آره خدایی معافی گرفتن عبور از هفت خان رستمهمن خودم میخواستم سال آینده بعد از استراحت یک ساله برای معافی دیابت خون اقدام کنم با دیدن قضیه پسر عمو ــم پشیمون شدم
برم بیوفتم پشت کوه بهتر از رفتن به اون کمیسیونه
![]()
ممنون عزیز![]()
آره خدایی معافی گرفتن عبور از هفت خان رستمهمن خودم میخواستم سال آینده بعد از استراحت یک ساله برای معافی دیابت خون اقدام کنم با دیدن قضیه پسر عمو ــم پشیمون شدم
برم بیوفتم پشت کوه بهتر از رفتن به اون کمیسیونه
![]()
ممنون عزیز![]()
سلام
با برگ سبز برو هر ارگانی که میخوای ببین میتونی پذیرش بگیری کدتو بزنن اونجا یا نه پارتی میخواد داری برو جلو
منم میخواستم معافی بگیرم این قدر پیچ پیچ توش بود نتونستم اصلن آخرشم رفتم خدمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگه معافی گرفتن خیلی از خدمت رفتن سخت تره مخصوصن الان که سرباز کم شده
ما پسرها به جرم پسر به دنیا اومدن باید 2 سال بریم بیگاری حتی حق خروج از کشور رو هم نداریم ! برای خروج از کشور باید ضمانت بدیم انگار داریم از زندان مرخصی میگریم ! کجای این عدالته
همه جا اینجور نیست
تازه اینجا از بعضی جاها هم بهتره
کسی نمیگه چرا قانون سربازی اجباری که تو 90درصد کشورا حذف شده)کره جنوبی استثناست)( چرا تو ایران هنوز هست؟
دوستان عزیز ما اینجا در مورد چرایی خدمت سربازی بحث نمیکنیم و این مورد خارج از چارچوب فعالیت تاپیک است
لطفا رعایت کنید تا تاپیک از موضوع خارج نشود تشکر
TAPATALK
02-خبازخانه - 1هفته پادگان -1 هفته کامل خانه
وجود سربازی باید یه دلیل و منطقی داشته باشه مثلا کره جنوبی چون کره شمالی تهدیدش میکنه همه باید برن اجباری ولی ایران؟
دوستان شناسنامه حتما باید عکس دار باشه واسه کارای سربازی ؟
تعویض شناسنامه طول میکشه منم کمتر از 3 ماه وقت دارم ...غیبت میخورم![]()
Last edited by WANG; 17-11-2013 at 18:20.
دوستان برای گرفتن کسری خدمت، کارت پایان خدمت پدر حتما باید ازین هوشمندا باشه؟؟
امروز پسر عمو ـی منو تو بیمارستان بستری کردن ( بخش پوست ) دکتره میگفت از استرس زیاد بیماریش به شدت عود کرده و کل بدنش رو گرفته حتی گفت یه ماه باید بستری بشه ! ولی این ..... فقط معاف از رزمش کردنخدا جای حق نشسته ایشالله حق این دکتر نماها رو بزاره کف دستشون تا اینطوری جوون مریض مردم رو با زور به سربازی اعزام نکنن
شرمنده مدیران عزیز بابت پست های بی ربطی که میدم ولی خدایی اینو نمیگفتم تو دلم می موند باد میکرد
پ.ن : دوستان بستری شدن میتونه موجب معاف شدنش بشه ؟
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)