این دیگه برا کسیه که یه کامپیوتر داره !
نمیدونم اصلا شاید رو مخابرات جواب نداره با اون ibs که رو اعصابه
این دیگه برا کسیه که یه کامپیوتر داره !
نمیدونم اصلا شاید رو مخابرات جواب نداره با اون ibs که رو اعصابه
چرا من امتحان کردم چند روز پیش جواب داد رو هر کامپیوتر یک اکانت فعال شد ولی من میخوام سرعت رو یه کامپیوتر ترکیب شه مثلا 2تا 2مگ رو یه کامپیوتر 500کیلوبایت بدن با idm
Last edited by farshad0123; 30-11-2014 at 19:44.
ممنون میشه یه عکس از مودم خودت بزاری snr شما رو چنده ؟
الان یکم سیمها رو دستکاری کردم فک کنم بدتر شد
Downstream Upstream SNR Margin :6.4 11.4 db Line Attenuation :58.3 41.1 db Data Rate :326 798 kbps Max Rate :652 1104 kbps POWER :14.9 14.3 dbm CRC :3337 0
فک کنم وختی نویز زیاد باشه بهتره مدولاسیون رو بذارید روی G.dmt و تیک بقیشونو بردارید(adsl و adsl2+ و..)
اینم وضعیت خط منه
Up Stream 508 kbps Down Stream 2047 kbps Attenuation Down Stream 25 Attenuation Up Stream 16 SNR Margin Down Stream 23.4 SNR Margin Up Stream 27.0
Last edited by 8-1kel; 30-11-2014 at 21:05.
فرشاد مگه آیپیت ازاد شد؟![]()
فرشاد ایپی منم ازاد شده
تک کانکشن و پینگ توپ شده صفحات همچون پلنگ لود میشن![]()
نه آزاد نشده فقط اين ipها كه با 37شروع ميشن اضافه شدن الان 2.189مياد با 37.به اين ip37 هم اطميناني نيست چون مال گسترش ارتباطاته بعضي وقتا خوبه بعضي وقتا خراب مثل ipهايي كه با 5.222 شروع ميشن به نظرم اداره ديتا اطلاعي نداره كه بعضيا مشكل ipدارن و اينip2.189جايگزين تمام ipهاي قبلي مخابرات شده واسه ما
2.185.47 هم الان واسم اومد ولی پینگ و تک کانکشن به کیفیت 37 نیست
این ایپی 37 خیلی توپه هم پینگش هم تک کانکشنش
اگر روی این 37 بمونه من بقیه ایپی ها میخوام چکار؟![]()
ایپی 2.189 کلا به فنا رفته صفحه هم دیگه باز نمیکنه![]()
*اولتیماتوم سفت و سخت وزیر به شرکتهای ISP و ISDP*
سخنان جالب توجه وزیر ارتباطات در بخشی بود که برخی شرکتهای ISP و ISDP را متهم به قاچاق ترافیک کرد و در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ارتباطات دنبال محدودیت کاری برای این شرکتها است، اذعان کرد: تصمیم نداریم جلوی فعالیت شرکتی را بگیریم اما در نظر داریم تا پروانه بزرگی صادر کنیم تا خارج از مرزها نیز توانایی فعالیت و ارائه خدمات باشد.
وی با تأکید گفت: آدرس تمام شرکتهای اینترنتی و ISP را دارم و اینکه تا الان علیه آنها اقدامی را انجام ندادهام صرفا احترام به انها بوده است زیرا بسیاری از این شرکتها در لوای مجوزهای خود قاچاق ترافیک میکنند و ما اجازه نخواهیم داد به اسم خدمات، قاچاق صورت گیرد زیرا اینها پول بیتالمال است.
او افزود: اگر این شرکتها از رویه سابق خود فاصله بگیرند حمایت ما را دارند اما اگر این کار را نکنند، مورد برخورد قرار خواهند گرفت.
وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: خود این افراد میدانند که منظورم چه هست و چند میلیون دقیقه قاچاق ترافیک داشتهاند اما بدانند که جلوی این کار را میگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)