تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1860 از 2199 اولاول ... 8601360176018101850185618571858185918601861186218631864187019101960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,591 به 18,600 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این کدوم طرحش هست؟ 1024؟
    +
    اخه من دقیقا نفهمیدم.....اون طرح نا محدودی که من میگم....سرعتش به 80 در ثانیه نمیرسه؟
    اون که شما میگی بدرد نمیخوره سرعتش به 16 هم نمیرسه
    من اونم تست کردم،همه طرح های مبین نتو تست کردم

2. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

موردی که اینجا براتون پیش اومده مشکل سر واحد سرعت اکانتها هست که به بیت هست و نه بایت. طبق تعریف هم هر ۸ بیت می‌شه یه بایت. یعنی طبق تئوری اگه
    اینترنت
    فقط برای دانلود باشه، بایستی دانلود
    برای یک مگابیت حداکثر ۱۲۸ کیلوبایت باشه. سرعت ۲۵۶ کیلوبیت هم یک چهارم این سرعت و بایستی حداکثر ۳۲ کیلوبایت باشه که خودتون هم گفتین مال مخابرات همین حدود یعنی ۳۵ کیلوبایت بوده و منطقی و درست هست.

حالا شما بیائید به این سرعت ضریب اشتراک هم اضافه کنید که در حالت عادی یک به چهار هست. یعنی اگه چهار نفر همزمان مصرف کنن سرعت یک مگابیت می‌شه ۳۲ کیلوبایت و سرعت ۲۵۶ می‌شه ۸ کیلوبایت یا عملاً کمی بیشتر از دایال‌آپ.
    اما برای ضریب اشتراک یک به ده این حداقل سرعت بجای تقسیم بر چهار می‌شه تقسیم بر ده که حتی توی سرعت یک مگابیت می‌شه حدود 12 کیلوبیت که سرعت خیلی کمی هست. تازه اگه به این مشکلات سیگنال و آنتن رو هم اضافه کنیم که می‌بینید سرعت کمتر هم می‌شه.

برای همین وقتی به شما پیشنهاد نامحدود روزانه رو می‌دن برای این هست که ضریب اشتراک یک به چهار هست و نه یک به ده. برای همین هم گروون هست.
    اها...مرسی..... واقعا به قول دوستمون برا تزئین گذاشتن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان میگم طرح اقساط برای مشترکین همراه اول بسته شده؟اگه آره از کی بسته شده؟لطفا توضیحاتی در مورد کلیات این طرح بدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان میگم طرح اقساط برای مشترکین همراه اول بسته شده؟اگه آره از کی بسته شده؟لطفا توضیحاتی در مورد کلیات این طرح بدین

تاپیک وایمکس مبین نته اینجا

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاپیک وایمکس مبین نته اینجا
    ایشون هم نگفتن تاپیک مبین نت نیست !!

ایشون به طرحی اشاره کردن که یه مدت همراه اول و مبین نت ( که همه میدونید کاملا با هم همکاری میکنن ) با هم قرارداد داشتن و همراه اول به مشترکین دائمی خودش به صورت قسطی مودم و اشتراک مبین نت میداد و اولین بار هم اون مودم های ۳ آنتنه اونجا معرفی و پخش شد بین مشتریان ، الان خیلی وقته من خبری از این طرح ندیدم ولی برای اطمینان میتونید از همراه اول سوال کنید

7. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این مودم مبین نت SWC 9200 آیا از 802.11N پشتیبانی می کنه یا نه؟
    تو بروشور کارخانه سازنده که ساپورت میکنه ولی گویا تو ایرانیه 802.11G هست فقط؟!؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اگه کسی هم این نوع مودم رو داره نظر بده کیفیتش چطوره

• ... ممنون از همگی

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این مودم مبین نت SWC 9200 آیا از 802.11N پشتیبانی می کنه یا نه؟
    تو بروشور کارخانه سازنده که ساپورت میکنه ولی گویا تو ایرانیه 802.11G هست فقط؟!؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اگه کسی هم این نوع مودم رو داره نظر بده کیفیتش چطوره

• ... ممنون از همگی
    این مودم در سه مدل توسط سازنده کره ای ساخته میشه تا اونجایی هم که می دونم و تو pdf راهنمای مودم نوشته مدل 9200 از هر سه پروتکل IEEE 802.11b/g/n پشتیبانی می کنه

البته این مودم دیگه از طرف مبین نت وارد نمیشه و تو بازار تقریبا کمیاب هست

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلامدوستان عزیز خواهشا کمکم کنید :
    یک عدد مودم مبین نت کارکرده خریدم به صورت اینترنتی ....میخوام سیگنال دهی اون رو چک کنم.
    داخل اتاق که به زور یک چراغش روش میشه و همون یک چراغ هم قطع و وصل میشه.بیرون اتاق ( ایوان ) مودم به اندازه 3 متر که از سطح زمین فاصله داشته باشه 3 تا از چراغ هاش ثابت روش میشه و گاهی چهارمی هم وصل میشه.
    داخل دفترچه نوشته برای اینکه اون پارامترهای سیگنال دهی رو ببینیم در مرورگر وارد کنیم 192.168.1.1 من این رو وارد میکنم زمانی که مودم سه چراغ ( از 5 چراغ ) سیگنال دهیش ثابت روشنه و اینتر میزنم ولی هیچی باز نمیشه.
    از تنظیمات هم دیدم که مودم متصل هست و ازین نظر شکی نیست.چراغ lan هم روشنه ....چرا اون نرم افزار تحت وب باز نمیشه ؟
    البته این رو اضافه کنم روی مودم طرح بوده که تموم شده. سوال :باید روی مودم طرح شارژ مجدد بشه تا وارد اون ادرس ( همون پارامترهای سیگنال ) بشه؟ یا این ادرس کلا رایگان باز میشه؟
    آیا باید بعد از اون ایپی چیزی اضافه کرد؟ مثلا ir یا net یا .... ؟ که اینکارو کردم فایده نداشت.
    لطفا بگین چکار کنم تا اون صفحه باز بشه/ باید حتما طرحی که تموم شده رو شارژ کنم؟
    گذشته ازینکه مودم رو نمیدونم کجا باید بزارم با اون سیم کوتاهش !!! آیا با 3 چراغ روشن امیدوار باشم که میشه استفاده کرد و وصل شد؟
    یا باید گریه کنم؟
    خدا میدونه چقدر پول خرج اینترنت کردم ( 7 سال دیال آپ و 2 سال جی پی ار اس ) ... اینجا هم که adsl ارائه نمیدن ( فیبرنوری )این آخرین امیدم هست...
    خواهشا هر کی جواب سوالام رو داره سریع جوابمو بده که فروشنده هم منتظر پولش هست.هم بتونم مودم رو چک کنم هم اینکه سیگنال دهی رو چک کنم ببینم باید چه خاکی بریزم سرم.ممنون
    Last edited by mehr1362; 23-10-2013 at 16:07.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

کسی کمک نمیکنه؟

با 3 چراغ روشن میشه ارتباط مناسبی داشت؟

چه طوری پارامترهای سیگنال دهی رو ببینم؟ پست قبلی توضیح دادم مشکلم رو

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلامدوستان عزیز خواهشا کمکم کنید :
    یک عدد مودم مبین نت کارکرده خریدم به صورت اینترنتی ....میخوام سیگنال دهی اون رو چک کنم.
    داخل اتاق که به زور یک چراغش روش میشه و همون یک چراغ هم قطع و وصل میشه.بیرون اتاق ( ایوان ) مودم به اندازه 3 متر که از سطح زمین فاصله داشته باشه 3 تا از چراغ هاش ثابت روش میشه و گاهی چهارمی هم وصل میشه.
    داخل دفترچه نوشته برای اینکه اون پارامترهای سیگنال دهی رو ببینیم در مرورگر وارد کنیم 192.168.1.1 من این رو وارد میکنم زمانی که مودم سه چراغ ( از 5 چراغ ) سیگنال دهیش ثابت روشنه و اینتر میزنم ولی هیچی باز نمیشه.
    از تنظیمات هم دیدم که مودم متصل هست و ازین نظر شکی نیست.چراغ lan هم روشنه ....چرا اون نرم افزار تحت وب باز نمیشه ؟
    البته این رو اضافه کنم روی مودم طرح بوده که تموم شده. سوال :باید روی مودم طرح شارژ مجدد بشه تا وارد اون ادرس ( همون پارامترهای سیگنال ) بشه؟ یا این ادرس کلا رایگان باز میشه؟
    آیا باید بعد از اون ایپی چیزی اضافه کرد؟ مثلا ir یا net یا .... ؟ که اینکارو کردم فایده نداشت.
    لطفا بگین چکار کنم تا اون صفحه باز بشه/ باید حتما طرحی که تموم شده رو شارژ کنم؟
    گذشته ازینکه مودم رو نمیدونم کجا باید بزارم با اون سیم کوتاهش !!! آیا با 3 چراغ روشن امیدوار باشم که میشه استفاده کرد و وصل شد؟
    یا باید گریه کنم؟
    خدا میدونه چقدر پول خرج اینترنت کردم ( 7 سال دیال آپ و 2 سال جی پی ار اس ) ... اینجا هم که adsl ارائه نمیدن ( فیبرنوری )این آخرین امیدم هست...
    خواهشا هر کی جواب سوالام رو داره سریع جوابمو بده که فروشنده هم منتظر پولش هست.هم بتونم مودم رو چک کنم هم اینکه سیگنال دهی رو چک کنم ببینم باید چه خاکی بریزم سرم.ممنون
    سلام عزیز

شما احتمالا از پروکس ی فایر یا هر فیلتر شکون دیگه ای که استفاده نمیکنی ؟ چون اگه استفاده میکنی باید حتما از اونا خارح بشی تا بتونی این آیپی رو وارد کنی

یه بررسی کن خبرشو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •