به قول دوستم به درجه ای از دانلود رسیدم که فقط تو درایو سی 20 گیگ جامونده.شب دانلود میکنم صبح پاکش میکنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به قول دوستم به درجه ای از دانلود رسیدم که فقط تو درایو سی 20 گیگ جامونده.شب دانلود میکنم صبح پاکش میکنم![]()
128 نامحدود مخابراتپینگ داخلی رو داشته باش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خیلی وقت پیش اون درجه هارو فتح کردیم !!! من به جایی رسیده بودم که تو دانلود منیجر محل دانلود موقت و نهایی رو روی فلش 32 گیگیم تنظیم میکردم![]()
دوستانی که اسیاتک دارن خوش بحالشون.اگر اون سرعت و پینگی که به من میداد به همه بده واقعا عالیه.1.1 سرعت دانلود پینگ 15~30
اقا من زنگ زدم پشتیبانی گفتم که سرویسم باید 10 فروردین تموم میشد ولی تو سایت زده 10 اردیبهشت !
اونم گفت خودمون یه ماه بیشتر تمدید کردیم و عوضش حجم رایگان دادیم بهتون !!!! منم گفتم هیچ حجم رایگانی ندادید و من فقط میخوام دوره سرویسم تموم بشه تا تغییر سوریس بدم و نامحدود بگیرم .
بهم گفت الان که حجم تو تموم شده میتونی تغییر سرویس بدی و نیازی نیست تا 10 اردیبهشت صبر کنی تا دوره سرویس تموم بشه ! مگه شدنیه ؟ مگه قبلا (زمان همارا ) نمیگفتن باید دوره سرویس تموم بشه تا بتونیم سرویس رو تغییر بدیم ؟
تو همارا هم همینطوری بود اگه ترافیکت تموم بشه میتونی سرویستو عوض کنی
یک ماه بهت اضافی دادن طلبکار هم هستی؟ خوب نمیخوای استفاده نکن مگه زوره
الان زنگ زدم پشتیبانی تا 3.4 گیگ طلبمو بگیرم گفت خودش بر میگرده![]()
دیگه خسته شدیم کی میخواد به پایداری برسه![]()
طلبکار نیستم چون فکر میکردم نمیشه تا پایان دوره سرویس رو تغییر داد برای همین ناراحت بودمیک ماه بهت اضافی دادن طلبکار هم هستی؟ خوب نمیخوای استفاده نکن مگه زوره
الان نامحدود 128 تمدید کردم دیدم شد![]()
با تیم ویور امتحان کردم همین که کانکشن رو دیزبل می کنم دیگه تیم ویور هنگ می گنه و میگه دوباره باید وارد بشی واسه ورود هم باید نت مقصد وصل باشه![]()
خب مگه pppoe نساختی؟برو از تنظیمات مودم مودمتو ریست کن بعد صبر کن وصل بشه بعدش وارد شو هر کاری میخوای بکن.اینترنتو از teamviewer قطع نکن.
من که تو پست بالاتر نوشتم اگر وارد نیستی بیخال شی بهتره !!!
از تو تیم ویور باید رندوم پسورد رو غیر فعال کرد !!! در این حالت همیشه با دادن رمز عبوری که خودت میدی میتونی همیشه به نت وصل باشی
در ضمن وقتی نت روی ppoe هست خودش اتومات بعد DC وصل میشه و وقتی هم که یه نرم افزار تیم ویور روی یه سیستم ران میشه دیگه اون کدش که برات به عونان آیدی میده تغیر نمیکنه (مگر در حالت هایی)
پس اون دوست عزیزمون میتونن با تیم ویور همون دانلود شبانه رو انجام بدن
تا جایی که منم میدونستم تا مهلت سرویس تموم نشه تغیر ممکن نیست مگر اینکه برای دفتر همارا و کلی زور بزنی تا برات عوض کنن !!! کاری که خودم چندین و چند بار کردم![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-03-2014 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)