آهان منظورت screen server هست دیگه آره؟
اون که تو محیط داشبورد هم با دسته مدتی کار نکنی خاموش میشه. نور تلویز هم کم میشه
در کل چاکریم![]()
آهان منظورت screen server هست دیگه آره؟
اون که تو محیط داشبورد هم با دسته مدتی کار نکنی خاموش میشه. نور تلویز هم کم میشه
در کل چاکریم![]()
البته Power Saver هست . توی داشبورد تایم اوتش بالای 5 دقیقه هست ولی توی بعضی بازی ها کمتر از 60 ثانیه![]()
سلام بچه ها
اول از همه ممنونم از اینکه جواب سئوال های قبلیم رو دادین
امروز مثل روزهای قبل کنسول روشن کردم و مشغول بازی شدم اما در حین بازی pes2010 متوجه یه سری نویز مثل تراک ویدئو یا مثلا برفک آنتن روی صفحه lcd شدم
lcd lg هست و با کابل تبدیل vga هم وصله اینم بگم تنها فرقی که امروز با روزهای قبل داشت این بود که ماشین لباسشوئی روشن بود و وقتی که ماشین کار میکرد یا از حرکت ایست می کرد این نویز ها ظاهر می شد
حالا سئوال اینکه آیا از ماشین لباسشوئی بوده ؟
این نویز ها برای کنسول ضرر نداره ؟
معذرت می خوام اگر سئوال هام اینقدر آماتور چون این اولین کنسولیه که من خردیم و هیچی ازش نمی دونم
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم
طبیعی هست که از ماشین لباسشوییتون بوده و خیلی هم ضرر داره ، یک فروند محافظ تهیه بفرمایید .
lمرسی از جوابت
اما آخه ماشین لباسشوئی اونوره این اینور بعد این نویز روی lcd می افتاده یا کنسول ؟
چون هردو به محافظ فوق العاده عالی و از شرکت معتبر وصلن
چه فرقی میکنه ، اول و آخر کل برق خونه شما رو دو تا رشته سیم از کنتور به بعد تامین میکنه . سیم کشی موازی و این حرفها .
ولی محافظ بسی مهم است .
بزرگوار ممنونم از جوابت
با وجود اینکه کنسول من به محافظ وصله امکانش هست بهش صدمه زده باشه ؟
بله دوست عزیز امکانش هست ، اگر از نظر مالی توانش رو دارید برای سیستم های خودتون یک UPS بخرید که اگر هم نواسانات اینطوری بوجود آمد . بشه کنترلش کرد .
البته من توصيه ميكنم به جاي ups يه ترانس محافظ بگيري كه مخصوص اين كار ساخته شده......
ups چون برق رو ذخيره ميكنه بيشتر به درد مواقعي ميخوره كه برق قطع باشه و به عنوان باطري تو مدار قرار ميگيره كه البته قيمتش خيلي بالاست......![]()
نه نسخه ی کاملش نیومده
یه خورده شکلش تغییر کرده همین
خوشگل تر شده![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)