تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1864 از 2199 اولاول ... 8641364176418141854186018611862186318641865186618671868187419141964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,631 به 18,640 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

روی هر طرح کلیک کنید جزئیات + هزینه هر گیگ ترافیک مازاد رو مینویسه.
    آها توی اکانتت نمیزنه باید از سایت مبین نت قسمت طرح هاش بریم
    2 مگ گیگی 12 تومنه پس بازم ارزش نداره کلا هیچیش به صرفه نیست...
    Last edited by starpars; 24-10-2013 at 13:06.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

نه ریست نشده.با سیگنال کمتر از این هم میشه . به شرطی که دو فاکتور اصلی دیگتون خوب باشه.اولی آی پی خارجی (wan) که با ریبوت یا دیسکانکت/کانکت مودم میتونین انقدر امتحان کنین که به یک آی پی مناسب (در پستهای ماههای پیش بحث شده) وصل شید. و دومی که تا حدود زیادی دست شما نیست و شانسیه شلوغی یا خلوتی شبکه (دکل) ایه که بهش وصل میشید.
    بهترین جایی که مودم سیگنال داره بین 54 تا 57 هست کیفیت سیگنال.و RSSI هم بین 75 و 76 نوسان داره.
    من خیلی امتحان کردم و مطمئنم فقط به یک دکل وصل میشه.یعنی صد دفعه هم مودم خاموش و روش بشه همون نتیجه دفعه قبل رو داره.
    از نقشه های گوگلی سایت مبین نت هم که مشخصه به کدوم دکل وصل میشم.( تا مرز شعاع سبز پر رنگ حدود 200 متر فاصله دارم )
    سوال :اگر طرح 512 یکماهه بگیرم در بهترین حالت اگر دکل خلوت باشه چقدر سرعت دانلود دارم؟ و در بدترین حالت اگر دکل شلوغ باشه سرعت دانلودم چقدر میشه؟ ( مثلا کمتر از 20 کیلو بایت میشه ؟ )
    و یه مشکلی که دارم اینه که جایی که برای مودم پیدا کردم از سیستمم دور هست و امکان جابه جایی سیستم هم نیست.اگر به جای اون کابل کوتاه خودش یک کابل بلند مثلا 10 متری تهیه کنم آیا در کیفیت اینترنت و سرعتم تاثیر میگذاره؟( چاره دیگه ای ندارم )
    آیا این کابل مودم با کابل کراس که برای شیر استفاده می کنیم یکی هست؟ یعنی میتونم کابل کراس بزنم بهش؟
    مودمی که گرفتم گاهی وقتی میزنم به برق 5 تا چراغ انتن دهیش روشن میشه و خاموش میشه و دوباره روشن و خاموش و بعد از چند بار تکرار 4 تا چراغ هاش روش میشه و خاموش و مرتبه بعد 5 تا چراغ خاموش و روشن.توی دفترچه نوشته چشمک زدن منظم یعنی داره نرم افزار رو به روز رسانی میکنه.ولی وقتی این حالت پیش میاد مودم رو میبرم جایی که اصلا سیگنال نداره ولی این حالت رو ادامه میده تا اینکه یکبار خاموش و روشنش کنم.این حالت طبیعیه؟
    از همه دوستانی که تا الان کمکم کردن بی نهایت سپاسگذارم
    Last edited by mehr1362; 24-10-2013 at 13:15.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بهترین جایی که مودم سیگنال داره بین 54 تا 57 هست کیفیت سیگنال.و RSSI هم بین 75 و 76 نوسان داره.
    من خیلی امتحان کردم و مطمئنم فقط به یک دکل وصل میشه.یعنی صد دفعه هم مودم خاموش و روش بشه همون نتیجه دفعه قبل رو داره.
    از نقشه های گوگلی سایت مبین نت هم که مشخصه به کدوم دکل وصل میشم.( تا مرز شعاع سبز پر رنگ حدود 200 متر فاصله دارم )
    سوال :اگر طرح 512 یکماهه بگیرم در بهترین حالت اگر دکل خلوت باشه چقدر سرعت دانلود دارم؟ و در بدترین حالت اگر دکل شلوغ باشه سرعت دانلودم چقدر میشه؟ ( مثلا کمتر از 20 کیلو بایت میشه ؟ )
    و یه مشکلی که دارم اینه که جایی که برای مودم پیدا کردم از سیستمم دور هست و امکان جابه جایی سیستم هم نیست.اگر به جای اون کابل کوتاه خودش یک کابل بلند مثلا 10 متری تهیه کنم آیا در کیفیت اینترنت و سرعتم تاثیر میگذاره؟( چاره دیگه ای ندارم )
    آیا این کابل مودم با کابل کراس که برای شیر استفاده می کنیم یکی هست؟ یعنی میتونم کابل کراس بزنم بهش؟
    مودمی که گرفتم گاهی وقتی میزنم به برق 5 تا چراغ انتن دهیش روشن میشه و خاموش میشه و دوباره روشن و خاموش و بعد از چند بار تکرار 4 تا چراغ هاش روش میشه و خاموش و مرتبه بعد 5 تا چراغ خاموش و روشن.توی دفترچه نوشته چشمک زدن منظم یعنی داره نرم افزار رو به روز رسانی میکنه.ولی وقتی این حالت پیش میاد مودم رو میبرم جایی که اصلا سیگنال نداره ولی این حالت رو ادامه میده تا اینکه یکبار خاموش و روشنش کنم.این حالت طبیعیه؟
    از همه دوستانی که تا الان کمکم کردن بی نهایت سپاسگذارم
    طرح 512 معمولا سرعتش ثابت و پایداره و در بهترین حالت 65 کیلو بایت رو میده

کابل شبکه هم 1 نوع بیشتر نیست و با هر طولی که میخوای استفاده کن. مودم من با اینکه 4 متر با سیستم فاصله داره با یه کابل 25 متری به سیستم وصلش کردم. طول زیاد تاثیری روی سیگنال نمی زاره به شرطی که کیفیت کابلش خوب باشه.

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان برای بررسی ترافیک سرویس مبین نت شناسه ی کاربری و پسورد چی باید بزنم؟؟؟
    سرویس مال خودم نیست...
    ممنون میشم زود جواب بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    دوستان برای بررسی ترافیک سرویس مبین نت شناسه ی کاربری و پسورد چی باید بزنم؟؟؟
    سرویس مال خودم نیست...
    ممنون میشم زود جواب بدید
    معمولا بصورت برچسب روی مودم یا کارتونش نوشته شده

اگه نیست باید از مالک مودم بپرسی

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

طرح 512 معمولا سرعتش ثابت و پایداره و در بهترین حالت 65 کیلو بایت رو میدهکابل شبکه هم 1 نوع بیشتر نیست و با هر طولی که میخوای استفاده کن. مودم من با اینکه 4 متر با سیستم فاصله داره با یه کابل 25 متری به سیستم وصلش کردم. طول زیاد تاثیری روی سیگنال نمی زاره به شرطی که کیفیت کابلش خوب باشه.
    من با یه کابل کراس مقایسه کردم به نظرم فرق داره.شما مطمئنی مثل هم هستن؟کابل مبین نت هر دو سرش مثل هم هست ولی کابل کراس یه رشته از سیمهاش برعکس هستند( رنگ سبز و نارنجی )چه طوری وایرلس مودم رو با لب تاب متصل کنم؟وایرس مودم رو روشن میکنم وایرلس لب تاب هم روشن بعد یه کانکشن میاد که میزنمش و پسوردش رو میدم ولی یه پنجره باز میشه و مینویسه اتصال با مشکل روبرو هست. باید چکار کنم؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    مودم جیبی مبن نت خریدم
    از سایت خود مبین نت فایل آپگریدش رو دانلود کردم ، وقتی می خوام مودم را آپدیت کنم خطای
    binary file error
    می ده
    چه کنم
    فایل مخصوص به همین مودم را دانلود کردم و چند با هم دانلود کردم که ناقص دانلود نشده باشه
    ممنون
    حامد
    کسی نیست کمک کنه ؟ منم همین مشکل رو دارم ورژن مودم جیبی 1.0.3 هست که میخوام بکنم 1.5.8 ولی error میده .

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان نگاه که می‌کردم دیدم بخاطر این قانون جدید که از اول مهر جاری اجرا شده، همه (یا همه اونهایی که من دیدم) ضریب اشتراک اکانتهای نامحدود رو کردن یک به هشت. موندم این مبین‌نت قراره کی هم ارزون کنه و هم ضریب اشتراک رو کم کنه. لااقل اگه ارزون نمی‌کنه حداقل هر چند ماه یکبار گروون نکنه. الان نامحدود یک به هشت یک مگابیت شاتل ۲۲ هزار تومن هست که ۲.۵ برابر کمتر از مبین‌نت هست. واقعاً حیف که منطقه سکونت من یه مرکز مخابرات قدیمی با شبکه کهنه داره و مجبورم از مبین‌نت استفاده کنم.
    ‌‌ با سلام. من هم گرفتار استثمار شرکتهای متقلب مبین‌نت و ايرانسل هستم. به امید نابودی این کلاهبرداران حرفه ای.‌‌‌

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان خسته نباشید من مودم مدل bm632w دارم اگه بخوام واسه یه مدت تقریبا 20 روزه کابل برق رو از پریز برق در نیارم مشکلی واسه مودم پیش میاد؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من با یه کابل کراس مقایسه کردم به نظرم فرق داره.شما مطمئنی مثل هم هستن؟کابل مبین نت هر دو سرش مثل هم هست ولی کابل کراس یه رشته از سیمهاش برعکس هستند( رنگ سبز و نارنجی )چه طوری وایرلس مودم رو با لب تاب متصل کنم؟وایرس مودم رو روشن میکنم وایرلس لب تاب هم روشن بعد یه کانکشن میاد که میزنمش و پسوردش رو میدم ولی یه پنجره باز میشه و مینویسه اتصال با مشکل روبرو هست. باید چکار کنم؟ممنون
    تا اونجا که می دونم از هر دونوع کابل بعنوان کابل شبکه استفاده میشه و نباید فرقی کنه

مگه مودمت وای فای نداره؟ ، دقیقا یادم نیست فکر کنم باید تنظیمات روتر رو هم روی DHCP تنظیم کنی

دوستان خسته نباشید من مودم مدل bm632w دارم اگه بخوام واسه یه مدت تقریبا 20 روزه کابل برق رو از پریز برق در نیارم مشکلی واسه مودم پیش میاد؟؟؟؟
    بستگی به دمای محیط تون داره و جوری باشه که مودم خنک بشه. هرچند این مودم ها چینی هستند و باید مواضب بود ولی اصولا نباید مشکلی پیش بیاد.

12. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •