بله مطمین هستم چون تو قراردادی که امضا کردید هست مگر اینکه تو تمدید به صورت خودکار شبانه نامحدود بپیچونن![]()
بله مطمین هستم چون تو قراردادی که امضا کردید هست مگر اینکه تو تمدید به صورت خودکار شبانه نامحدود بپیچونن![]()
برای پس پرداخت که 2 گیگ ماهیانه بوده و قابل انتقال به ماه بعد نیست میشه حجم اضافه سالیانه خرید؟
بله میتونین بخرین.
این طرح صد دانه یاقوت واقعا مزخرفه...
من تازه امروز دیدم !
قبلش با اون طرح طعم تابستان که دانلود رایگان شبانه (بدون محدودیت حجم) داشت میشد تا حدودی توقع ریزش کاربران از سرویس های نامحدود به این طرح رو داشت، گرچه اونم فقط قرارداد یکساله داشت نهایتا !
ولی با این طرح جدید بعید میدونم کسی حتی برای دریافت اینترنت مخابرات اقدام کنه چه برسه به تغییر سرویس !
یعنی من تو زندگیم اسمی آشغال تر . مزخرف تر . چندش آور تر از اسمایی که مخابرات عوضی میزاره رو سرویس هاش ندیدم مثل "اینترنت خوب با طعم تابستون" یا "صد دونه یاقوت" آخه کدوم اسکل نفهمی چنین اسمایی میزاره خیلی باید احمق باشن چنین اسمایی میزارن البته از این جماعت عقب مونده قرون وسطایی که مملکت قبضه کردن چنین چیزایی بعید نیست واقعا بکشید بیرون از این مخابرات باورکنید دارین به خودتون توهین میکنید !!!!!!!!!!
دوست عززیز وقتی خط فیبر نوری فقط مجبوری از مخابرات بگیری و بس. مجبوریم مجبووووووووووووووووووووور
خداشاهده مخابرات اینقدر پنل کاربریش ضعیفه که من نگاه نمیکنم اصلا چه قدر حجم دارم چه قدر استفاده کردم.
فقط سر 2ماه که هر 2 ماه قبض تلفن میاد یه 80 تومن الی 200 تومن پول اینترنت میدم. نمیدونم اصلا راسته آیا من اینقدر حجم مصرف کردم. من که دانلود نمیکنم فقط افراد خانواده با موبایل میرن تو تلگرام و اینستاگرام.
تلگرام و اینستاگرام 2 تا موبایل واسه ما ماهی 60 تومن دقیقا آب میخوره که تو قبض بین 80 الی 200 میاد میانگین بگیرم میشه ماهی 60 .دیگه نمیدونم حساب کتابشونو.
سالی 1 میلیون تومن مخابرات پول میگیره از ما .دیگه حروم حلالیش پای خودش . آیا واقعی حساب کرده زیاد حساب کرده کم حساب کرده
یعنی اینستاگرام و تلگرام سالی 1 میلیون تومن واسه ما آب میخوره.
خب داداش چه کاریه، شما یه سرویس نامحدود از شرکتهای دیگه بگیری که برات به صرفه تره!
Sent from my D6503 using Tapatalk
ای کاش فقط مشکل اسماش بود ... کلا مخابرات توی توهم سیر میکنه و هر از گاهی یه طرح های مسخره ای میده بیرون که بگه ما هم طرح داریمیه پنل کاربری درست و حسابی نداره !!! به نظرم الان بازم توی این شرایط وخیمی که isp ها دارن بازم 4G ایرانسل بهتر از بقیه جواب داده ؛ هرچند که اونم ایرادهای خودش رو داره
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)