لینکها اینترنت پر سرعت به سایت 4 جی چیها می تونه باشه و حداقل و حداکثرش چقدره؟ لینک ماکروه چی هست؟
لینکها اینترنت پر سرعت به سایت 4 جی چیها می تونه باشه و حداقل و حداکثرش چقدره؟ لینک ماکروه چی هست؟
من از همون اول فقط در حالت 4G Only میتونستم استفاده کنم نسل سومش اصلا بدرد نمیخورد، ایرانسل فقط در حالت نسل چهار قابل استفاده هست.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
مهندس یه سوال دیگه
اگر 42 مگابیت هست
شما قبلا گفتی در 5 مگاهرتز فورجی 40 مگ بوده که با 10 مگاهرتز شدنش به 80 مگ ارتقا پیدا کرده
یعنی قبلا ترجی با فورجی یه سرعت بودن؟
- - - Updated - - -
مهندس یه سوال دیگه
اگر 42 مگابیت هست
شما قبلا گفتی در 5 مگاهرتز فورجی 40 مگ بوده که با 10 مگاهرتز شدنش به 80 مگ ارتقا پیدا کرده
یعنی قبلا ترجی با فورجی یه سرعت بودن؟
سه تا بسته نیم ساعتی خریدم که جمعا میشد یک ساعت نیم اما بعد از یک ساعت دیگه نتونستم استفاده کنم قطع شد یعنی چی؟من که پول یک ساعتو نیم دادم چرا یک ساعت بیشتر نشد استفاده کنم؟
Last edited by naser.051; 19-01-2016 at 01:48.
به خاطر این که هر بسته نیم ساعته رو که میخرید از همون لحظه فعال میشه نه این که چون یکی خریدید اون یکی دومی استفاده نشه و زمانش هم نگذره تا اولی تموم بشه واسه همین اگر میخواید دانلود کنید باید خودتون پشت کامپیوتر باشید هر نیم ساعت یک بار یک بسته فعال کنید که خوب به درد دانلود نمیخوره چون آدم یا باید همش بیدار بمونه یا حواسش باشه که تموم شد زود بره یکی دیگه بخره
- - - Updated - - -
برای منم فعال نشده هنوز باید بهشون زنگ بزنید بگید منم میخوام زنگ بزنم بگم
- - - Updated - - -
برای منم فعال نشده هنوز باید بهشون زنگ بزنید بگید منم میخوام زنگ بزنم بگم
این USSD همون کدهای دستوری هست که شما روی گوشی اجرا میکنی برای خرید بسته، شارژ، مانده و ... مثل
اگه شما بخوای سیمکارتی رو که تو مودم گذاشتی با این روش بسته روش فعال کنی یا شارژ کنی، اگه مودم قابلیت USSD نداشته باشه باید هر بار سیمکارت رو دربیاری بذاری تو یه گوشی. اما اگه خود مودم این قابلیت رو داشته باشه بدون در آوردن سیمکارت از طریق سیستمی و وباکسپلوررت میتونی با دستورات USSD این کار را انجام بدی. درست مثل فرستادن SMS با مودم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان زیاد به این بسته های نامحدود چند ساعته دل نبندید
امروز یکی از کارکنان ایرانسل اومده بود جلو در داشت تست سرعت میگرفت ببینه چجوریاس
پرسیدم که روی این بسته ها خیلی قطع میشه مشکل از چیه
گفت اصلا اون بسته هارو نخر و خوب نیست
یجوری آب پاکی رو ریخت رو دستم
سلام همشهری از فورجی سبزوار خبر نشد دیگه؟![]()
قطع میشه
مطمئنی؟
شما خودت تست کردی؟
برای اینکه بسته های 500 خوب جواب بدن حتما باید یه بسته دیگه داشته باشی یا موجودی قابل قبول نه 100 تا تک تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)