تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1864 از 3745 اولاول ... 864136417641814185418601861186218631864186518661867186818741914196423642864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,631 به 18,640 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اسیا شت تو مشهد قهوه ایی شده.جالبه هر کی تو شرکت ها دزدتر باشه که پول جیب مردم بیشتر خالی کنه میشه بهترین شرکت.بعد از چندین سال شاتل حالا نوبت این اسیاتر که بشه شاه دزد ایران
    خدا لعنت کنه این شاتل رو که طرح محدود رو کی هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اینجا باب کرد

2. 3 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه دیگه اگه سرویس 10 مگ بگیری که حتی با ضریب اشتراک 10 سرعت دانلودت بازم میشه 1024 کیلو بایت یا همون 1 مگ تقریبا دیگه.من الان خودم سرویس 10 مگ دارم و سرعت دانلودم هم همینه که گفتم.
    یک مورد رو از قلم انداختی. سرویسی که میگیری 10 مگابیت بر ثانیه است که میشه 10240 کیلوبیت بر ثانیه.
    اگه تقسیم بر 8 بکنی میشه 1280 کیلوبایت بر ثانیه برای سرعت دانلود. خب این سرعتیه که قاعدتا باید داشته باشیم ولی یک ضریب اشتراک 1به10 هم بهش میخوره که نتیجه میشه 128 کیلوبایت بر ثانیه.
    یعنی طبق قوانین اگه سرعت شما از 128 کیلوبایت بر ثانیه پایین تر بیاد حق داری شکایت کنی. کلا طبق سیاست هایی که هست سرعت بیشتر از 128 بدرد کاربر خونگی نمی خوره. حالا با هر روشی که شده سعی میکنن این عدد 128 رو حفظ کنن!!
    مشکل من هم همینه. منم سرویس 10 مگ گرفتم به خیال اینکه در کل 24 ساعت حداقل سرعت واقعی خودمو دارم ولی چیزی که هست توی تایم شبانه سرعتم حدود 250 هست و در روز هم یک وقت بالای 1مگ یک وقت هم باز حدود 250 کیلو.
    الان یک هفته است دارم با این پشتیبانی بحث میکنم سر همین قضیه. میگم شما به سرویس های پایین مثل 128 چندین برابر بهشون پهنای باند میدید پس چرا به ما که سرویس های 10 مگ گرفتیم سرعت واقعی مون رو میدید!
    Last edited by ursamajor; 21-06-2014 at 00:03. دليل: اصلاح واحد

4. 3 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یک مورد رو از قلم انداختی. سرویسی که میگیری 10 مگابیت بر ثانیه است که میشه 10240 کیلوبایت بر ثانیه.
    اگه تقسیم بر 8 بکنی میشه 1280 کیلوبایت بر ثانیه برای سرعت دانلود. خب این سرعتیه که قاعدتا باید داشته باشیم ولی یک ضریب اشتراک 1به10 هم بهش میخوره که نتیجه میشه 128 کیلوبایت بر ثانیه.
    یعنی طبق قوانین اگه سرعت شما از 128 کیلوبایت بر ثانیه پایین تر بیاد حق داری شکایت کنی. کلا طبق سیاست هایی که هست سرعت بیشتر از 128 بدرد کاربر خونگی نمی خوره. حالا با هر روشی که شده سعی میکنن این عدد 128 رو حفظ کنن!!
    مشکل من هم همینه. منم سرویس 10 مگ گرفتم به خیال اینکه در کل 24 ساعت حداقل سرعت واقعی خودمو دارم ولی چیزی که هست توی تایم شبانه سرعتم حدود 250 هست و در روز هم یک وقت بالای 1مگ یک وقت هم باز حدود 250 کیلو.
    الان یک هفته است دارم با این پشتیبانی بحث میکنم سر همین قضیه. میگم شما به سرویس های پایین مثل 128 چندین برابر بهشون پهنای باند میدید پس چرا به ما که سرویس های 10 مگ گرفتیم سرعت واقعی مون رو میدید!
    با تشکر.من فکر میکردم اون ضریب 1 به 10 همونی هست که 10240 رو تقسیم بر 10 میکنی.که با توجه به قوانین سازمان تنظیم مقررات در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهمیدم حق با شماست.عجب یعنی واقعا اینقدر جریان افتضاحه!!!!این که دزدی کامل میشه.شما دوست عزیز تو speedtest.net پهنای باندتو تست کردی ببینی چند هست؟باید 3 یا 4 بار در روز تست کنی به یکبار اکتفا نکن.آخه من تست کردم دیدم پهنای باندم رو 2.5 مگ نشون میده.خلاصه به خود سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم و بعدش باهام تماس گرفتن و از اونروز پهنای باندم مثل آدم شده.و در ساعات غیر رایگان همیشه سرعت 1.2 مگ را ثابت دارم.اما تا قبل از اون به قول شما در خیلی مواقع میدیدم که سرعتم 300 یا 400 کیلو بایته.البته ظاخرا سرویس 10 مگ تنها حسنی که داره اینه(از نظر خود شرکت)که سرعت دانلود شبانه اش همیشه ثابت روی 256 هست.و بقیه سرویسهاشون اگرم سرعت دانلود روزا نه اشون خوب باشه(در حد 10 مگ)اما سرعت دانلود شبانه پایینی دارند.
    Last edited by david-ebi; 20-06-2014 at 11:56.

6. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من در مشهد هستم.و همونطور که میبینید آی پی منم با 5 شروع میشه.در ضمن کلا وضع آسیاتک تو مشهد حداقل واسه سرویس 10 مگ که خوبه.
    درسته با 5 هم شروع میشه اما یه فرقی بین دیتای آسیاتک تهران و شیراز و جنوب با مشهد صدرصد باید باشه حالا یا دیتا سنتر فرق میکنه یا سروری که دیتا از روش شیر میشه از اسیاتک فرق میکنه... چون فایروالی که روی سرور هاشون نصب شده این فایروال تعداد زیادی از ای پی ها رو به احتمال زیاد بلاک کرده و همین باعث شده که برای خیلی از استانهای کشور مثل تهران شیراز یا جنوب یکسری از ای پی ها بلاک باشند و برای مشهد باز باشه

اما منکه از چند نفر در استانهای مختلف پرسیدم از جمله بند عباس بوشهر شیراز تهران و چند جای دیگه با وجود فیلتر نبودن خیلی از سایتها بازم براشون نه پینگ میشه نه باز میشه اما با پارس انلاین و مخابرات و ایرانسل براحتی هم پینگ میشه هم باز میشه.

حالا همین مسئله رو چطور باید به آسیاتک فهموند که رفعش کنید نمیدونم ....
    Last edited by amin885; 20-06-2014 at 12:30.

8. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اسیا شت تو مشهد قهوه ایی شده.جالبه هر کی تو شرکت ها دزدتر باشه که پول جیب مردم بیشتر خالی کنه میشه بهترین شرکت.بعد از چندین سال شاتل حالا نوبت این اسیاتر که بشه شاه دزد ایران
    خدا لعنت کنه این شاتل رو که طرح محدود رو کی هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اینجا باب کرد
    هی داداش...خدا این وزارت ارتباطات و مخابرات را لعنت کنه که جیب دزدهایی مثل آسیا و شاتل را با پولی ک ما به سختی در میاریم پر میکنه. اینا فکر کردن مثلا با کی طرفند! یه مشت آدم مایه دار که از سر دلخوشی میان نت!!؟؟ نه آقای ارتباطات ! یدونه از جاهایی که شما و بچه تون هر ساله میرید عشق و حال را ما حتی اسمشو نشنیدیم!!

اخیرا مصوبه جدید تصویب کردند که تو تاپیک پارس انلاین بچه ها نوشته بودن مفاد عهدنامه ترکمن چایش را !
    به موجب این معاهده ننگین، تمامی اینترنت های نامحدود جمع خواهد شد (مخابرات استارتش را زد)، و اینترنت شبانه نیز پس از نامحدود دیگر ارائه نخواهد شد. همچنین ایران، نه ببخشید کاربران اینترنتی ایران متعهد می شوند گیگ های بیشتری خریده و خدا را نیز شاکر باشند. ارتباطات و مخابرات نیز متعهد می شود اینترنت گران را از ایران دریغ نکند. در نهایت با میانجگری مخابرات، آی اس پی ها نیز متعهد می گردند تا اینترنت را با ضریب اشتراک 1 به 16 ارائه کرده و تا می توانند ازحجم دزدی کنند.
    پی نوشت 1: در این بین قراردادی با سیم کش های تمام مناطق کشور بسته شد و پورسانت آن به جیب آی اس پی ها رفت. چرا که از این پس آی اس پی ها هر ایرادی گردن سیم کشی خانه ها می اندازند و سیم کش ها نیز سود می برند، و کارآفرینی ایجاد می شود. نقطه.

این گل را آسیا داده! عیدی ماه مبارک رمضان هست برای همه کسایی که حجم بیشتری می خرند

10. 3 کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک مورد رو از قلم انداختی. سرویسی که میگیری 10 مگابیت بر ثانیه است که میشه 10240 کیلوبایت بر ثانیه.
    دو چیز رو باید قبول کنید
    1- اینها سرویس 128 که به ملت بفروشن دوست دارن زودتر حجم تمام بشه و باز حجم اضافه با قیمت بالاتر بفروشن پس باید روی سرویس 128 هم همون 250 تا رو ارائه بدهند

2- لزوما هر کسی سرعت بالاتر از 128 میگیره نه بخاطر این هست که سرعت بالاتری رو داشته باشه بلکه سرویس های بالای 128 بخاطر این هست که در ساعتهای رایگان دانلودی که داری بتونی دانلود هاتو انجام بدی که روی 128 هیچ رایگان و هیچ گونه دانلودی شما نمیتونی بصورت رایگان داشته باشی.

منتها اینها این دو مطلب بالا رو نمیان صادقانه بگن بلکه با اسمگذاری روی طرح ها میان به این وضعیت درش میارن ... نه من نه شما و نه هیچ کس دیگه ای هم نمیتونه از این وضعیتی که هست نجاتش بده

مگر اینکه کلا وضعیت نت ایران یه تغییری کنه که بعید میدونم هیچ وقت تغییر کنه.
    Last edited by amin885; 20-06-2014 at 12:58.

12. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله من هم با سیاست های اینها آشنا هستم. ولی خب اصلا مشکلی ندارم که بیان به سرویس های سرعت پایین چندین برابر بدن. اصلا دمشونم گرم که یه حالی به ملت میدن (هرچند که بیشتر به نفع خودشون است). اینجا ملت با سرویس 128 سرعت دانلود 500 تا 700 دارن! ولی مسئله اینجاست چرا با ما که سرویس 10 مگ داریم اینجوری رفتار می کنن؟ دقیقا باید سرعت واقعی خودمون با حساب ضریب اشتراک داشته باشیم. البته به قول خودشون ضریب اشتراک 1 به 4 هست.

14. 3 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بله من هم با سیاست های اینها آشنا هستم. ولی خب اصلا مشکلی ندارم که بیان به سرویس های سرعت پایین چندین برابر بدن. اصلا دمشونم گرم که یه حالی به ملت میدن (هرچند که بیشتر به نفع خودشون است). اینجا ملت با سرویس 128 سرعت دانلود 500 تا 700 دارن! ولی مسئله اینجاست چرا با ما که سرویس 10 مگ داریم اینجوری رفتار می کنن؟ دقیقا باید سرعت واقعی خودمون با حساب ضریب اشتراک داشته باشیم. البته به قول خودشون ضریب اشتراک 1 به 4 هست.
    همانطور که amin885 گفت ما که سرویس 10 مگ داریم تنها برتریمان نسبت به سرویس مثلا 128 در داشتن سرعت دانلود بیشتر در ساعات رایگان است.البته همانطور که گفتم من تقریبا به طور ثابت سرعت دانلود 1.2 مگ را در طول روز دارم و تعجب میکنم که برای شما اینطوری نیست!!!شما در speedtest.net از پهنای باندت تست گرفتی؟(در چند نوبت با فاصله زمانی چند ساعته)

16. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله. تست همه جوره گرفتم. هم داخل و هم خارج. اینم 2 تا تست که الان گرفتم.

جالبیش اینجاست که وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم یه بررسی میکنه و تغییراتی میده روی خط و سرعت میاد حدود 1200. ولی بعد از 2-3 دوباره وضع همینه.

راستی کسی درباره این اینترانت ملی که آسیاتک میده چیزی میدونه؟
    Last edited by ursamajor; 21-06-2014 at 11:43.

18. 2 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این که آخرشه،کاری به قیمتش ندارم، ولی آسیا مارمولک فهمیده رو چی شرط بندی کنه
    بچه ها مثلا فکرکنید به ازای هر گلی که ایران بخوره یه گیگ کم کنه! یهو 2 گل از نیجریه، 3تا از بوسنی و 4 تا از آرژانتین بخوریم، اینجوری 3 گیگ هم بدهکار آسیا میشیم.
    بعد من میشینم به ستاره های پوشالی و میلیاردی تیم ملی می خندم که فقط قرارداد میلیاردی بلدن ببندن وگرنه بازیشون در حد لیگ دسته دو هم نیست
    بچه ها منم با حرف های این دوستمون موافقم دوستان تو این شرط بندی شرکت نکنید یعنی این سرویس GOLGIG را نخرید
    چون از همین الان باختین من که حساب کردم بیشتر از این به اسیادزد بدهکار میشیم

به خاطر این که تو این شرط بندی شرکت کردیم 2 گیگ ازمون می دزدن همونطور که من 256 برنزی 8 گیگ دارم ولی فعلا به 6 گیگ بودنش هم شک دارم چون هی ازم دزدی می کنه
    اخه دزد هم وقتی می خواد دزدی کنه یکم انصاف داره ولی اینا خیلی بی انصافن.
    بعدش اینکه انتظار 1 گیگ هدیه نداشته باشید چون با این تیم هایی که تو گروه ایران است زیاد مطمئن نیستم که ایران بتونه گل بزنه. اگه گل بخوره واویلا به نفع اسیادزد میشه

اینا فقط هر شرکتی که بتونه از مردم بیشتر دزدی کنه ان شرکت را به عنوان بهترین سرویس دهنده انتخاب می کنند.

با تشکر موفق و پیروز باشید

Last edited by valadolid; 21-06-2014 at 13:46.

20. این کاربر از valadolid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •