باید حدود 40-45 تومن باشهیه سوال دیگه هرچند بی ربطه و معذرت میخوام ولی کسی نمیدونه قیمت asus am 602 چنده؟
بستگی داره به شانستونیه چیز دیگه 128 اکو تو کرج هم سرعت دانلودش مثل 512 هست؟
ولی اکثر کسانی که اکو128 دارن سرعت دانلودشون مثل 512 است![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باید حدود 40-45 تومن باشهیه سوال دیگه هرچند بی ربطه و معذرت میخوام ولی کسی نمیدونه قیمت asus am 602 چنده؟
بستگی داره به شانستونیه چیز دیگه 128 اکو تو کرج هم سرعت دانلودش مثل 512 هست؟
ولی اکثر کسانی که اکو128 دارن سرعت دانلودشون مثل 512 است![]()
من دیشب متوجه نکاتی شدم چند روزه که من شبها دانلود دارم درست حسابی نمیتونم دانلود کنم . من شب ساعت 1 چند تا فایل را که چند روز است نتونستم دانلود کنم برای ادامه دانلود گذاشتم اولش سرعتش خوب بود بعدش خوابیدم حدود ساعت 4.20 وقتی پاشدم دیدم دانلود منیجر پیغام خطا داده و نتونسته دانلود را ادامه بده و علتش هم قطع خود به خود کانکشن بود من تنظیمات دانلود منیجر را هم طوری قرار داده ام که در صورت قطع کانکشن خودش دوباره وصل بشه اما منیجر نتونسته بود این کار را انجام بده این قطع خود به خود کانکشن هر دو روز برای من اتفاق افتاده بود و منیجر نتونسته بود دانلود را به خوبی انجام بده
به نظر شما مشکل قطع خود به خود کانکشن از چی میتونه باشه و چرا منیجر نمیتونه دوباره به اینترنت وصل بشه
دو حالت داره یا به خاطر تعطیلات هست یا از این پس مشتری رو به زور می خوان نگهدارند.
شما اگر دنبال دانلود شبانه از شاتل هستید بهتره به فکر رفتن به یک isp دیگه باشید.
برای کانکت سریع (در صورت دیسکانکت شدن) ، از برنامه Reconnect استفاده کن
و ضمنا اگر هم روی لینک ها افت سرعت نداری ، مودمو PPPOE تنظیم کن
مشکل من قطع خود به خود کانکشن است من صبحها که معمولا چند ساعتی وصل هستم کانکشن قطع نمیشه فقط قطع این کانکشن بعد از ساعت یک شب اتفاق می افته و تعجب من هم اینجاست که چرا شب و موقع دانلود من قبلا با همین روش البته تا چند ماه پیش با همین تنظیمات ( ساعت یک با منیجر لینکها را برای دانلود میگذاشتم و منیجر را طوری تنظیم میکردم که در صورت قطعی خودش دوباره به اینترنت وصل بشه و بعد از اتمام دانلود کامپیوتر خاموش بشه )هر شب حدود 1 گیگ دانلود داشتم اما از سه روز پیش که خواستم دوباره هر شب دانلود کنم این اتفاق برای من افتاده است و جالب اینجاست که وقتی کانکشن قطع میشه و منیجر پیغام قطع کانکشن را میدهد اگر دوباره به اینترنت وصل بشی نمیتونی دانلود را انجام بدی و چون ان لحظه قابلیت برگشت منیجر از کار میافته و باید کامپیوتر را ریستارت کنی
اما کانکت سریع چی است
و تنظیم مودم PPPOE چه حالتی است
با تشکر
Last edited by 123list; 25-03-2010 at 10:56.
دلیل قطع شدن کانکشن رو نمیدونم ، ولی برنامه reconnect برنامه کوچکی هست که به محض اینکه احساس کنه کانکشنتون قطع شده ، وصلش میکنه ، در این صورت ممکنه دانلود منیجر خطا نده و ممکنه هم خطا بده
اگر از IDM استفاده میکنید ، میشه کاری کرد که خطا نده
حالت PPPOE هم حالتی هست که شما به محض اینکه مودمو روشن کنی ، به اینترنت وصل میشی و احتیاجی به کانکشن نداری ، دیسکانکت شدن هم بوسیله خاموش کردن مودم انجام میگیره
اینم نفهمیدم که:
چرا ری استارت میکنید؟چون ان لحظه قابلیت برگشت منیجر از کار میافته و باید کامپیوتر را ریستارت کنی
کلا تمام نسخه های IDM کانکت اتوماتشون خرابه
سلام
کسی از سرویس های دومگابیت شاتل اطلاعی داره!!؟ تو سایتش چیزی پیدا نکردم . . !
شاتل اسما سرویسی به نام 2 مگ نداره ، آخرین سرویسش ART8 روی 1 مگ هستش
چرا تو مشهد سرویس 1 مگ و 2 مگ داره ولی تو سایتش ننوشته
هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)