سلام
فکر نکنم مشکل از نوسان برق باشه...
به احتمال زیاد چونکه vga ورودی آنالوگ هست با چرخش موتور ماشین لباسشویی نویز ایجاد میشه و روی تصور دریافتی از ورودی آنالوگ مشکل ایجاد میکنه
سلام
فکر نکنم مشکل از نوسان برق باشه...
به احتمال زیاد چونکه vga ورودی آنالوگ هست با چرخش موتور ماشین لباسشویی نویز ایجاد میشه و روی تصور دریافتی از ورودی آنالوگ مشکل ایجاد میکنه
اقا امروز تو وسط بازی دستگاه 3 چراغه داد بخاطر یه لحضه قطع وصل شدن بازی سه چراغ شده قبلا این طوری شده بود اما برق خونه کامل رفت با یه بار خاموش روشن درست شداما این دفع یه لحظه برق نوسان پیدا کرد الا هر چه کابل از وصل به برق میکشم باز جاش میزارم درست نمیشه
برق ایران یه روز مارو میکشه
سلام
شاید برق رفته بعد اون خاموش شده که طبیعیه
چه اروری میده اونو بگو
بهتر از دستگاه هایی که اسمشون یادم نیست نوسان گیر یا..... نمیدونم از اونا استفاده کنید![]()
با سلام ، من بخاطر وجود چند بازي كه فقط براي XBOX عرضه شده ميخوام اين كنسول را خريداري كنم فقط ميخوام درباره اين كنسول راهنمايي كنيد آخه توشك هستم كه خريداري كنم يا نه ؟(مثلا مزايا و معايبش نسبت به كامپيوتر و....)خيلي ممنون ميشم جواب بدبد....
خونه ی ما هم امروز برق رفت.
حالم داره دیگه بهم میخورهاین چه وضعشه.اه
این کاری که گفتی رو انجام دادم. اول روی هاردم یعنی همون 80 گیگه دو تا بازی Halo 3 و WC 2010 نصب بود. وصل کردم به PC اسم پوشه که Xbox360 بود رو تغییر دادم و یک دونه عدد 1 گذاشتم آخرش و دوباره وصل کردم به کنسول و Config کردم و 2 تا بازی ی دیگه روش نصب کردم اما وقتی میخواستم Halo 3 بازی کنم, دوباره که به PC وصل کردم اصلا اون پوشه ی قبلی نبود
من اشتباه انجام دادم کار ها رو ؟
ازتون خواهش ميكنم جوابمو بدبد،نااميدم نكنيد
شک واسه چی؟بخر داداش حتما بخر![]()
مضایاش همون بازی های عالیشه معایب هم ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)