تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1860 از 2376 اولاول ... 86013601760181018501856185718581859186018611862186318641870191019602360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,591 به 18,600 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام
    نمی دونم چی بگم
    دیروز که اعصابم یلی خورد بود اصلن حس پست دادن نداشتم.
    نمی دونم اگه قراره مساوی بشه بابا چرا همش اینا باید مساوی کنن؟ که ما بیشتر حرص بخوریم؟ تازه قشنگیش اینه که میگن ما شانس آوردیم. چقدر پر رو اند!!!
    مساوی هم که دیگه معلومه بو داره. آخه کدوم موجودی میاد دقیقه 93 این جوری هند کنه؟؟؟ تازه من موندم وحید کع خوف پنالتی گرفتنه چی شد که این دفعه حتی جهتم اشتباه رفت. سیاوش هم که دمش گرم کولاک کرد با موقعیت خراب کردنش.
    به هر حال اعصابمونو بد ریخت به هم.
    ولی مهم اینه که قهرمانی هنوزم مال ماست. همه میگن ما هم میگیم به جز قهرمانی این لیگ، این استقلال توانایی 3 ستاره شدنم داره. به همید قهرمانی
    موفق باشید

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

علیزاده منفور بود بین تماشاگرا و منفورترم شد... قلعه نویی باید به احساسات هوادارا احترام بزاره و دیگه از این بازیکن استفاده نکنه. خدا رو شکر اینقدر رو نیمکت بازیکن خوب داریم که از این لحاظ مشکلی نیست. علیزاده هم شد یکی مثل الله وردی که حاضرن آبرو و شخصیت خودشونو بفروشن...
    تاييد تاييد

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها راستی یه نکته هم درمورد پنالتی بگم . هیچ بازیکنی تاحالا نتونسته بود به قسمت چپ وحید توپنالتی ها گل بزنه ضمن اینکه پنالتی باید تکرارمیشد اما کلا همه مسائل دست به دست هم داد تاطرفداران یک تیم خوشحال بشند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

بچه ها بعد از اینکه توپ به دست علی زاده خورد در ادامش یه بازیکن پرس پولیس یه شوت قشنگ زد که طالب لو عالی گرفت. من موقع بازی اصلا نفهمیدم الان که تکرارش رو دیدم تازه متوجه شدم.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته بیست و ششم

جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته بیست و ششم

ببخشید که دیر شد..
    اگه یکی بتونه این وظیفه رو به عهده بگیره، ممنونش میشم. آخه از بد قول بودن بدم میاد. متأسفانه کمتر میرسم بیام به تاپیک سر بزنم. اگه کسی هست بگه تا فایل اکسل رو بهش بدم. خودمم با کمی تأخیر ثبت میکنم تا اشتباهی رخ نده

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عکس صفحه اول روزنامه ها رو یکی میتونه بزاره
    حال ندارم برم بیرون!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا انصاف داشته باش تیم شما چه موقعیت جدی در این بازی داشت؟
    تیمتون نیمه اول که فقط دل خوش به پرتاب اوت بود! و نیمه اول که اصلا موقعیتی ایجاد نکردید!
    نیمه ی دوم هم استقلال با شناختی که از تیم پرسپولیس بدست اورد بازی را بهتر شروع کرد و زمین را به دست گرفت و گل را زد و بعد گل استقلال جباری و جانواریو را از دست داد و در نتیجه مرکز زمین افتاد دست پرسپولیس.
    اگه جباری و جانواریو را داشتیم هرگز نمی تونستید اونطور به ما فشار بیارید و در ضمن تو همون دقایق هم که عقب بودید جز یک صحنه هیچ کدوم از توپهاتون به نزدیکی طالبلو هم نرسید!
    و اگه استقلالی ها بی دقت نبودن تو ضد حملات باید گل را می خوردید.
    دوست عزیز... خودت هم داری میگی تو دقیقه 93 تونستید که نبازید... همین که تونستید به استقلال نبازید خودش مایه خوشحالیه درک میکنم... و اما در مورد حقتون. من تو تاپیک شما اومدم نظرات دوستان پرسپولیسی رو خوندم. نمیدونم چطوری و با چه هیجانی بازی رو دیدن که ادعا میکنن حق پرسپولیس برد بود. اما توصیه میکنم حالا که هیجانات دربی خوابیده و آدم منطقی تر میتونه در مورد بازی قضاوت کنه فیلم بازی رو ببینن. من دیدم که دارم میگم... موقعیتهای گل رو نگاه کن. یک گل که اواخر نیمه اول به شانس و اقبال از خط دروازه بیرون کشیدید. دو تا موقعیت 100 درصد گل رو اکبرپور خراب کرد. یه فرصت گل رو برای استقلال آفساید گرفتن که البته برای پرسپولیس هم چنین اتفاقی افتاد که نشون دهنده ضعف کمک داور بود. در ضمن به نظر من حالا به هر دلیلی یا استرس و فشار و یا توصیه و مصلحت اندیشی... استقلال حتی نصف بازی خودشم نکرد. ولی پرسپولیس شاید بهترین بازی فصلش رو در مقابل استقلال انجام داد. حالا شاید بخاطر فشار بیشتر روی استقلال برای برد بود و همه از استقلال انتظار برد داشتن.
    من انصاف دارم
    نیمه اول اشتباه شیری بود که نزدیک بود توپ بره توی گل ولی خب،سپهر که کشک نبود اونجا.

نیمه اول تیم شما کار خاصی کرد؟
    نه جدا خدایی به جز شوت آرش برهانی که حقیقی خیلی راحت گرفت کار خاصی کرد؟

درست قبل از گل استقلال سپهر حیدری توی 6قدم یه هد محکم زد که حتی طالب لو وایساد نگاه کرد و همه فکر کردن گل میشه ولی خب با اختلاف خیلی کم گل نشد.این موقعیت گل نبود؟
    نیمه اول نیکبخت پشت 6قدم دریبل سرپا زد و تا اومد ضربه آخرو بزنه از جلوش توپ رو به زحمت دور کردن.این موقعیت گل نبود؟
    نیمه دوم علی کریمی یه پاس عالی بازم به نیکبخت داد که کاظمی وسط راه نتونست توپ رو قطع کنه که نیکبخت با طالب لو تک به تک شد ولی توپو زد تو اوت.این موقعیت گل نبود؟
    سانتر کردن برای نیکبخت و اون شیرجه زد که سر رو بزنه و درست قبل ازینکه توپ چفت بشه رو سرش با پا توپ رو از جلوی سرش زدن و یه گل 100درصد رو خریدن.این موقعیت گل نبود؟
    آخرای بازی علی عسگر توی گوشه محوطتون 2-3بار پا عوض کرد و بازیکنتونو دریبل کرد و پاس عرضی داد که توپو زدن تو کرنر.به نظرت کشک بود؟
    فکر کنم همون کرنر رو نیکبخت با سر زد که طالب لو به زحمت دفع کرد که تو 6قدم نفهمیدم کی توپ رو زد خال آسمون.این موقعیت گل نبود؟
    من منکر موقعیتای استقلال نیستم ولی پرسپولیس هم به قدری موقعیت گل داشت که بتونه ازشون استفاده بکنه.
    درضمن،موقعیت گل دوم اکبرپور به هیچ وجه 00 درصد و حتمی نبودش که همه میگن وای خدا اکبرپور 2تا موقعیت 10درصدو خراب کرد.
    موقعیت دوم 3تا بازیکن دوروبرش بودن و خودش قبل ازینکه به محوطه برسه مجبور شد توپ رو شوت کنه که از دستش نده.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •