تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1862 از 4751 اولاول ... 862136217621812185218581859186018611862186318641865186618721912196223622862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,611 به 18,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دوستان گلم آدرس این نمایندگی شاتل کرج کجاست؟

یه سوال دیگه هرچند بی ربطه و معذرت میخوام ولی کسی نمیدونه قیمت asus am 602 چنده؟
    باید حدود 40-45 تومن باشه
    یه چیز دیگه 128 اکو تو کرج هم سرعت دانلودش مثل 512 هست؟
    بستگی داره به شانستون
    ولی اکثر کسانی که اکو128 دارن سرعت دانلودشون مثل 512 است

2. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من دیشب متوجه نکاتی شدم چند روزه که من شبها دانلود دارم درست حسابی نمیتونم دانلود کنم . من شب ساعت 1 چند تا فایل را که چند روز است نتونستم دانلود کنم برای ادامه دانلود گذاشتم اولش سرعتش خوب بود بعدش خوابیدم حدود ساعت 4.20 وقتی پاشدم دیدم دانلود منیجر پیغام خطا داده و نتونسته دانلود را ادامه بده و علتش هم قطع خود به خود کانکشن بود من تنظیمات دانلود منیجر را هم طوری قرار داده ام که در صورت قطع کانکشن خودش دوباره وصل بشه اما منیجر نتونسته بود این کار را انجام بده این قطع خود به خود کانکشن هر دو روز برای من اتفاق افتاده بود و منیجر نتونسته بود دانلود را به خوبی انجام بده
    به نظر شما مشکل قطع خود به خود کانکشن از چی میتونه باشه و چرا منیجر نمیتونه دوباره به اینترنت وصل بشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام رفقا
    حدودا 4 روز پیش دوره ی قبلیم تموم شد و شاتل بهم پیام قطعی موقت و روشن خاموش کردن مودمو داد . . . .معمولا هروقت این پیام میومد فرداش اینترنتم قطع میشد و باید پول واریز میکردم . . . اما الان چند روزه وارد دوره ی جدید شدم یعنی دوباره ترافیک قبلی پاک شد و ترافیک جدید وارد حسابم شد ولی ارتباطم قطع نشده و جالب اینجاست میگه 12 تومن بدهی داری!!! (Eco-512 دارم!)- راستی وقتی مصرف میکنم از ترافیکم بطور معمول و همیشگی کم میشه!
    کسی میدونه موضوع چیه!!!؟
    دو حالت داره یا به خاطر تعطیلات هست یا از این پس مشتری رو به زور می خوان نگهدارند.

دوستان گلم آدرس این نمایندگی شاتل کرج کجاست؟
    یه سوال دیگه هرچند بی ربطه و معذرت میخوام ولی کسی نمیدونه قیمت asus am 602 چنده؟
    واسه کارت طلائی هم ایشالله اگه قطعی شد مزاحمتون میشم.(واسه دوستمه)
    یه چیز دیگه 128 اکو تو کرج هم سرعت دانلودش مثل 512 هست؟
    شما اگر دنبال دانلود شبانه از شاتل هستید بهتره به فکر رفتن به یک isp دیگه باشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من دیشب متوجه نکاتی شدم چند روزه که من شبها دانلود دارم درست حسابی نمیتونم دانلود کنم . من شب ساعت 1 چند تا فایل را که چند روز است نتونستم دانلود کنم برای ادامه دانلود گذاشتم اولش سرعتش خوب بود بعدش خوابیدم حدود ساعت 4.20 وقتی پاشدم دیدم دانلود منیجر پیغام خطا داده و نتونسته دانلود را ادامه بده و علتش هم قطع خود به خود کانکشن بود من تنظیمات دانلود منیجر را هم طوری قرار داده ام که در صورت قطع کانکشن خودش دوباره وصل بشه اما منیجر نتونسته بود این کار را انجام بده این قطع خود به خود کانکشن هر دو روز برای من اتفاق افتاده بود و منیجر نتونسته بود دانلود را به خوبی انجام بده
    به نظر شما مشکل قطع خود به خود کانکشن از چی میتونه باشه و چرا منیجر نمیتونه دوباره به اینترنت وصل بشه
    برای کانکت سریع (در صورت دیسکانکت شدن) ، از برنامه Reconnect استفاده کن
    و ضمنا اگر هم روی لینک ها افت سرعت نداری ، مودمو PPPOE تنظیم کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برای کانکت سریع (در صورت دیسکانکت شدن) ، از برنامه Reconnect استفاده کن
    و ضمنا اگر هم روی لینک ها افت سرعت نداری ، مودمو PPPOE تنظیم کن
    مشکل من قطع خود به خود کانکشن است من صبحها که معمولا چند ساعتی وصل هستم کانکشن قطع نمیشه فقط قطع این کانکشن بعد از ساعت یک شب اتفاق می افته و تعجب من هم اینجاست که چرا شب و موقع دانلود من قبلا با همین روش البته تا چند ماه پیش با همین تنظیمات ( ساعت یک با منیجر لینکها را برای دانلود میگذاشتم و منیجر را طوری تنظیم میکردم که در صورت قطعی خودش دوباره به اینترنت وصل بشه و بعد از اتمام دانلود کامپیوتر خاموش بشه )هر شب حدود 1 گیگ دانلود داشتم اما از سه روز پیش که خواستم دوباره هر شب دانلود کنم این اتفاق برای من افتاده است و جالب اینجاست که وقتی کانکشن قطع میشه و منیجر پیغام قطع کانکشن را میدهد اگر دوباره به اینترنت وصل بشی نمیتونی دانلود را انجام بدی و چون ان لحظه قابلیت برگشت منیجر از کار میافته و باید کامپیوتر را ریستارت کنی

اما کانکت سریع چی است
    و تنظیم مودم PPPOE چه حالتی است
    با تشکر
    Last edited by 123list; 25-03-2010 at 10:56.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مشکل من قطع خود به خود کانکشن است من صبحها که معمولا چند ساعتی وصل هستم کانکشن قطع نمیشه فقط قطع این کانکشن بعد از ساعت یک شب اتفاق می افته و تعجب من هم اینجاست که چرا شب و موقع دانلود من قبلا با همین روش البته تا چند ماه پیش با همین تنظیمات ( ساعت یک با منیجر لینکها را برای دانلود میگذاشتم و منیجر را طوری تنظیم میکردم که در صورت قطعی خودش دوباره به اینترنت وصل بشه و بعد از اتمام دانلود کامپیوتر خاموش بشه )هر شب حدود 1 گیگ دانلود داشتم اما از سه روز پیش که خواستم دوباره هر شب دانلود کنم این اتفاق برای من افتاده است و جالب اینجاست که وقتی کانکشن قطع میشه و منیجر پیغام قطع کانکشن را میدهد اگر دوباره به اینترنت وصل بشی نمیتونی دانلود را انجام بدی و چون ان لحظه قابلیت برگشت منیجر از کار میافته و باید کامپیوتر را ریستارت کنی

اما کانکت سریع چی است
    و تنظیم مودم PPPOE چه حالتی است
    با تشکر
    دلیل قطع شدن کانکشن رو نمیدونم ، ولی برنامه reconnect برنامه کوچکی هست که به محض اینکه احساس کنه کانکشنتون قطع شده ، وصلش میکنه ، در این صورت ممکنه دانلود منیجر خطا نده و ممکنه هم خطا بده
    اگر از IDM استفاده میکنید ، میشه کاری کرد که خطا نده
    حالت PPPOE هم حالتی هست که شما به محض اینکه مودمو روشن کنی ، به اینترنت وصل میشی و احتیاجی به کانکشن نداری ، دیسکانکت شدن هم بوسیله خاموش کردن مودم انجام میگیره

اینم نفهمیدم که:
    چون ان لحظه قابلیت برگشت منیجر از کار میافته و باید کامپیوتر را ریستارت کنی
    چرا ری استارت میکنید؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دلیل قطع شدن کانکشن رو نمیدونم ، ولی برنامه reconnect برنامه کوچکی هست که به محض اینکه احساس کنه کانکشنتون قطع شده ، وصلش میکنه ، در این صورت ممکنه دانلود منیجر خطا نده و ممکنه هم خطا بده
    اگر از IDM استفاده میکنید ، میشه کاری کرد که خطا نده
    حالت PPPOE هم حالتی هست که شما به محض اینکه مودمو روشن کنی ، به اینترنت وصل میشی و احتیاجی به کانکشن نداری ، دیسکانکت شدن هم بوسیله خاموش کردن مودم انجام میگیره

اینم نفهمیدم که:

چرا ری استارت میکنید؟
    کلا تمام نسخه های IDM کانکت اتوماتشون خرابه

9. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    کسی از سرویس های دومگابیت شاتل اطلاعی داره!!؟ تو سایتش چیزی پیدا نکردم . . !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    کسی از سرویس های دومگابیت شاتل اطلاعی داره!!؟ تو سایتش چیزی پیدا نکردم . . !
    شاتل اسما سرویسی به نام 2 مگ نداره ، آخرین سرویسش ART8 روی 1 مگ هستش

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شاتل اسما سرویسی به نام 2 مگ نداره ، آخرین سرویسش ART8 روی 1 مگ هستش
    چرا تو مشهد سرویس 1 مگ و 2 مگ داره ولی تو سایتش ننوشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •