بچه ها به نظرتون قشنگ ترین لحظه تو این بازی چیه؟
من یه لحظه ای هست که خیلی منتظرشم تو این بازی و خیلی باهاش حال میکنم.اصلا کل لذت این بازی تو اون لحظه هست به نظر من.
بگید تا من هم بگم.![]()
بچه ها به نظرتون قشنگ ترین لحظه تو این بازی چیه؟
من یه لحظه ای هست که خیلی منتظرشم تو این بازی و خیلی باهاش حال میکنم.اصلا کل لذت این بازی تو اون لحظه هست به نظر من.
بگید تا من هم بگم.![]()
قشنگ ترین لحضه اینه که الاعان Babak مدیر ارشد هم داره این تاپیک را میخونه
و وقتی اون هم به جمع معتادین این بازی بپیونده اون وقت دیگه ابر قشنگ میشه![]()
فرق بن شدن با روستای ابندون چیه میشه بیشتر توضیح بدین و چجوری باید فهمید ؟
بهترین لحظه بازی موقعی است که بخوایم گروهی کار کنیم و نوبل کنیم
آبندوند شدن وقتیه که خود کاربر بازی را ترک میکنه
ولی بن شدن وقتیه که مدیران کاربر را اخراج کنن و روستاهاش و اکانتش را بن کنن
محمود سایتت باز شد
---
و از دوستان یکی اینو معنی کنه
This is a FINAL WARNING for ALL that just are stuck within the Tribal Family and doing no good either to themselves or the Family.
Leaders of other tribes that recieved this mail, forward it to all the members as a new circular.
UDTR members, report to me, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] latest in 24 hours.
UGE members, report to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in 24 hours.
URL members, report to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in 24 hours.
THOSE WHO FAIL TO RESPOND ADEQUATELY - TO PEOPLE THEY WERE SAID TO DO THAT AND WITHIN THE TIME LIMIT WILL BE NOBLED OR KICKED OUT OF THE TRIBES WITHOUT FURTHER NOTICE.
من وقتی که یجا یه شهر خوب واسه نوبل پیدامیکنم خیلی خوشحال میشم
یکی هم بعد از نوبل
و غارت
من ترایبم را تو 10 عوض کردم و حالا جالبیش اینجاس من و یک همترایبی بدون اینکه بدونیم داشتیم یک روستا رو نوبل می کردیم نزدیک بود حسابی تلفات بدیم.
zed عزیز این 100K برابر با 10000 هست ؟ قضیه چیه ؟
بعد این ترایپ ها که بازم ضعیفند ...
آقایون ...نگفتید ... برای اینکه یه روستای دیگه بگیرم ..باید نوبل من بفرستم ؟ چند تا ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)