سلام.اگر حجم سرویس ماهانه قبل از یک ماه تموم بشه اینترنت قطع میشه یا هنوز میشه شبانه رایگان رو تا آخر ماه استفاده کرد؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام.اگر حجم سرویس ماهانه قبل از یک ماه تموم بشه اینترنت قطع میشه یا هنوز میشه شبانه رایگان رو تا آخر ماه استفاده کرد؟
نه داداش، تا جایی که من یادمه هر وقت حجمم زودتر از موعد تموم شده ، اینترنت شبانه هم قطع می شد. گرچه نت شبانه به نظرم چندان به کار نمیاد ولی اگر می خوای شبانه را نگه داری، همیشه یه 50-100 مگ بزار ته حسابت بمونه![]()
درود
قطع میشه
وضعیت آسیاتک واقعا نابوده
فقط دانلودش خوبه اما وب سایتها رو تا میاد باز کنه پدر آدمو در میاره پینگ بسیار بد.... حتی سایتهای داخلی رو خیلی بد باز میکنه مگر روی دیتا سنتر خودش باشه....
نمیدونم چرا فقط اسیاتک اهمیت به دانلود میده روی پینگ و دریافت دیتا کار نمیکنه واقعا وضع خرابه....
سلام دوستان
قضیه این ip اختصاصی چی هست ؟؟
آی پی استاتیک میشه ولی خب چه تغییری ایجاد میشه ؟؟؟ سرعت ؟؟ پینگ ؟؟؟
کسی از دوستان تا حالا گرفته ؟
سلام به همه دوستان
قوانین مربوط به کیفیت سرویس های ارائه شده از طرف شرکت ها رو از کجا می تونم گیر بیارم؟
می خوام بدونم وقتی شما سرویسی میگیری مثل 2 مگابیت، شرکت موظف هست حداقل چه سرعتی رو برای دانلود و آپلود به شما ارائه کنه و آیا این سرعت مربوط به تمام ساعات می شود؟
IP Static یعنی شما هر چقدر مودم و سیستم و کانکشن رو قطع و وصل کنی، IP شما عوض نمیشه. مورد استفاده اش هم برای افرادی هست که نیاز به دسترسی به سیستم اشان را در اینترنت از جای دیگری دارند، مثلاً برای مشاهده دوربین های داخلی شرکت/کارخانه.... دسترسی به اطلاعاتِ روی رایانه از محل دیگری، هاست/ساخت بازی و یا نرم افزارهای دیگر اشتراک گزاری دیتا و موارد استفاده دیگری از این قبیل که نیاز به عدم تغییر آدرس رایانه/شبکه/سرور شما در اینترنت را دارند.
سلام دوستان سرویس های آسیاتک دانلود شبانش از 10 گیگ به بالا فعاله؟ من اهواز مرکز مخابرات آزادی هستم یه کافینت تو محلمون داره سرعتش یه روز خیلی بد بود یه روز خیلی خوب. پینگش هم جالب نیست البته از مبین نت بهتره. فیبر نوری هستم و مجبور الآسیاتک! حالا یکم راهنمایی بکنید مثلاً چه سرعتی بگیرم و... ابتکار رایانه جنوب که میگفت بین 512 و یک مگ بگیر و بیشتر نگیر که بهت سرعت نمیده نامحدودش هم خوب نیست! نظر شما چیه نامحدودش( و البته از نوع محدودش) خوبه؟
سلام دوستان من میخواستم نت نامحدود بگیرم پینگشم خوب باشه ، تو قم هم فقط آسیاتک با فن آوا نا محدود میدن ، ولی من شنیدم که آسیاتک سرعت نامحدودش بعد چند ساعت افت میکنه
نظر شما چیه ؟
سلام رفیق، در مورد پینگ اصلا فکرش را نکن که آسیا پینگش بدترین پینگ بین همه سرویس دهنده هاست. لطفا نامحدود نگیر عزیز که پشیمون میشی. سرعت هم به دلیل استفاده از حجم مشخصی کم میشه، که برای 512 فکر کنم 300-400 مگ هست.به علاوه همون حجم مثلا سرعت بالا را با سرعت اسمی می گیری و بعد..... برای توضیح کامل لطفا قسمت دوم پست زیر را بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by NOVICE_M; 18-06-2014 at 12:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)