تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1861 از 4105 اولاول ... 861136117611811185118571858185918601861186218631864186518711911196123612861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,601 به 18,610 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شما اگر میخواید امریه یا پذیرش بگیرید با در دست داشتن برگ سبز میتونید به سازمان مربوطه مراجعه کنید و ببینید نیرو میخوان یا نه در غیر اینصورت لازم نیست کاری کنید صبر میکنید تا برگه سفید بیاد که داخلش ارگان و محل اموزشی نوشته شده گرفتن معافی هم ریطی به محل یا ارگان خدمتی ندارد و کاملا پروسه ای جدا دارد که در اختیار سازمان وظیفه عمومی ناجاست

سزبازی رفتن سخت نیست معافی گرفتن سخته برادر
    TAPATALK
    آره خدایی معافی گرفتن عبور از هفت خان رستمه من خودم میخواستم سال آینده بعد از استراحت یک ساله برای معافی دیابت خون اقدام کنم با دیدن قضیه پسر عمو ــم پشیمون شدم برم بیوفتم پشت کوه بهتر از رفتن به اون کمیسیونه

ممنون عزیز

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

آقا شرمنده من زیاد سوال میپرسم
    بعد از اومدن برگ سبز طرف باید اقدام کنه که مثلا تو کدوم ارگان بیوفته ؟ مثلا سپاه یا ارتش یا ناجا ؟ چیکار باید بکنه ؟ گرفتن معافیت پزشکی حین دوره آموزشی تو کدوم یکی آسون تره ؟ طرف معاف از رزم هم خورده

پ.ن : چقدر سربازی رفتن سخته ای کاش دو برادری سال آینده اجرا بشه
    سلام

با برگ سبز برو هر ارگانی که میخوای ببین میتونی پذیرش بگیری کدتو بزنن اونجا یا نه پارتی میخواد داری برو جلو

منم میخواستم معافی بگیرم این قدر پیچ پیچ توش بود نتونستم اصلن آخرشم رفتم خدمت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگه معافی گرفتن خیلی از خدمت رفتن سخت تره مخصوصن الان که سرباز کم شده

3. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

ما پسرها به جرم پسر به دنیا اومدن باید 2 سال بریم بیگاری حتی حق خروج از کشور رو هم نداریم ! برای خروج از کشور باید ضمانت بدیم انگار داریم از زندان مرخصی میگریم ! کجای این عدالته

همه جا اینجور نیست
    تازه اینجا از بعضی جاها هم بهتره

5. این کاربر از ADRIEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی نمیگه چرا قانون سربازی اجباری که تو 90درصد کشورا حذف شده)کره جنوبی استثناست)( چرا تو ایران هنوز هست؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی نمیگه چرا قانون سربازی اجباری که تو 90درصد کشورا حذف شده)کره جنوبی استثناست)( چرا تو ایران هنوز هست؟
    ما پسرها به جرم پسر به دنیا اومدن باید 2 سال بریم بیگاری حتی حق خروج از کشور رو هم نداریم ! برای خروج از کشور باید ضمانت بدیم انگار داریم از زندان مرخصی میگریم ! کجای این عدالته

همه جا اینجور نیست
    تازه اینجا از بعضی جاها هم بهتره
    دوستان عزیز ما اینجا در مورد چرایی خدمت سربازی بحث نمیکنیم و این مورد خارج از چارچوب فعالیت تاپیک است
    لطفا رعایت کنید تا تاپیک از موضوع خارج نشود تشکر

TAPATALK

8. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام به مه دوستان عزیز اقا چشم به هم زدیم 1 سال داره به سرعت برق و باد گذشت سال پیش همین وقت ها بود داشتم از دوستان مشورت می گرفتم . چند تا سوال دارم از دوستان :

1- دوستان برای گرفتن معافیت پزشکی یا معاف از رزم باید قبل از اعزام کاراش رو انجام داد ؟

2- معافیت پزشکی رو تنها کمیسیون پزشکی می تونه بده یا نه میشه از طریق های دیگه هم اقدام کرد ؟

3- برای معافیت از رزم هم تنها کمسیون می تونه این نوع معافیت رو صادر کنه یا میشه از یه فوق تخصص یه نامه گرفت و طرف رو معاف از رزم کرد ؟

4- در صورتی که یه نفر مثلا برای یه موردی مثل کمر درد از پزشک متخصص نامه میگیره که اقا این رو بهش کارای سنگین ندید و مهر و امضا کرده و میاره میزاره تو پروندش مصداق معاف از رزم که نمیشه براش ؟ یعنی تو کارتش چیزی ثبت میشه ؟

راستی از خدمت من 3 ماه مونده ایشالا بعد 3 ماه تمومه !

پ. ن : بچه ها یه سوال فرعی : دوستانی که الان دارید خدمت می کنید وقتی 3 ماه مدت پر می کنید تو پادگان چند روز با احتساب تعطیلی و تشویقی و استحقاقی میایید مرخصی ؟
    02-خبازخانه - 1هفته پادگان -1 هفته کامل خانه

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وجود سربازی باید یه دلیل و منطقی داشته باشه مثلا کره جنوبی چون کره شمالی تهدیدش میکنه همه باید برن اجباری ولی ایران؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان شناسنامه حتما باید عکس دار باشه واسه کارای سربازی ؟
    تعویض شناسنامه طول میکشه منم کمتر از 3 ماه وقت دارم ...غیبت میخورم
    Last edited by WANG; 17-11-2013 at 18:20.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان برای گرفتن کسری خدمت، کارت پایان خدمت پدر حتما باید ازین هوشمندا باشه؟؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امروز پسر عمو ـی منو تو بیمارستان بستری کردن ( بخش پوست ) دکتره میگفت از استرس زیاد بیماریش به شدت عود کرده و کل بدنش رو گرفته حتی گفت یه ماه باید بستری بشه ! ولی این ..... فقط معاف از رزمش کردن خدا جای حق نشسته ایشالله حق این دکتر نماها رو بزاره کف دستشون تا اینطوری جوون مریض مردم رو با زور به سربازی اعزام نکنن

شرمنده مدیران عزیز بابت پست های بی ربطی که میدم ولی خدایی اینو نمیگفتم تو دلم می موند باد میکرد

پ.ن : دوستان بستری شدن میتونه موجب معاف شدنش بشه ؟

14. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •