تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1863 از 2605 اولاول ... 86313631763181318531859186018611862186318641865186618671873191319632363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,621 به 18,630 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

8

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینترنت VDSL2 با سرعت 100 مگابیت روی پروفایل 17a تست شد

فکر کنید این سرعت با حجم شگفت انگیز 2 گیگابایت در ماه و همراه با 200 دقیقه مکالمه درون استانی و انتی ویروس رایگان باندل کنند بدن به ما اونوقت دیگه ما از زندگی چی میخواییم؟

2. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

8

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینترنت VDSL2 با سرعت 100 مگابیت روی پروفایل 17a تست شد

فکر کنید این سرعت با حجم شگفت انگیز 2 گیگابایت در ماه و همراه با 200 دقیقه مکالمه درون استانی و انتی ویروس رایگان باندل کنند بدن به ما اونوقت دیگه ما از زندگی چی میخواییم؟

4. 2 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من سه چهار ماه پیش اینترنت محدود پس پرداخت طرح تابستانه خریدم که تو کاتالوگش نوشته بودن شبانه 2 تا 6 رایگان داره.

الان دیدم که طرح جدید 100 یاقوت آوردن که با کمال وقاحت زیر شبانه ی رایگان نوشته فقط ماهی 3 گیگ!

اگه رایگانه پس 3 گیگ دیگه چیه؟
    3 گیگ اصلا حجمی حساب میشه که بخواد رایگان باشه یا غیر رایگان؟!

حالا من که طرح تابستانه خریدم و نوشته بود شبانه ی رایگان, آیا برای من هم شبانه ماهی 3 گیگ شده یا نه؟
    Last edited by raya2; 08-12-2016 at 16:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    دوستانی که از مودم های ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنند ایا مودم رایگان مخابرات که از برندش gnet است خوبه یا چیزی است که بهتره تهیه نشه و بریم سراغ دی لینک که 65000تومن میده و البته نمیدونم مدلش چیه ، اما هر دو وای فای است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

ای کاش فقط مشکل اسماش بود ... کلا مخابرات توی توهم سیر میکنه و هر از گاهی یه طرح های مسخره ای میده بیرون که بگه ما هم طرح داریم یه پنل کاربری درست و حسابی نداره !!! به نظرم الان بازم توی این شرایط وخیمی که isp ها دارن بازم 4G ایرانسل بهتر از بقیه جواب داده ؛ هرچند که اونم ایرادهای خودش رو داره

میشه بگید ایرادش رو دوست عزیز؟
    من میخوام بین مخابرات و همین 4جی انتخاب کنم البته تبریز هستم. اما واقعا موندم. قبلا وایمکس داشتم یعنی دارم ولی خب دیگه هم گرونه و هم طرح بلند مدتش رو برداشته و... الان نمیدونم 4 جی بگیرم با یه مودم یا برم مخابرات بگیرم؟ با حسابی که داشتم 4جی از مخابرات مقرون به صرفه تره(من اینترنت حجمی استفاده میکنم) ولی نمیدونم دوستان چرا میگن ای دی اس ال مقرون به صرفه تره، دانلود رایگان شبانه هم نمیخوام.

داره خودمونی میشه presfn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خواهشا یکی به داد من برسه
    من قبلا پینگم روی 160 بود زنگ زدم به پشتبانی و تیک فرستادم که پینکم بالا هست برای بازی انلاین مشکل دارم لطفا درستش کنید
    بعد از اون ماجرا الان پینگم 250-220 شده نمیدونم چیکارش کردن تنظیمات خاصی رو انجام دادن
    مگه پینگ نباید سراسری برای همه تقریبا مثل هم باشه به نظرتون ممکنه که کار خوشون باشه و عمدا زیادش کرده باشن
    چون یک دفعه این جور شد

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

خواهشا یکی به داد من برسه
    من قبلا پینگم روی 160 بود زنگ زدم به پشتبانی و تیک فرستادم که پینکم بالا هست برای بازی انلاین مشکل دارم لطفا درستش کنید
    بعد از اون ماجرا الان پینگم 250-220 شده نمیدونم چیکارش کردن تنظیمات خاصی رو انجام دادن
    مگه پینگ نباید سراسری برای همه تقریبا مثل هم باشه به نظرتون ممکنه که کار خوشون باشه و عمدا زیادش کرده باشن
    چون یک دفعه این جور شد
    فکر نمیکنم عمدی باشه،عمدی این کارارو نمیکنند از بی سوادی شون هست اگه پیش بیاد چون من برخورد داشتم که حتی اپراتور نمیدونست منم از رو مودم میتونم پارامتر های خط ببینم،ولی اون حرفه ای هاشون میدونن چی به چیه و باید بفهمن شما هم میدونید چی به چیه
    تا جایی که بنده میدونم اینا فقط میتونند اونجا پروفایل ست کنند که اونم ظاهرا از قبل تعریف شده است و پینگ یه چیزی نیست که اینا دستی ست کنند پینگ به ترافیک مسیر بستگی داره بجه ها میگن از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید بهترین نتیجه رو میگیرید

میشه بگید ایرادش رو دوست عزیز؟
    من میخوام بین مخابرات و همین 4جی انتخاب کنم البته تبریز هستم. اما واقعا موندم. قبلا وایمکس داشتم یعنی دارم ولی خب دیگه هم گرونه و هم طرح بلند مدتش رو برداشته و... الان نمیدونم 4 جی بگیرم با یه مودم یا برم مخابرات بگیرم؟ با حسابی که داشتم 4جی از مخابرات مقرون به صرفه تره(من اینترنت حجمی استفاده میکنم) ولی نمیدونم دوستان چرا میگن ای دی اس ال مقرون به صرفه تره، دانلود رایگان شبانه هم نمیخوام.
    ایرانسل بهترین بسته ای که داره 100 گیگ 175 تومن 6 ماهه هست که میوفته گیگی 1750 تومن ولی مخابرات یا ISP های دیگه طرح هایی دارن که به صرفه تر هست مثلا شاتل یه بسته 144 گیگ داره برای 18 ماه با قیمت 90 تومن که میوفته 625 تومن برای هر گیگ حالا اگه بخواییم مبحث سرعت بیاریم وسط اگر منطقه شما 4G پوشش خوبی بده (قبل از گرفتن سرویس حتما تست کنید) میتونید با سرعت خیلی بالا تا 50 مگابیت یا بالاتر به شرط خلوتی هم دانلود کنید ولی ADSL شما نهایت 16 مگابیت میتونید بگیرید
    از طرف دیگه اگه دنبال دانلود شبانه رایگان باشید هم باز طرح های خوبی هست میشه سمت اونا برید ولی در کل مخابرات خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه الان تو همین صد دانه یاقوت شما هر گیگ براتون حدود 1000 میوفته و یه دانلود شبانه 3 گیگ در ماه که اصلا توجیه نداره
    Last edited by farid_givehchin; 09-12-2016 at 14:07.

10. 3 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

ایرانسل بهترین بسته ای که داره 100 گیگ 175 تومن 6 ماهه هست که میوفته گیگی 1750 تومن ولی مخابرات یا ISP های دیگه طرح هایی دارن که به صرفه تر هست مثلا شاتل یه بسته 144 گیگ داره برای 18 ماه با قیمت 90 تومن که میوفته 625 تومن برای هر گیگ حالا اگه بخواییم مبحث سرعت بیاریم وسط اگر منطقه شما 4G پوشش خوبی بده (قبل از گرفتن سرویس حتما تست کنید) میتونید با سرعت خیلی بالا تا 50 مگابیت یا بالاتر به شرط خلوتی هم دانلود کنید ولی ADSL شما نهایت 16 مگابیت میتونید بگیرید
    از طرف دیگه اگه دنبال دانلود شبانه رایگان باشید هم باز طرح های خوبی هست میشه سمت اونا برید ولی در کل مخابرات خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه الان تو همین صد دانه یاقوت شما هر گیگ براتون حدود 1000 میوفته و یه دانلود شبانه 3 گیگ در ماه که اصلا توجیه نداره
    تشکر.
    اما ایا این طرح ها همیشه وجود دارند؟ چون د ر فصل و زمان خاصی این طرحها هستن، و اما ایا من الان با طرحی ثبت نام بکنم سری بعد موقع تمدید باید از طرح های گرونتر استفاده کنم!!
    Last edited by mechanic1; 09-12-2016 at 17:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    دوستانی که از مودم های ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنند ایا مودم رایگان مخابرات که از برندش gnet است خوبه یا چیزی است که بهتره تهیه نشه و بریم سراغ دی لینک که 65000تومن میده و البته نمیدونم مدلش چیه ، اما هر دو وای فای است.
    در مورد این هم دوستی کمک بکنه لطفا

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

تشکر.
    اما ایا این طرح ها همیشه وجود دارند؟ چون د ر فصل و زمان خاصی این طرحها هستن، و اما ایا من الان با طرحی ثبت نام بکنم سری بعد موقع تمدید باید از طرح های گرونتر استفاده کنم!!
    تغییرات جزئی میدن و یه سری بسته هارو اضافه و کم میکنند معمولا هم بهتر میشه تا بدتر ولی یه مساله ای که حرص منو در اورد این بود که مدت بسته 100 گیگی یک ساله بود که کردنش 6 ماهه ولی میگم معمولا در جهت بهتر شدنه تا این کارای که تاس میریزن و انجامش میدن جالبه رئیس جدید زیر ساخت هم از قیمت این بسته زمانی که یک ساله بود اظهار ناراحتی کرده بود و فکر میکرد خیلی مفته!!من قبلا هم گفتم 4G گزینه خیلی خیلی مناسبی در مقابل ADSL هست مخصوصا وقتی دانلودر نیستید (هر چند خودم به شخصه طرفدار اینترنت سیمی هستم چون ارتباط بی سیم مشکلاتی نظیر شرایط اب و هوا و نویز و تعداد سرویس گیرنده ها تو سرعتش تاثیر مستقیم داره) حتما تست کنید قبل خرید ببینید انتن دهی مناسب باشه با گوشی های سونی و کد *#*#3464#*#* داخل منوی اول میتونید ست کنید فقط روی LTE باشه احتمالا سامسونگم داره ولی من کدشو بلد نیستم چون تنظیمات خود گوشی LTE only نداره و مرتب در حال سوئیچ بین gsm/wcdma/lte هست اینم مد نظر داشته باشید که روی LTE هنوز پروتکل مکالمه پشتیبانی نمیشه و مادامی که رو LTE only میذارید درسته سرعت وحشتناکی میده و پینگ هم خیلی پایینه ولی نمیتونید تماس بگیرید یا بگیرن ولی پیامک کار میکنه این مشکلم با راه اندازی VoLTE قراره برطرف بشه به زودی...
    دوستان تعریف زیادی از TD-LTE هم میکنن که صحبت سرعت های فضایی میشه و 600 مگابیت هم ذکر میکنند که اونم تعرفه مناسبی داره یه بار حساب کردم حدود 2تومن بود هر گیگش و 100 گیگم شبانه داشت برای یکسالش و البته یه هزینه اولیه برای مودمش

در مورد این هم دوستی کمک بکنه لطفا
    زیاد فرقی نمیکنه اگر تعداد دیواس هایی که متصل هستند کم و زیر 5 تا باشه چون شما داخل ایران که ADSL بالای 16 مگ به زحمت بتونی پیدا کنی و رایج ترین مشکل سیم کشی ساختمان + شبکه دسترسی فرسوده مخابرات هست زیاد مودم فرقی نمیکنه
    دی لینک و تی پی لینک و ایسوس فقط شناخته شده تر هستند و بهترم پشتیبانی میشن من خودم برای تی پی لینک ایمیل زدم و جوابمو دادن و اتقاقا یه جایی تو مشخصات یه اشتباهی داشتن که سریعا درستش کردن ایسوس هم براشون تیکت فرستادم و تو فریمویر بعدی درست کرده بودن مشکلاتی که بودش
    Last edited by farid_givehchin; 09-12-2016 at 18:33.

14. 2 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •