر هم نمیکنم درست بشه چون این همه کاربر هست مثلا از بین 200نفر 1نفر چنین مشکلی رو داره مثل پیدا کردن سوزن تو انبار کاه یعنی اگر ipما آزاد نشه ما باید برا همیشه با این وضع دست و پنجه نرم کنیم حالا بگو پهنای باندش 100برابر بشه این2.189 ipدرست بشو نیست همونطور که تو این 3ساله درست نشده خودشو بکشه بیشتر از 1مگ کشش نداره این ip
    Last edited by farshad0123; 01-12-2014 at 01:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها یک سوال داشتم اینکه من میخواستم به شرکت شاتل 5تومن بدم تا آیپی استاتیک بهم بدن به نظرتون آیپی استاتیک بخرم از اون آیپی فقط خودم استفاده میکنم؟؟ و پینگم پایین میاد و نوسان دیگه نداره؟؟؟درسته یا نه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خونش خراب الان 40دقیقست دارم ipعوض میکنم همش 2.189میاد واسم اصلا نه از 2.185.47 خبریه نه از 37

اینم از وضع الان:

اگر درست نشد وقتی سرویسم تموم شد تخلیه میکنم میرم لقمان و خودمو راحت میکنم
    Last edited by farshad0123; 01-12-2014 at 03:10.

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها یک سوال داشتم اینکه من میخواستم به شرکت شاتل 5تومن بدم تا آیپی استاتیک بهم بدن به نظرتون آیپی استاتیک بخرم از اون آیپی فقط خودم استفاده میکنم؟؟ و پینگم پایین میاد و نوسان دیگه نداره؟؟؟درسته یا نه؟؟
    آقا فرشاد و بقیه دوستان راهنماایم کنید کارم ضروریه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •