بجه ها میدونین مشکل کجاست ؟
اینجاست که ما تو ساعت دانلود رایگان استفاده میکنیم اما غیر از اون ساعت از حجم کم میکنن یعنی ان تایم نیست سرور
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بجه ها میدونین مشکل کجاست ؟
اینجاست که ما تو ساعت دانلود رایگان استفاده میکنیم اما غیر از اون ساعت از حجم کم میکنن یعنی ان تایم نیست سرور
وا . الان از سفر برگشتم . هنوز که 128 نامحود نکردن سرویسمو
فردا میزنگم
سرهتا چطورن ؟ محدود و نامحدود ؟
حرفت واقعا درسته . یعنی اگه ایرانسل نبود باید الان سیمکارت بالای یک تومن بود .
کلا اینترنت گوشی نداشتیم به خاطر سیمکارت و اصلا SMS نمی دونستیم چیهیا مثلا آهنگ پیشواز و امکانات مختلف . ایرانسل در حق این نسل خوبی کرده ( هرچند مفت نبوده
) و ما رو با
تکنولوژی گوشی و ... آشنا کرده . یعنی همیشه رقابت باید باشه . الان برای خودروسازها هم این طوری یک رقیب بیاد میشه همون قضیه ی ایرانسل و همراه اول .
یعنی انحصار رایتل تموم بشه واقعا میشه تالیا 2 . همچنان که قبلا همراه اول رو یک بار پوزه اش رو به حاک مالیده( البته از هرچیزی تعریف کردیم برعکس شده
)
درسته ولی هیچ خصوصی ای تا حالا نتونسته جلوی دولتی قد علم کنه....نمونش همراه اوله...الان وارد هر دفتری بشی بگی خدمات همراه اول یا ایرانسل بهت میگن همراه اول....ایرانسل و رایتل باید حالا حالا ها بدو ان....دقت کنید هر شرکتی که اومد یه چیز جدیدی داده بیرون شده موش آزمایشگاهی پیش همراه اول...به گذشته ی ایرانسلو همراه اول فک کنید میفهمید...الانم رایتل شده موش آزمایشگاهی .... همراه اول اینو مثل یه سپر با یه امکانات جدید فرستاده به میدون ببینه درجه ی رضایت در چه حدیه....دقت کنید میبینید که تا حالا نقشه ی شکست خورده ای نداره....ولی همه ی خصوصیا دارن...
الان بحث همارا و مخابراتم مثل اونه ...
البته قضیه ی خودرو سازا خیلی تفاوت داره......هر خودرو ساز خصوصی ای بیاد کمرش میشکنه اگه بخواد قد علم کنه...(چون جلو دار حمایت دولت از دو تا فرغون ساز بزرگ ایرانی نمیشن...)نمونش لیفان و مدیران خودرو...به قیمتای شروع به کارو الان نگا کنید....(ولی هنوزم بیشتر درصد فروش برا این دوتا فرغون سازه...)
============================
آنتی استم
![]()
Last edited by Altairezio; 29-03-2014 at 20:04.
مال منم 20 الي 25ولي مال فانوس طلايي 35؟!
و اين از عجايب روزگار است!
![]()
اولان محله بیزیمدی سن نه دیسن
ایرانسل که اصلا کار نمیکنه همراه اول باز یه 15 تا سرعت میده
رایتل هم خودم استفاده نکردم چون داره پول زور میگیره غلط کرده
در ضمن ایرانسل کلا خوبه اگه نباشه همون همراه اول و جورلماخ قضیه سی دیولی من همراه اول ایشلدیرم
اولان منیم گوشیم دا همراه اول دیتوهین الیه ن اولماسین ها
ولی در کل هامیسن باشینا داش توشسون
راستی پشت رستورانتونمرکز مخابراتی ما رو دیدی
![]()
البته اگه الان دقت کرده باشی تالیا هم هرزگاه تو تلوزیون داره تبلیغ میکنه !!! شاید میخواد دوباره به میدان برگرده
ولی من از اول با تنهای اول ضد بودن تا الان !!!
علی خودرو سازی کجا و اینترنت ما کجا
در ضمن خدمات تنهای اول بخوره تو اون سرش!!! یه سیم کارت میخوای عوض کنی 13 تومن پول میگیره در حالیکه ایرانسل با 3 تومن میکرو سیم کارت میده
در ضمن دوست من 2 بار بسته 1 ماهه 10 تومنی از همراه اول گرفت ولی موقع اومدن قبض دید که 280 تومن براش پول اینترنت زدهطرف چشاش از حدقه در اومده بود !!! یا نمونش خود من که چندین بار برام هزینه بسته رو کم کرده ولی بسته رو اصلا فعال نکرده !!
در ضمن شارژ ایرانسل در مقایشه با همراه اول مفته چون من 2 تومنی رو اکثرا نزدیک 1000 تومن میخرم یا 5 تومنی رو 4 تومن![]()
نه دیگه از عجایب نیس !! چون مال من رو هم کم کردن !! هم آپلود و هم دانلود
پهنای باند ایرانسل تو اون مناطق خیلی کمه !! ولی تو کوچه ما که داره خیرات میکنه
در ضمن سنین ده باشیوا داش توشسون !!آخی تنهای اول ده خط تیدی اخی؟
نه مرکز رو ندیدم !! دقت نکردم ببینم کجاس !! ببینم نزدیک همون کتابخونه هه؟
Last edited by fanoostalaei; 29-03-2014 at 21:39.
روزا اون صفر رو میکنن دو![]()
پیرو اون بحث بالایی در مورد اپراتور ها
صفحه مدیریت ایرانسل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایتل :
و اینم تنهای اول:
از تو هرچی بگی بر میاد
اولان او شارژلاری نجور آلیسان؟ بیزه ده اورگد
والاه من اوزموم ایرانسل سویردیم زورونان گتدیلر همراه اولههله ده ایرانسلیم گالیر
نه بابا دقیقا کوچه پشتی شما همونجا که میگه دختر احمدآبادای وای منشوری شد
همون اولای اون کوچه
در ضمن همراه آخر هم مدیریت اینترنتی نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)