من ورلد 9 هستم کسی می خواهد بیاد بیاد منتظرم
آرش نظرت چیه بیایی ورلد 9 ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من ورلد 9 هستم کسی می خواهد بیاد بیاد منتظرم
آرش نظرت چیه بیایی ورلد 9 ؟
وایتامین جان میتونی به من یه کم هلپ بدی عزیز دل؟
کدوم ورلد ها رو میخوان کی بکنن؟
بیام 9 هوام رو داری؟
...........
یه چیزی دیگه من اگر بخوام بازی بکنم به طور رسمی(تابستون) حتما با دو -سه تا acc میخوام بازی بکنم
میتونم یکیشون رو پرو دوئلر برم؟؟
خیلی بازی برام کسل کننده میشه تا لول 80 وایسم بعد برم ری اسکیل بکنم
دوست دارم دیگه حداکثر از لول 30 بزنم تو کار دوئل و 20 لول بعدش هم اگه شد فورت برم
و اگر بشه با یه acc دیگه ست طلایی رو بگیرم و از تو مارکت بتونم بفرستمش به اون یکی acc خیلی بهتر میشه
ایا میشه همچین چیزی؟
و اینکه اگر خواستم از اول با دکس+ ایم +داج+شوتینگ برم میشه با همون 150 تایی ها ست رو بگیرم؟که دیگه با همون یه acc برم
...........
اگر بخوام پرومیوم بازی بکنم چه قدر واسم خرج داره؟
Last edited by Sorena_777; 16-04-2012 at 08:05.
ست طلایی فزوشی نیست که ! نمی شه مارکت فروخت .... فقط می شه کلید 3 را فروخت ...
پرمیوم گرفتن مه الان خیلی گرون شده با در نظر گرفتن ارزش پولمون در مقابل یرو و یا دلار![]()
پس انگار نمیشه دو acc بازی بکنم؟شاید فقظ واسه اوایل بازی که بشه پروداکت و پول بدست بیارم بریزم تو اون یکی acc
نمیشه حداقل به دکس+fms داد و اون موقع با لباس همین 150 lb که حسین گفت کلیدا رو بگیرم؟اون موقع حداقل میشه یه چند تا فورت رفت و یا دوئل زد(اشکالی نداره اگر طول بکشه لول اپ کردن فقط اگر این طوری هم بتونم یه جوری ست طلایی بگیرم خوب میشه
یک سوال راجع به این قضیه ی آپدیت جدید که میگه میشه character ها رو migrate کنیم :
فقط میشه به ورلد هایی که سیستم پرمیومشون مثل همدیگس مهاجرتکنیم یا به هر ولدی دلمون خواست؟
مرسی![]()
درووووووووووووووووووووووو وووووووووووود
سعید جواب اس چرا نمیدی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا بگو این آپدیت جدید چیه من حال ندارم برم بخونم اونجا![]()
حسین این 150 تایی ها چه قیمتی دارن؟و طرز استفاده شون چجور هستش؟میشه دو سه تا خرید و مثلا 450 تا lb رو پر کرد؟فقط برای یه ساعت هستش یا چی؟برا کلید 1 چاریسما و لیدر شیپ برا 2 دیکست با شوتینگ ولی چون این باف ها که 150LP میدن اومدن دیگه لازم نیست که ریسکیل کنی فقط لباسه خوب بخر کم اوردی از این باف ها استفاده کن
هر فورت چند تا باند میده ؟حداقل و حداکثر
آقایون و خانوما
دل بخواهی که نیست که بریم این ورلد یا اون ورلد
اونای که ورلد 2 تا 10 هستن میتونن فقط برن ورلد 1 یا 11 تا 15
عزیز یه دونه داره 45 UPB میخواد 5 بار میتونی استفاده کنی حالا مهم نیست چقدر کار کنی
یعنی فقط یه بار میشه خرید همچین چیزو؟
من واسه کلید 1 رو یه چیزش موندم اون اخرین کارش
و واسه کلید دو هم که یه ری اکسیل میخواد ولی واسه گلدن کلت نمیدونم به چه شکلی بگیرمش
با کریسما+لیدر یا شوتینگ + دکس؟
.......
نگفتی من از فورت چه قدر باند میتونم گیر بیارم؟
....................
اپدیت جدید کی میاد و اینکه ورلدی هم اضاف میشه یا فقط چند تا یکی میشن ؟کلا اخر سر چند تا ورلد میشه؟
من کی گفتم فقط میشه 1 بار خرید؟
هر چقدر دات میخواد بخر
تو فورت بیشترین مقدار بسته به اینکه چقدر بکشی یا اکتیو باشی کم و زیاد باند میگیری من معمولاٌ بین 15 تا 20 تا میگیرم
آپدیت جدید 1 ماهه دیگه میاد ورلد اضافه نمیشه کمم نمیشه تا این ترکیبات تموم شن
بد اگر ورلدی کمترین مقداره بازیکن رو پیدا کنه دریش رو گیل میکیرن آجراشم از ما میخرن
خلاصه آقایون اونای که تو ورلد 2 تا 10 هستن بیان کلورادو که ما در خدمتشون هستیم
کارمون اونجا درسته جانه خودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)