دادا شما یه امار بگیر شما نزدیک منطقه شما تو دید مستقیم باشه اگه اونجوری باشه با 140 150 تومان یه دستگاه معمولی میگیری با برد متوسط کارت راه می افته نیازی به دستگاه قویتر نباشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دادا شما یه امار بگیر شما نزدیک منطقه شما تو دید مستقیم باشه اگه اونجوری باشه با 140 150 تومان یه دستگاه معمولی میگیری با برد متوسط کارت راه می افته نیازی به دستگاه قویتر نباشه .
کسی پیشنهاد نداره ؟
دوست عزیز من که مشکلی ندارم همه چی اوکی هست ترافیک رایگانش هم هنوز فعاله من شبانه استفاده میکنم
شما با پشتیبانی حتما تماس بگیر
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
منم دنبال خرید هستم اکثرا این مدل DSL-2730U بهم پیشنهاد دادن
![]()
ممنون
اتفاقا خودم هم همین مدل رو در نظر داشتم
فقط یه مدل مشابه این هستDSL-2730U/U1
میخواستم بدونم کدوم یکی بهتره
من این مدل ها را داشتم جالب نبودن. حتی سایت پشتیبانش هم که فریمورش را از بر میداشتی از بین رفت نابود شد . بهتره تی پی لینک بخری یا برند دیگه
خواهش می کنم دوست عزیز
والا من زیاد نمیدونم کدوم یکی بهتره چون اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارمولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاوره گرفتم که شرکت ایزی هست نماینده اصلی مشاوره انلاین میتونید بگیرید ازشون بعد تصمیم بگیرد
اگه مشاوره گرفتید و انتخاب کردید به منم خبر بدید چون قرار یکی تهیه کنم
راستی این مدل با آنتن های 2 دسی بل هم موجوده ولی حتما از نوع 5 دسی بل تهیه کنید اینجور که گفتن قدرت اون بیشتره معمولا نوع بلند 5 دسی بل هستن
سلام ببخشید شما وایرلس رو چند خریدید؟آیا خود اندیشه هم دستگاه رو میفروشه؟بعد هزینه نصب و اشتراک ماهانه اش مثل همین ای دی اس ال خودمونه؟ تعرفه نامحدود داره؟از کجا میتونم بفهم که این انتن ها محدوده خونه مارو پوشش میده یانه؟شرمنده سوالاتم زیاد شد![]()
دوست عزیز من خودم وسایل داشتم فقط هزینه نصب دادم همین .
هم شما خودت میتونی بخری هم اونا خودشون همه چی دارن میان برات نصب میکنن . البته اگه بدونی تو کدوم منطقه هستی بستگی به شرایطت میتونی رادیو ارزونتری بخری از بیرون برات به صرفه تره .
نه خیر توی سایت هزینه اش نیست حدود 4هزار گرونتره نسبت به adsl
بله نامحدود داره شما حضوری میری دفتر بهت لیست میدن .
شما بری حضوری دفتر کارشناس خودش بهت میگه . حتما برو دفتر
دوستان ضحی کیش میشی.
چرا این شرکت مذخرف آی پی ها UK رو بسته؟
سایتم رو هاست UK هست، کشتم خودمو، به هیچ طریقی باز نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)