پسر اینجوری که بخوای حساب کنی بازی باید 25 بر 48 میشدمن انصاف دارم
نیمه اول اشتباه شیری بود که نزدیک بود توپ بره توی گل ولی خب،سپهر که کشک نبود اونجا.
نیمه اول تیم شما کار خاصی کرد؟
نه جدا خدایی به جز شوت آرش برهانی که حقیقی خیلی راحت گرفت کار خاصی کرد؟
درست قبل از گل استقلال سپهر حیدری توی 6قدم یه هد محکم زد که حتی طالب لو وایساد نگاه کرد و همه فکر کردن گل میشه ولی خب با اختلاف خیلی کم گل نشد.این موقعیت گل نبود؟
نیمه اول نیکبخت پشت 6قدم دریبل سرپا زد و تا اومد ضربه آخرو بزنه از جلوش توپ رو به زحمت دور کردن.این موقعیت گل نبود؟
نیمه دوم علی کریمی یه پاس عالی بازم به نیکبخت داد که کاظمی وسط راه نتونست توپ رو قطع کنه که نیکبخت با طالب لو تک به تک شد ولی توپو زد تو اوت.این موقعیت گل نبود؟
سانتر کردن برای نیکبخت و اون شیرجه زد که سر رو بزنه و درست قبل ازینکه توپ چفت بشه رو سرش با پا توپ رو از جلوی سرش زدن و یه گل 100درصد رو خریدن.این موقعیت گل نبود؟
آخرای بازی علی عسگر توی گوشه محوطتون 2-3بار پا عوض کرد و بازیکنتونو دریبل کرد و پاس عرضی داد که توپو زدن تو کرنر.به نظرت کشک بود؟
فکر کنم همون کرنر رو نیکبخت با سر زد که طالب لو به زحمت دفع کرد که تو 6قدم نفهمیدم کی توپ رو زد خال آسمون.این موقعیت گل نبود؟
من منکر موقعیتای استقلال نیستم ولی پرسپولیس هم به قدری موقعیت گل داشت که بتونه ازشون استفاده بکنه.
درضمن،موقعیت گل دوم اکبرپور به هیچ وجه 00 درصد و حتمی نبودش که همه میگن وای خدا اکبرپور 2تا موقعیت 10درصدو خراب کرد.
موقعیت دوم 3تا بازیکن دوروبرش بودن و خودش قبل ازینکه به محوطه برسه مجبور شد توپ رو شوت کنه که از دستش نده. __________________یعنی چی توپ جلوی سر نیکبخت توپ رو با پا زدن و این یک موقعیت گل بود. پس اگه اینطوره دقیقه 61 طالبلو یه توپ فرستاد سمت دروازه پرسپولیس که کریم باقری بین راه با سر توپو زد وگرنه توپ قل میخورد میرفت تو گل این یک موقعیت گل نبود ؟ ببخشید قصد بی ادبی ندارما ولی خنده م گرفت. ببین موقعیت گل یعنی موقعیتی که اولا توپ به سمت چهارچوب شلیک بشه و یا اینکه بین بازیکن صاحب توپ و دروازه فقط دروازه بان باشه مثل اون موقعیتی که اکبرپور داشت. وگرنه توپی که سانتر شد رو دروازه مدافع استقلال زد تو کرنر که نشد موقعیت گل... یا اون ضربه سری که طالبلو به قول شما وایساد نه واسه این بود که ضربه ناگهانی بود بخاطر این بود که تو اون زاویه طالبلو خیلی راحت تشخیص داد که توپ میره به اوت و وایساد اما از زاویه ای که من و شما میدیدیم انگار توپ داره میره تو گل...
مغلطه
باید به موقعیت توپ و دروازه توجه کرد،نه به اینکه یه بازیکن هستش و یه دروازبان
مثالایی که میزنی با مثالایی که من زدم فرقشون خیلی بود.
منظور من به طور کلی اینه که هر2تیم شانس برد رو داشتن نه اینکه چون اکبرپور توپ رو زد خال آسمون باید شما میبردید
ببینم حافظت خوب کار میکنه؟بازی که استقلال 3-2 بردش،قبل از گل سوم استقلال،یه صحنه شیث رضایی که یار تعویضی اومده بود توی بازی،توپی رو که داشت میرسید به محمدی با سر انداخت جلوی اکبرپور،حاضرم قسم بخورم که موقعیت اکبرچور با محمدی درست مثل موقعیتش با حقیقی بود،ولی اکبرپور دقیقا باز هم یه شوت روپای محکم زد که زیرطاق بزنه که دقیقا مثل همین توپ رفت بیرون.همین کارو هم دیروز انجام داد.
اکبرپور کلا تو نزدن اینجور توپا سابقه داره.من انتظارشو داشتم که گل نزنه اون توپو
درسته،نیمه اول هیچ تیمی کار خاصی نکرد به جز اون موقعیت که اتفاقی بود.
اونها شانس بالایی برای گل بود ولی به هر حال
پست قبلیم رو هم بخونی میفهمی که منظورم چی بود
درباره سیاوش هم تو پست قبلم گفتم
درباره جانواریو
یکی از کسایی که ورزشگاه رفته بود میگفت موقعی که داشتن میبردنش یکی از کسایی که برانکارد رو میبرد یوهو ول کرد و باعث شد که انگار از ناحیه صورت دچار مشکل شد
اینو دارم نقل قول میکنم،خودم نمیدونم درسته یا نه
فوتبال ایرانی (طالبانی)....
این نوعی جدید از فوتباله که قوانین خاص خودشو داره(کپی از فوتبال آمریکایی)
قوانین:
۱-درگیری ممنوعه،
۲-گل زدن ممنوعه،
۳-تکل ممنوعه،
۴-بیش از ۳ نفر نمیتوونن برن رو دروازه حریف
۵-بوس کردن داور و حریف مستحبه
۶- تشکر از نهاد های مختلف واجبه و امتیاز حساب میشه
۷-پنالتی دقیقه ۹۰ دستوره
۸- ...
اما قانون اصلیش اینه که نباید برنده داشته باشه و حداکثر میتونن مساوی کنن ...
رینالدو را برای بازی باالاتحاد (چهارهفته ) دیگه توآب نمک خوابوندند. من خیلی متاسفم که هیچ کدوم ازنماینده های ایران به فکر جام باشگاههای آسیا( تنها جام بدردبخوری که توش شرکت داریم ) نیستند.
قلعه نوعی: سیاوش، تو این پیروزی را از ما گرفتی.
واکنشهای امیر قلعهنویی زمانی که سیاوش اکبرپور دو موقعیت گلزنی را از دست داد دیدنی بود. شاید سرمربی استقلال همان موقع میدانست که به هدر رفتن این فرصتها به ضرر استقلال تمام میشود.
سرمربی استقلال پس از آنکه تیمش بازی برده را با تساوی عوض کرد، به شدت از عملکرد سیاوش اکبرپور ناراضی بود و حتی در کنفرانس مطبوعاتی هم اعلام کرد بیشتر از آنکه از هند علیزاده ناراحت باشد از این ناراحت است که سیاوش دو موقعیت صد در صد گلزنی را از دست داد.
قلعهنویی پس از حضور در کنفرانس مطبوعاتی، با عصبانیت زیاد وارد رختکن شد و اکبرپور را به شدت مورد انتقاد قرار داد. قلعهنویی در قسمتی از حرفهایش که آرامتر و متعادلتر شد خطاب به اکبرپور گفت: «من تو را نمی بخشم چون باعث شدی بازی را نبریم.تو این پیروزی را از تیم ما گرفتی.»
مساوي دستوري
فیلمی که لایق اسکار بود یکشنبه. ۲۰ بهمن ساعت ۱۷: همه از برد ۵-۱ مقابل راه آهن خوشحالیم و عقیده داریم حتی چنین نتیجه ای در دربی هم برای چنین تیمی دور از دسترس نیست. خودمون رو برای یک برد پرگل آماده کرده ایم و برای رسیدن جمعه لحظه شماری میکنیم. من در حال مطالعه روزنامه بودم که یکی از دوستان که همیشه اخبار رو زودتر از روزنامه ها و رسانه ها به دستم میرسونه و در ۹۰ درصد مواقع هم حرفش درسته بهم زنگ میزنه. صحبت در مورد دربی میشه. میگه: دلت خوشه. مگه خبرنداری این بازی قراره مساوی بشه؟ گفتم: مساوی؟ اونم این تیم؟ عمرا. گفت: نتیجه این بازی از قبل مشخص شده. بازی رفت یادته؟ هر چی بهت گفتم تو کتت نرفت. آخرش هم به حرف من رسیدی. گفتم: حالا یه بار شانسی حرفت درست در اومد. دلیل نمیشه. من بهت قول میدم میبریم. خوب هم میبریم. خنده ای از روی تمسخر میکنه و بحث رو عوض میکنیم. سه شنبه ۲۲ بهمن ساعت ۱۲: روزنامه خبرورزشی مطلبی در مورد اینکه این بازی قرار هستش با نتیجه مساوی یک بر یک تموم بشه تا تماشاگران هر دو تیم راضی باشند و خسارت کمتری به جایگاه های استادیوم و اتوبوس های شرکت واحد وارد بشه. مخصوصا که ۹۰ درصد این قبیل اتفاقات از سوی تماشاگران پرسپولیس هستش. و روال عادی هم نشون میده اگه تیمی لایق پیروزی باشه اون استقلال هستش. این مقاله نکات دیگری در مورد سفارشاتی که در مورد این بازی صورت گرفته رو ذکر کرده که قابل تامل هستش. چهارشنبه ۲۳ ژنرال در یک مصاحبه که از تلویزیون هم پخش میشه عنوان میکنه: حیف که این بازی ها باید مساوی بشه. امیرخان قبلا هم در جایی عنوان کرده بود که اگر نتیجه بازی از قبل مشخص نشده باشد میبریم. --------------- سوای حرف و حدیث هایی که قبل از مسابقه به گوش میرسید و بنده اصلا باورم نشده بود (تا قبل از دیدن بازی) دلایل کافی و کاملی در مورد صحت این ادعا ها وجود داره ۱- سیاوش اکبرپور مهاجمی هستش با ویژگی های خاص. خیلی سرعتی و تکنیکی نیست ولی در بدترین روزش هم از یک سطح خاصی پایین تر نمیاد. موقعیت کم نصیبش میشه ولی وقتی نصیبش میشه یا گل میشه. یا میخوره به دیرک و یا با اختلاف کم به اوت میره. به جز اون. اکبرپور تا وقتی مجبور نباشه خودش ضربه نمیزنه و معمولا به مهاجم کناریش پاس میده. ولی توی این دیدار ۳ بار اکبرپور با اون چیزی که همیشه بود فرق داشت. پاس نداد و با خودخواهی شوت زد. از اون شوتهای دقیقش هم خبری نبود. ضربه هایی رو هم از دست داد که گل کردنش راحت تر بود. اونهم با فاصله چند کیلومتری از دروازه. این مدل ضربه زدن از سیاوش بعید بود و کاملا مشخص بود که از عمد به توپ ضربه نمیزنه ۲-آرش برهانی بازیکنی هستش تکنیکی و دریبل زن. سبک بازیش هم به این صورت هستش که یا از کناره خودشو به وسط محوطه جریمه میرسونه و خودشو در موقعیت گلزنی قرار میده و یا اگه نتونست از کنار پاس میده به وسط محوطه جریمه حریف. هیچ وقت از کناره ها شوت نمیزنه. ولی در این بازی ۲ بار سیاوش اکبرپور رو تو موقعیت میبینه ولی از کنار زمین توپ رو قل میده تو دستهای حقیقی ۳-بدنسازی استقلال توی ایران یکی از بهترین ها هستش. ما به جز بازیکنانی که مصدومیت کهنه داشتند و از قبل بدنشون ضعیف بود امسال مصدوم ندادیم. خیلی وقتها جلوی تکل های خشن حریف هم مصدوم ندادیم امکان نداره توی یه بازی ۳ تا مصدوم بدیم. اون هم ۳ بازیکن توی یک پست. جالبه فردوسی پور هم میگفت من ندیدم چه اتفاقی افتاد که مصدوم شد. جباری-جانواریو و مجیدی بدون هیچ برخورد جدی افتادن زمین و به خودشون پیچیدن و از زمین خارج شدند. به طوری که ما دقایق اخر بازی ۱۰ نفره بودیم. این مصدومیت ها خیلی تابلو ساختگی بود. ۴-علی علیزاده وارد زمین میشه. توپ داره خط عرضی زمین رو طی میکنه و کمی متمایل به دروازه استقلال هستش. توی اون منطقه فقط علیزاده و کریمی هستند. توپ میاد روی سر علیزاده. به راحتی میتونه هد بزنه. ولی خیلی تابلو سرشو میکشه کنار و دستشو میگیره جلوی توپ. جالبه به توپ ضربه نمیزنه که بگیم قصدش دفع توپ بوده. فقط توپ رو لمس میکنه و میندازه زمین. اونم در حالی که توپ خطری رو دروزاه نداره و پشت علیزاده هم بازیکنی نیست که بگیم از ترس صاحب توپ شدنش هند کرده. هند کاملا عمدی بوده. میتونید توی برنامه نود این صحنه رو به دقت تماشا کنید. ۵-وحید طالب لو سبک خاصی در مواجهه با ضربات پنالتی داره. حرکت پای بازیکن حریف رو میبینیه و شیرجه میزنه. امروز برای اولین بار دیدم که طالب لو قبل از ضربه شیرجه زد. اونهم به سبکی آماتورانه و خیلی تابلود. این صحنه رو هم به دقت نگاه کنید. کاملا مشخصه. قبل از پنالتی هم طالب لو میره و زارع رو بقل میکنه و درگوشش پچ پچ میکنه. کاملا مشخصه همه اینها سناریوی از پیش تعیین شده است. ۶- ژنرال کنار زمین دل تو دلش نیست. حتی وقتی گل میزنیم خوشحالی نمیکنه و یه ناراحتی و غم ته چهره اش هست. انگار خبر داره قراره حق تیم خورده بشه. ۷-بازی تموم میشه. هیچ کدوم از بازیکنان استقلال برخلاف تماشاگران شوک زده نیستند و انگار نه انگار بردشون با مساوی عوض شده. خیلی ریلکس با هم دست میدند. امیر هم خیلی عادی با وینگادا خوش و بش میکنه. انگار از قبل قرار بوده همین اتفاق بیفته. ----------------------- این بازی هم تموم شد. ولی مثل بازی رفت. نه علیزاده مقصر هستش. نه طالب لو. نه اکبرپور. نه برهانی. نه مجیدی. نه جباری و نه جان واریو. اینها از جای دیگری دستور گرفته اند و چاره ای جز نبردن پرسپولیس ندارند. نتیجه عادلانه این بازی ۴-۰ بود
(با سپاس از دوست گرامي علي آبي )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)