دو گیگ رایگان سرویس آرت برای شما واریز شده ؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دو گیگ رایگان سرویس آرت برای شما واریز شده ؟؟؟
هیچ حساب و کتابی وجود نداره ولی به احتمال بعد از تعطیلات اضافه میشه. چون سیستمشون پیشرفته هست باید دستی ترافیکها رو اضافه کنند.
در جواب دوستانی که دلخوش عیدی نامحدود بودن باید این نکته رو یادآور میشدم که به علت زاییدن شرکت زیر ترافیک بالای ساعات شبانه تا وقتی که مشکل سرعت شبانه پابرجا باشه هیچ وقت شاتل نمی تونه دست و دلوازی کنه و 24 ساعت رو به مناسبتی رایگان کنه.
یه ماشاا... هم بگو.خوب آدم باید خوشبین باشه تا براش خوب پیش بیاد. منم همین مشکل افت سرعت شبانه رو داشتم،ولی شکر خدا خوب شد. اگرم خوب نمیشد میرفتم یه آی اس پی دیگه، دیگه اینقدر اعصاب خوردی و بحث جدل نداره بابا. دنیا دو روزه، ارزش این حرفا رو نداره
![]()
سلام
یه نفر یه راهی بده به من ثواب داره
شاتل دیوووووونم کرده
توی روز هم افت سرعت دارم چه برسه به شب....همش میگن ترافیک بالاست
مرکز الغدیر تهران هستم
کسی شرکت دیگه با شرایط شاتل سراغ داره بگه
خیلی ممنون از لطفتون ولی شما از صبح تا شب بشین جلو آینه بگو کف دستم مو داره اگر مو درآورد بیارید من براتون می کنم. من هم دوست دارم شاتل درست بشه و هم هزینه و هم معطل نشم که برم یک isp دیگه ولی چکار میشه کرد وقتی 3 ماهه وضعیتش فرق نمیکنه دیگه چجوری می خواهید من بهش امیدوار بشم.
پ.ن الان با سرعت 40~30 دارم دانلود می کنم ولی خوب صبح مشخص میشه که چقدر دانلود داشتم.
ساعت 1 گذشته ، ولی سرعت دانلود از بعضی لینکا روی 60 ، از بعضی دیگه روی 40 تا 50 هست
دیشب بعد از 1 سرعت افتضاح شد تا ساعت 2!
ولی خب الان مشخص نمیشه که چقدر دانلود خواهم کرد!
من به شاتل امیدوارم ، ولی اگه گند بزنه به شبانه و ادامه داشته باشه ، حاضرم 1 یا 2 هفته اینترنت نداشته باشم و برم یه جای دیگه!
ساعت 1:45
سرعت دانلود از سایت اپرا 2 هستش....eco 512
الان باید بخندم به حال خودم یا گریه کنم
زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد به پشتیبانی گفتم...البته فحش به مدیر حروم لقمش دادم
دیگه یارو گفت عفت کلام داشته یاشید
تهران مرکز الغدیر هستم
یکی یه شرکت دیگه معرفی کنه.....2 ماهه همین بساطه...یعنی از روز اول همین بود
بستگی داره اگر سروری که ازش سرویس میگیرید سرعتش خوب باشه شما هیچ افتی سرعتی رو احساس نمی کنید ولی ممکنه پینکتون یکم بالا بره.
در مورد دیشب هم با DC هر 20 یکبار من تنها تونستم 400 مگ دانلود کنم که فکر کنم 100~150 مگ اضافه که گرفتم مال همون 1 ساعت اول بوده که سرعتم خوب بود.
پس لطف کنید یه وی پی ان خوب معرفی کنید چون نیاز مبرم دارم
هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)