اگر اشنایی ندارین برای کار های دفتری یا اینکه مطمئن نیستی شهر خودت خدمت میکنی گزینه خوبی هست از طرفی هم باید به تدریس قران علاقه داشته باشی
اگر اشنایی ندارین برای کار های دفتری یا اینکه مطمئن نیستی شهر خودت خدمت میکنی گزینه خوبی هست از طرفی هم باید به تدریس قران علاقه داشته باشی
لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید چون میخوام پاشم برم یه شهر دیگه دنبال کاراش
میخوام برم یگان خدمتی پدرم برای کسری مربوط به جبهه سوالام اینه :
1- بابام کارت پایان خدمتش هوشمند نیست مشکلیه؟اصلا باید هوشمند باشه؟
2-چ مدارکی بااید با خودمون ببریم؟(کارت ایثارگری و اینا که میگن نداره بابام)
دوستان من ساکن تهران هستم. یک دی تاریخ اعزام من هست. میخواستم بدونم احتمالا آموزشی کجا میفتم؟ مدرک تحصیلیم فوق لیسانس کامپیوتر هست. آیا تاثیری در تعیین محل خدمت داره؟ تشکر
نمیشه با قطعیت گفت. ممکنه یه نیروی نظامی درخواست سرباز بیشتری برای بعضی ماهها داشته باشه و یک نیرو در ماههای دیگه. افراد معمولی اصولا خبر ندارن
ولی به ترتیب احتمالی ارتش-ناجا-سپاه
اینکه تقسیم نیرو بر اساس مدرک باشه بعید می دونم. ولی بعد از آموزشی ممکنه بر اساس مدرک و تخصص شما رو تقسیم کنن به محل خدمت
یه تجربه ای رو بگم شاید دیگر دوستان هم بتونن ازش استفاده کنن :
امروز سر همون قضیه معافیت پزشکی پسر عمو ــم همراه عمو ــم رفتیم ملاقات عمومی فرمانده کل نیروی انتظامی که تو ساختمون 197 برگزار شده بود اونجا پرونده پذیرش بیمارستان و کلی نظر پزشک رو بهش دادیم دستور داد تا 10 روز به اعتراض رای کمیسیون پزشکی رسیدگی و و پرونده در شورای عالی با سرعت تشکیل بشه
خیلی جالب بود وقتی نامه سردار رو بردیم نظام وظیفه اونی که میگفت نوبت شورای عالی حدودا بهمن ماه میرسه خودش رو گم کرده بودو برای هفته بعد وقت شورای عالی داد
اینم بگم موعد اعزامش رو زده بودن برای تاریخ 92/9/19 یعنی اولین اعزام !
یه ضرب المثلی هست که میگه : ارباب می بخشه ولی نوکر نه
Last edited by ittools; 20-11-2013 at 13:59.
سلام
خیر ربطی نداره کارت پایان خدمت قدیمی باشه...
شما اول برو اداره کل پستتون بگو مدارک لازم برای دریافت کارت ایثارگری میخواستم یه فرم هست میدن پر میکنی ...
بعد همراه با مدارک لازم و فرم مربوطه پست میکنید محل یگان خدمتی پدرت...
فکر کنم 2ماه بعد کارت میاد...
برای دریافت کسری باید با پدرتون تشریف ببرین محل یگان خدمتی پدرتون با در دست داشتن برگ سبز (برگه آماده به خدمت) ...
پس زمانی میتونی کسری بگیری یا اون برگ سبزو داشته باشی یا یه نامه گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی خودت
خوب به سلامتی گفتم دیگه یکی از تنها مزیت های سربازی اینه که همیشه مقام های بالاتری وجود داره که میتونی بهشون اعتراض کنی و خوبیش اینه که مقام های پایین تر عین سگ میترسن ازشون
فقط یکمی وقت و حال و حوصله و پیگیری میخواد
دوستان عزیز. من یک جا درخواست امریه داده بودم که لطف کردن و رد نمودند. حالا یک ماه بیشتر وقت ندارم. به نظرتون تو این یک ماه میتونم دوباره جایی برای امریه اقدام کنم؟ اگر تاریخ اعزام رو بندازم برای اسفند ماه چطور؟
به نظر من تلاشتو ادامه بده که بعد پشیمون نشی
یه چیزی مطمئن باش بهترین زمان اعزام اسفند ماه هست...
ببین ادارات یا سازمان ها باید حداقل دو ماه قبل اعزام مدارک اینایی که میخوان امریه بگیرن رو بفرستن نظام وظیفه.
یک ماه هم دوران پذیرش توی اون سازمان هم طول میکشه(از قبیل گزینش و تحقیقات و ....) .یعنی حداقل باید 3ماه قبل اعزامت اقدام کنی
البته اینا تجربه هایی هست که من خودم توی امریه شدن بدست اوردم و شاید جاهای دیگه اینطوری نباشه .بازم از بقیه یه سوال بکن
من خودم اواسط برج 6 همه کارای امریم رو انجام دادم و هنوز منتظرم . الان منتظرم که ببینم جواب امریم واسه برج 10 چی میشه.الان من سازمان موافقت کرده و منتظر جواب نظام وظیفه ام![]()
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)