تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1862 از 4428 اولاول ... 862136217621812185218581859186018611862186318641865186618721912196223622862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,611 به 18,620 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

آقا به کسی برای عید فطر هدیه دادن ؟
    منظورم 2 گیگ ترافیک رایگانه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا هدیه چیه هیچی ندادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا به کسی برای عید فطر هدیه دادن ؟
    منظورم 2 گیگ ترافیک رایگانه ؟
    نه !

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اجازمون دست شماست!
    مگه میتونن ساعت رایگانو کم کنند؟ کدوم شرکتی تاحالا چنین جراتی داشته که پارس افلاین دومیش باشه!
    هممون میدونیم اون ساعتها نه باگه نه ترفند
    اسم باگو ترفند هم یه سریارو فریب میده و خوش میکنه که مثلا یه خورده دارن زرنگی میکنند!!!!
    اولا که بخاطر خشم کاربرها 1 ثانیه هم نمیتونند از اون شش ساعت رایگان کم کنند
    دوما بخاطر ضعف و عقب موندگی در سخت افزارشون مجبورند اون ساعت مثلا باگ رو بزارند
    خیلی از اماتورها این مشکلو دارند:
    ساعت 6 از خواب بلند میشن مودم رو خاموش میکنند اما ساعتی که براشون درج میشه 6 به بالاست و این یعنی هدر رفتن کلی حجم
    این مشکل مخصوصا با مودم symphony و در pppoe وجود داره برای همین شرکت مجبوره اون 1 ساعت رایگان رو اصافه کنه
    من هم با شما موافقم.ساعات رایگان پارس آنلاین 6 ساعته اما غیر رسمی و اگه کمترش کنن ما کاربرا خیلی ضرر میکنیم اما قبل از هر چیز دودش تو چشم خود پارس میره.
    اگه اشتباه نکنم شاتل از 1 تا 8 رایگانه.بعید نیست که پارس هم از 1:30 تا 8 رایگان بشه.
    به هرحال اون یک ساعت و نیم ترفند خودش یه دنیاییه.یعنی اون 5 ساعت یه طرف و اون ترفند هم یه طرف.اگه ترفند حذف بشه بدون شک بدترین ظلم ممکن در حق کاربراست.
    Last edited by csssaeed; 27-08-2012 at 21:00.

5. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اجازمون دست شماست!
    مگه میتونن ساعت رایگانو کم کنند؟ کدوم شرکتی تاحالا چنین جراتی داشته که پارس افلاین دومیش باشه!
    هممون میدونیم اون ساعتها نه باگه نه ترفند
    اسم باگو ترفند هم یه سریارو فریب میده و خوش میکنه که مثلا یه خورده دارن زرنگی میکنند!!!!
    اولا که بخاطر خشم کاربرها 1 ثانیه هم نمیتونند از اون شش ساعت رایگان کم کنند
    دوما بخاطر ضعف و عقب موندگی در سخت افزارشون مجبورند اون ساعت مثلا باگ رو بزارند
    خیلی از اماتورها این مشکلو دارند:
    ساعت 6 از خواب بلند میشن مودم رو خاموش میکنند اما ساعتی که براشون درج میشه 6 به بالاست و این یعنی هدر رفتن کلی حجم
    این مشکل مخصوصا با مودم symphony و در pppoe وجود داره برای همین شرکت مجبوره اون 1 ساعت رایگان رو اصافه کنه
    دوست عزیز من از پارس انلاین دفاع نمیکنم و دوست دارم سرعت دانلودم 200 باشه اما شما خودت در نظر بگیر ، چند نفر کاربر دارن که شبا دانلود میکنن ، اگه سرعت رو برای همه باز بزارن فرداش باید برن در شرکتشون رو تخته کنن دیگه. حالا خدا که این تغییر ساعت سرعت رو ثابت روی 70-80 نگه داره .
    بعد یه چیزی دیگه توی IDM دیگه لازم نیست از خواب پاشن و خاموش بکنن خودش مدوم رو hang up میکنه و کامپیوتر رو خاموش میکنه.

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

دوستان این جریان ترفند چیه به ما هم بگین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان این جریان ترفند چیه به ما هم بگین
    توضیح کاملش تو صفحه اول همین فرومه.
    اما خلاصش میشه این: شما صبح به جای اینکه نزدیکای 6 دیسکانکت کنی حدود 6:55 دیسکانکت کن (یا مودمو خاموش کن) و بعد 7:05 دوباره کانکت کن (یا مودمو روشن کن) اینجوری علاوه بر 1 تا 6 هر مقداری که بین ساعت 6 تا 6:55 دانلود کردی هم رایگان حساب میشه.

ابن روشی که من گفتم کم ریسک ترینشه و گرنه همونجور که گفتم توضیحات کامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه یه عکس میذاشتین احتیاجی به این بحث نبود اما من سرعت شما رو در بالاترین حد حساب کردم و ساعات رایگان شما را 6 ساعت و 29 دقیقه حساب کردم تا بگم بالاترین رکوردی که یه نفر میتونه بزنه 5.2 گیگابایته اونم برای 6 ساعت و 29 دقیقه.
    5.2 با 6.2 یک گیگابایت فرق داره.تازه شما فرمودین فقط تا ساعت 6 دانلود داشتین که دیگه موضوع را کاملا غیر ممکن میکنه یعنی اگه سرعت دانلود شما دومگابیت (256 کیلوبایت) هم بوده باشه به زور و با ارفاق میشه 4.7 گیگ.

دوست عزیز و خوبم اگه ساعات رایگان پارس رو از 12:30 تا 7 حساب کنیم یه نفر که ماهی 400 هزار تومن داده و سرویس 2 مگ گرفته و سرعت دانلودش 256 کیلوبایت (دو مگابیت) هستش فقط میتونه 5.71 گیگابایت دانلود کنه.برای این از نظر من بعیده و گرنه ما که بخیل نیستیم و همونطور که گفتم اگه یه عکس میذاشتین احتیاجی به این بحث نبود.

من وقتی میبینم دوستانم تو این فروم دانلودهای نجومی داشتن به سرویسی که دارم امیدوارتر میشم و میگم که یه روزی کیفیت سرویس من هم خوب میشه اما وقتی یه دوست عزیز بیاد و بگه که 6 گیگ دانلود رایگان داشتم فقط میگم >>>
    <<<
    OOPS!
    از صبح تا حالا سر کاریم داداش!
    اون پستها رو از توی گوشی بووووق فرستادم این ممیزهایی که اینجائه برعکس هستن همه! من گفتم 3.6 گیگ (سه و شش دهم!) دانلود کردم نه 6.3
    توی گوشی برعکس میشدن منم برای اینکه درست نشون بده اول 6 رو میزدم بعد 3 ولی حالا میبینم اینطوری شده
    این دانلود دیشب منه:

امیدوارم امشب هم همین طوری باشه ولی بازم امیدوارم به اینترنت ملی ربطی نداشته باشه!

11. این کاربر از mitraryan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    برا من دیشب خیلی خوب بود، البته دانلودم از سرور ایران بود، تا 260 کیلو
    هم می گرفت، ولی خوب متغیر بود.
    بعد ساعت 4 که دانلودم از سرور های خارج کشور بود، سرعت همون 30 شد.
    بالاخره تهران تعطیل شده و یه سری ها رفتن مسافرت( برای من هم خوب بود)

13. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از وقتی این اجلاس تهران برگزار شده و تهران تعطیل شده سرعت منم خوب شده و پینگم هم حدودا 25 شده!!!

اگه همیشه اینطوری باشه بجای فوش دعاشون میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •