تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1862 از 2605 اولاول ... 86213621762181218521858185918601861186218631864186518661872191219622362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,611 به 18,620 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله مطمین هستم چون تو قراردادی که امضا کردید هست مگر اینکه تو تمدید به صورت خودکار شبانه نامحدود بپیچونن

2. این کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چقدر امشب کیفیت خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه samdeath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برای پس پرداخت که 2 گیگ ماهیانه بوده و قابل انتقال به ماه بعد نیست میشه حجم اضافه سالیانه خرید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای پس پرداخت که 2 گیگ ماهیانه بوده و قابل انتقال به ماه بعد نیست میشه حجم اضافه سالیانه خرید؟
    بله میتونین بخرین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

بنظر شما قرارداد های سرویس های up to 16 سال آینده تمدید میشه؟!
    با طرح جدید مخابرات دانلود شبانه رو از بین برده.
    ماهی 3 گیگ هم شد دانلود شبانه؟!
    این طرح صد دانه یاقوت واقعا مزخرفه...
    من تازه امروز دیدم !
    قبلش با اون طرح طعم تابستان که دانلود رایگان شبانه (بدون محدودیت حجم) داشت میشد تا حدودی توقع ریزش کاربران از سرویس های نامحدود به این طرح رو داشت، گرچه اونم فقط قرارداد یکساله داشت نهایتا !
    ولی با این طرح جدید بعید میدونم کسی حتی برای دریافت اینترنت مخابرات اقدام کنه چه برسه به تغییر سرویس !

7. 4 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی من تو زندگیم اسمی آشغال تر . مزخرف تر . چندش آور تر از اسمایی که مخابرات عوضی میزاره رو سرویس هاش ندیدم مثل "اینترنت خوب با طعم تابستون" یا "صد دونه یاقوت" آخه کدوم اسکل نفهمی چنین اسمایی میزاره خیلی باید احمق باشن چنین اسمایی میزارن البته از این جماعت عقب مونده قرون وسطایی که مملکت قبضه کردن چنین چیزایی بعید نیست واقعا بکشید بیرون از این مخابرات باورکنید دارین به خودتون توهین میکنید !!!!!!!!!!

9. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عززیز وقتی خط فیبر نوری فقط مجبوری از مخابرات بگیری و بس. مجبوریم مجبووووووووووووووووووووور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

خداشاهده مخابرات اینقدر پنل کاربریش ضعیفه که من نگاه نمیکنم اصلا چه قدر حجم دارم چه قدر استفاده کردم.

فقط سر 2ماه که هر 2 ماه قبض تلفن میاد یه 80 تومن الی 200 تومن پول اینترنت میدم. نمیدونم اصلا راسته آیا من اینقدر حجم مصرف کردم. من که دانلود نمیکنم فقط افراد خانواده با موبایل میرن تو تلگرام و اینستاگرام.

تلگرام و اینستاگرام 2 تا موبایل واسه ما ماهی 60 تومن دقیقا آب میخوره که تو قبض بین 80 الی 200 میاد میانگین بگیرم میشه ماهی 60 .دیگه نمیدونم حساب کتابشونو.

سالی 1 میلیون تومن مخابرات پول میگیره از ما .دیگه حروم حلالیش پای خودش . آیا واقعی حساب کرده زیاد حساب کرده کم حساب کرده

یعنی اینستاگرام و تلگرام سالی 1 میلیون تومن واسه ما آب میخوره.

12. این کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداشاهده مخابرات اینقدر پنل کاربریش ضعیفه که من نگاه نمیکنم اصلا چه قدر حجم دارم چه قدر استفاده کردم.

فقط سر 2ماه که هر 2 ماه قبض تلفن میاد یه 80 تومن الی 200 تومن پول اینترنت میدم. نمیدونم اصلا راسته آیا من اینقدر حجم مصرف کردم. من که دانلود نمیکنم فقط افراد خانواده با موبایل میرن تو تلگرام و اینستاگرام.

تلگرام و اینستاگرام 2 تا موبایل واسه ما ماهی 60 تومن دقیقا آب میخوره که تو قبض بین 80 الی 200 میاد میانگین بگیرم میشه ماهی 60 .دیگه نمیدونم حساب کتابشونو.

سالی 1 میلیون تومن مخابرات پول میگیره از ما .دیگه حروم حلالیش پای خودش . آیا واقعی حساب کرده زیاد حساب کرده کم حساب کرده

یعنی اینستاگرام و تلگرام سالی 1 میلیون تومن واسه ما آب میخوره.
    خب داداش چه کاریه، شما یه سرویس نامحدود از شرکتهای دیگه بگیری که برات به صرفه تره!

Sent from my D6503 using Tapatalk

14. 2 کاربر از paiom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

یعنی من تو زندگیم اسمی آشغال تر . مزخرف تر . چندش آور تر از اسمایی که مخابرات عوضی میزاره رو سرویس هاش ندیدم مثل "اینترنت خوب با طعم تابستون" یا "صد دونه یاقوت" آخه کدوم اسکل نفهمی چنین اسمایی میزاره خیلی باید احمق باشن چنین اسمایی میزارن البته از این جماعت عقب مونده قرون وسطایی که مملکت قبضه کردن چنین چیزایی بعید نیست واقعا بکشید بیرون از این مخابرات باورکنید دارین به خودتون توهین میکنید !!!!!!!!!!
    ای کاش فقط مشکل اسماش بود ... کلا مخابرات توی توهم سیر میکنه و هر از گاهی یه طرح های مسخره ای میده بیرون که بگه ما هم طرح داریم یه پنل کاربری درست و حسابی نداره !!! به نظرم الان بازم توی این شرایط وخیمی که isp ها دارن بازم 4G ایرانسل بهتر از بقیه جواب داده ؛ هرچند که اونم ایرادهای خودش رو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •