بازی اول استقلال تاریخش اشتباه نیست ؟
بازی اول استقلال تاریخش اشتباه نیست ؟
بچه ها بیاید ما هم دیگه بیخیال دربی بشیم. تبانی بود نبود هر چی بود تموم شد رفت. حق ما برد بود. اینو دیگه هر آدم منطقی تایید میکنه. ولی تموم شد رفت. این بازی یک امتیاز بیشتر برای ما نداشت ولی تا دلت بخواد واسه تیم حاشیه و مصدوم و محروم باقی گذاشت. حال من یکی که از دربی بهم خورده... امیدوارم تیم بازی با فجر رو با یه برد پر گل تموم کنه تا همه چیز فراموش بشه و بریم برای قهرمانی در آسیا ( قهرمانی تو لیگ که صددرصد ماله ماست )
سلام
کسی جدول وتاریخ بازیهای جام حذفی استقلالو نداره ؟؟؟؟
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 15-02-2009 at 00:26.
به نظرمن بهترین بازیکن استقلال در دربی آرش برهانی بود و بهترین بازیکن پرسپولیس علی علی زاده.
این ساعتهایی که اینجا نوشته فکر کنم به وقت محلی باشه
پس احتمالا به غیر از اونایی که توی ازادیه بقیشون زمانشون عوض میشه
سلام دوستان خسته نباشید
من دیروز از ورزشگاه برگشتم
جای تک تکتون خالی
به جای همتون داد زدم و تشویق کردم!
اما چه سود...
بگذریم
حسش نیست در مورد بازی صحبت کنیم چون همه حرف ها رو زدین
اما چیزی که تو چشم بود و خیلی ضد حال بود جایگاه هوادارا بود...
من ساعت 5.15 صبح دیگه تو ورزشگاه نشسته بودم
تا حدود ساعت 12 کلآ هم ردیف پایین استقلالی ها پر شد هم پایین اما دوتا از جایگاه های پیروزی کاملآ خالی بود!
همین باعث اعتراض تماشاگرا شد ولی کسی رسیدگی نکرد
به خاطر این موضوع خیلی از تماشاگرای استقلالی سر پا بازی رو نگاه کردن...
یه سری هم عکس دارم که سر فرصت میزارم. امیدوارم حتی یه کوچیک هم بتونه تو تقسیم جایگاه ها واسه بازی های بعدی تاثیر بذاره
ایول به همتت ...
عکسا رو حتما بزار ببینیم چه خبر بود ...
دوستان
دیروز مایلی کهن رو نشون میداد تو کنفرانس مطبوعاتی داشت گریه میکرد کسی میدونه برای چی بود ؟ نکنه اشک شوق بوده ؟!!![]()
خبرنگاره ازش پرسیده بود دلیل این نتایج خوبتون چی بوده... یهو احساساتی شده و گفت نمیدونم لطف خدا و نظر ائمه اطهار و رسیدگی شهدا...! یهو زد زیر گریه : دی
راستش نتیجه رو میشد تحمل کرد اما اینکه ببینی طرفدار یه تیم از ساعت 12 تا 4 یه سره سر پا باشه خیلی ظلمه...آره اصلا معلوم بود ، استقلالی ها خیلی فشرده نشسته بودن طوری که پله های بین جایگاهها هم پر بود ...
اما جایگاه لنگی ها اینطوری نبود
امشب عکس هارو آپلود میکنم
خودتون به عینه میبینین که چقدر (بعضیها) میتونن بین هوادارای دو تا تیم تفاوت قائل بشن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)