فرشاد امروز مشخصه یه تغییری توی شبکه دادن
چون مودم من خود به خود ریست شده صبح و ایپیش تغییر کرده بود
فرشاد امروز مشخصه یه تغییری توی شبکه دادن
چون مودم من خود به خود ریست شده صبح و ایپیش تغییر کرده بود
اینترنت داغونه بیشتر ایپی ها قطعن احتمالا افزایش پهنای باند وجود دارد چون ایپی های جدید اضافه شدند ایپی های قدیمی که حذف شدند دوباره برگشتند به احتمال زیاد تغییراتی اساسی در راه است... ایپی های رنج اسیاتک رفاتک قطع می باشند جهت اطلاع
Last edited by mehdi244; 30-11-2014 at 23:17.
تا همین یکم پیش دان استریمم روی 2048 بود و با سرعت 220+ دانلود میکردم. یه لحظه مودم رو ریست کردم.. آیپی 5. بهم داد... دان استریمم اومد روی 1 مگ!! نهایتاً میتونستم 180 دانلود کنم. بعد چند بار ریست دوباره آیپی 2.185 گرفتم و دان استریمم الان برگشت روی همون 2 مگ
پس خطتت خرابه و دان استریمت واسه همونه و اینا تا حدود زیادی کشکه !! همش برمیگرده به رنج آیپی که توش میوفتی!!!
همتون یادتونه که تابستون چقدر قطعی داشتیمو الکی قول جبران دادند و جبران نکردند!!
چند وقت پیش شکایت کردم.. اینم نتیجه نهاییش :
البته از اولشم امیدی نداشتم !!
alimail3248 حتما شرایط ایجاب میکنه حق مردمو ندن، آره ؟!!!!!!!!!!
Last edited by Ehsan ZD; 30-11-2014 at 23:54.
احتمالا منظورشون این بوده که اگر شرکت ها به طور قاچاق سرویس های نامحدود و شبانه رایگان را به مشترکین ارائه دهند با آنها مقابله خواهم کرد
نمیخوایم درستش کنن همونجور میزاشتن ما مشکلی نداشتیم سرعت هم خیلی خوب بود الان ipما محدود شده که چی؟که کیفیتو بالاتر ببرن؟مگر کیفیت نت ما پایین بود؟اتفاقا الان افتضاح شده
وقتی این ipکه ما رو قفل کردن روش کشش حتی 1مگ هم نداره چه فایده بگو پهنای باندو 100برابر کنن این وسط پهنای باند بیشتر شده ولی نت ما از وضعیت عالی به وضعیت ضعیف تنزل پیدا کرده
Last edited by farshad0123; 01-12-2014 at 00:50.
الان که هیچ کاری نکردن داغون داغونه در روزهای اینده احتمالا
در هر صورت ipما قفل شده و اداره دیتا هم خبر نداره که بعضیا ipشون قفله فکر هم نمیکنم درست بشه چون این همه کاربر هست مثلا از بین 200نفر 1نفر چنین مشکلی رو داره مثل پیدا کردن سوزن تو انبار کاه یعنی اگر ipما آزاد نشه ما باید برا همیشه با این وضع دست و پنجه نرم کنیم حالا بگو پهنای باندش 100برابر بشه این2.189 ipدرست بشو نیست همونطور که تو این 3ساله درست نشده خودشو بکشه بیشتر از 1مگ کشش نداره این ip
Last edited by farshad0123; 01-12-2014 at 01:07.
بچه ها یک سوال داشتم اینکه من میخواستم به شرکت شاتل 5تومن بدم تا آیپی استاتیک بهم بدن به نظرتون آیپی استاتیک بخرم از اون آیپی فقط خودم استفاده میکنم؟؟ و پینگم پایین میاد و نوسان دیگه نداره؟؟؟درسته یا نه؟؟
خونش خراب الان 40دقیقست دارم ipعوض میکنم همش 2.189میاد واسم اصلا نه از 2.185.47 خبریه نه از 37
اینم از وضع الان:
اگر درست نشد وقتی سرویسم تموم شد تخلیه میکنم میرم لقمان و خودمو راحت میکنم
Last edited by farshad0123; 01-12-2014 at 03:10.
آقا فرشاد و بقیه دوستان راهنماایم کنید کارم ضروریه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)