معافیت کفالت باید 2 ماه آموزشی رو برین
تنها معافیتی که آموزشی هم نداره پزشکی هست
شنیدم تازگی میشه تاریخ اعزام رو مشخص کنی که چه موقع اعزام بشی درست بودنش. نمدونم باید از نظام وظیفه یا پلیس +10 سوال کنین
معافیت کفالت باید 2 ماه آموزشی رو برین
تنها معافیتی که آموزشی هم نداره پزشکی هست
شنیدم تازگی میشه تاریخ اعزام رو مشخص کنی که چه موقع اعزام بشی درست بودنش. نمدونم باید از نظام وظیفه یا پلیس +10 سوال کنین
چطور میتونم ردیف کنم به ازای هر سال 45 روز بگیرم؟ با این توضیح که من دو سال هست فعالم ولی هیچ فعالیتی نکردم! البته مسئول پایگاه آشنای ماست تقریبا، مشکلی نیست احتمالا.. اگه سالی 45 روز شرایط خاص و سختی برام نداره لطفا بگین چجوری میشه؟
بله همه چی الان پرونده داره قدیما همه پرونده ها دستی بود واسه همین شما راحت میتونستی یه پولی بدی واست پرونده درست کنن جدیداً همه چی کامپیوتری شده یه خورده دیگه سخت شده ولی بازم نشد نداره
فکر کنم اون پایگاه های بسیج باید سالیانه آمار رد کنن و مشخصات شما تو کامپیوتر ثبت میشه
البته هنوزم اگه تو اون پایگاه بسیج پرونده داشته باشی واست نامه میزنن که فلانی اینقدر سابقه داره و با توجه به حوزه فعالیت و کاری که میکردی و پستی که داشتی سالی 30-45 روز کسری میدن که متغییر هستش[/QUOTE]
اقا قرار شد پسر عمو ــی من بره خدمت تو دوره آموزش برای معافیت اقدام کنه این جور که فهمیدم مثل کمیسیون سختگیری نمیشه
حالا اینجا یه بحثی وجود داره : این بره آموزشی هفته اول بره بهداری چقدر طول میکشه به این معافیت بدن ؟ یه ماه یا کمتر ؟ از این جهت میگم که پروسه اقدام کردن برای کمیسیون و گرفتن نوبت کمیسیون پزشکی تو همین شهر خودمون حدود سه ماه طول کشید !
خواهشا اونایی که تجربه اش رو داشتن کمک کنن![]()
من یه دوستی داشتم روی انگشتاش خالکوبی داشت ( البته یه معنی خاصی داشت) موقع تقسیم یگان حدود 2 ماهی فرستادنش کرج که مثلا تبعیدش کرده باشن بعد دوباره برگردوندنش تهران
با سلام به مه دوستان عزیز اقا چشم به هم زدیم 1 سال داره به سرعت برق و باد گذشت سال پیش همین وقت ها بود داشتم از دوستان مشورت می گرفتم . چند تا سوال دارم از دوستان :
1- دوستان برای گرفتن معافیت پزشکی یا معاف از رزم باید قبل از اعزام کاراش رو انجام داد ؟
2- معافیت پزشکی رو تنها کمیسیون پزشکی می تونه بده یا نه میشه از طریق های دیگه هم اقدام کرد ؟
3- برای معافیت از رزم هم تنها کمسیون می تونه این نوع معافیت رو صادر کنه یا میشه از یه فوق تخصص یه نامه گرفت و طرف رو معاف از رزم کرد ؟
4- در صورتی که یه نفر مثلا برای یه موردی مثل کمر درد از پزشک متخصص نامه میگیره که اقا این رو بهش کارای سنگین ندید و مهر و امضا کرده و میاره میزاره تو پروندش مصداق معاف از رزم که نمیشه براش ؟ یعنی تو کارتش چیزی ثبت میشه ؟
راستی از خدمت من 3 ماه مونده ایشالا بعد 3 ماه تمومه !
پ. ن : بچه ها یه سوال فرعی : دوستانی که الان دارید خدمت می کنید وقتی 3 ماه مدت پر می کنید تو پادگان چند روز با احتساب تعطیلی و تشویقی و استحقاقی میایید مرخصی ؟
به به وحید خان هم دیگه تمومه پسر عمر ادمی مثل برق داره میگذره ....
خدمت شما عرض کنم که خیر متخصص نمیتونه شما رو معاف از رزم کنه فقط در حد تشکیل پرونده و یا توصیه به کمیسیون پزشکی دخیل است . موارد شامل معافیت و معافیت از رزم چه قبل و چه در حین خدمت قابل رسیدگی هست .. در مورد 4 و کلا معاف از رزمی چیزی رویه کارت ثبت نمیشه اما به صرف امضا و مهر توسط فوق تخصص برای یگان خدمتی الزام اور نیست و باید به مهر و امضای دکتر بهداری یا بیمارستان ناجا سپاه یا ارتش هم برسد
TAPATALK
سلام دوباره خدمت دوست عزیزم
بله کاملا همین طوره . انگار همین دیروز بود که درباره مرکز 01 داشتم راهنمایی می گرفتم ز دوستان و اساتیدی مثل شما . یادش بخیر .
در مورد مورد 4 که فرمودی روی کارت ثبت نمیشه ایا داخل کارت و تراشه هم ثبت نمیشه ؟ (البته به احتمال 99 درصد ثبت نمیشه چون مدارک و فایل رو که برای ترخیص و کارت پایان خدمت و فایل احتیاط از ما گرفتن هیچ موردی برای ثبتش نبود توش .
بله دقیقا الزام اور نیست و بنده اونو به امضای دکتر بهداری رسوندم و هیچ جایی هم ثبت نشد ) کمی فکرم دوباره مشغولش شده ( هر چند که می دونم بی مورده ) .
اما یک دو روز مونده به ترخیص اون برگه استراحت پزشکی رو از پرونده میکشم بیرون .
خواهش میکنم
نه اصلا نگران نباش تراشه فقط جهت جلوگیری از جعل کارت هست و اطلاعات خاصی توش نیست
موفق باشید
TAPATALK
آقا شرمنده من زیاد سوال میپرسم![]()
بعد از اومدن برگ سبز طرف باید اقدام کنه که مثلا تو کدوم ارگان بیوفته ؟ مثلا سپاه یا ارتش یا ناجا ؟ چیکار باید بکنه ؟ گرفتن معافیت پزشکی حین دوره آموزشی تو کدوم یکی آسون تره ؟ طرف معاف از رزم هم خورده
پ.ن : چقدر سربازی رفتن سخته ای کاش دو برادری سال آینده اجرا بشه![]()
شما اگر میخواید امریه یا پذیرش بگیرید با در دست داشتن برگ سبز میتونید به سازمان مربوطه مراجعه کنید و ببینید نیرو میخوان یا نه در غیر اینصورت لازم نیست کاری کنید صبر میکنید تا برگه سفید بیاد که داخلش ارگان و محل اموزشی نوشته شده گرفتن معافی هم ریطی به محل یا ارگان خدمتی ندارد و کاملا پروسه ای جدا دارد که در اختیار سازمان وظیفه عمومی ناجاست
سزبازی رفتن سخت نیست معافی گرفتن سخته برادر
TAPATALK
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)