آقا به کسی برای عید فطر هدیه دادن ؟
منظورم 2 گیگ ترافیک رایگانه ؟
آقا به کسی برای عید فطر هدیه دادن ؟
منظورم 2 گیگ ترافیک رایگانه ؟
نه بابا هدیه چیه هیچی ندادن
نه !
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
من هم با شما موافقم.ساعات رایگان پارس آنلاین 6 ساعته اما غیر رسمی و اگه کمترش کنن ما کاربرا خیلی ضرر میکنیم اما قبل از هر چیز دودش تو چشم خود پارس میره.
اگه اشتباه نکنم شاتل از 1 تا 8 رایگانه.بعید نیست که پارس هم از 1:30 تا 8 رایگان بشه.
به هرحال اون یک ساعت و نیم ترفند خودش یه دنیاییه.یعنی اون 5 ساعت یه طرف و اون ترفند هم یه طرف.اگه ترفند حذف بشه بدون شک بدترین ظلم ممکن در حق کاربراست.
Last edited by csssaeed; 27-08-2012 at 21:00.
دوست عزیز من از پارس انلاین دفاع نمیکنم و دوست دارم سرعت دانلودم 200 باشه اما شما خودت در نظر بگیر ، چند نفر کاربر دارن که شبا دانلود میکنن ، اگه سرعت رو برای همه باز بزارن فرداش باید برن در شرکتشون رو تخته کنن دیگه. حالا خدا که این تغییر ساعت سرعت رو ثابت روی 70-80 نگه داره .
بعد یه چیزی دیگه توی IDM دیگه لازم نیست از خواب پاشن و خاموش بکنن خودش مدوم رو hang up میکنه و کامپیوتر رو خاموش میکنه.
دوستان این جریان ترفند چیه به ما هم بگین![]()
توضیح کاملش تو صفحه اول همین فرومه.
اما خلاصش میشه این: شما صبح به جای اینکه نزدیکای 6 دیسکانکت کنی حدود 6:55 دیسکانکت کن (یا مودمو خاموش کن) و بعد 7:05 دوباره کانکت کن (یا مودمو روشن کن) اینجوری علاوه بر 1 تا 6 هر مقداری که بین ساعت 6 تا 6:55 دانلود کردی هم رایگان حساب میشه.
ابن روشی که من گفتم کم ریسک ترینشه و گرنه همونجور که گفتم توضیحات کامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OOPS!
از صبح تا حالا سر کاریم داداش!
اون پستها رو از توی گوشی بووووق فرستادم این ممیزهایی که اینجائه برعکس هستن همه! من گفتم 3.6 گیگ (سه و شش دهم!) دانلود کردم نه 6.3
توی گوشی برعکس میشدن منم برای اینکه درست نشون بده اول 6 رو میزدم بعد 3 ولی حالا میبینم اینطوری شده
این دانلود دیشب منه:
امیدوارم امشب هم همین طوری باشه ولی بازم امیدوارم به اینترنت ملی ربطی نداشته باشه!
بالاخره تهران تعطیل شده و یه سری ها رفتن مسافرت( برای من هم خوب بود)
از وقتی این اجلاس تهران برگزار شده و تهران تعطیل شده سرعت منم خوب شده و پینگم هم حدودا 25 شده!!!
اگه همیشه اینطوری باشه بجای فوش دعاشون میکنم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)