تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 435 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من خودم ADSL 256 دارم. البته شما که دیگه گیم رو تموم کردی و دموهای بازی رو دیدی. این دانلود واسه کسی خوبه هنوز چیزی از بازی ندیده.
    میگم شما داستان Ada رو نمی دونی؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من خودم ADSL 256 دارم. البته شما که دیگه گیم رو تموم کردی و دموهای بازی رو دیدی. این دانلود واسه کسی خوبه هنوز چیزی از بازی ندیده.
    میگم شما داستان Ada رو نمی دونی؟
    در مورد ada فكر ميكنم كه گاپكام يه كمي زرنگي كرده و مثل اينكه از همين اويل دو ميدونسته كه اين حقه بعدا به دردش خواهد خورد. اگه يادت باشه اويل 2 ، دو تا سي دي داشت كه روش 1 و 2 نوشته بود ولي ميشد كه سي دي 2 رو اول بازي كني و سي دي 1 رو بدش. و با اين كار بازي سخت تر ميشد ولي ارزش داشت چون كه بازي يه جورهايي فرق ميكرد آخر بازي ---- يه جايي گير ميفته (البته به نظر من نميفته و ايدا بيخودي خوش رو ميندازه وسط) و رئيس مياد (هموني كه مثل عروسك هستش)، بعدش رئيس متوجه ايدا ميشه و ايدا رو ميگيره و پرتش ميكنه يه طرف و خودش ميفته توي يه چيز مذاب مانندي. اينجا ---- با ايدا خداحافظي ميكني البته به طرز رمانتيك. بعدش ---- ميره طبقه پايين و اونجا دوباره رئيس از توي مذاب در مياد و اين بار قوي تر شده. چند بار كه بهش جاي خالي بدي ايدا مياد و از بالا بهت يه راكت رانچر ميندازه پايين ولي خوش رو معرفي نميكنه ---- كه شوكه شده اسمش رو صدا ميكنه ولي ايدا ديگه جواب نميده. حتي آخر بايوهازارد رو هم از همين قسمت اويل دو كپي زدن. بعدش ايدا توي قطار نمياد و به نظر ميرسه كه حتي اگه قبلا هم نمرده بود حالا ديگه حتما توي انفجار مرده باشه. حالا توي بايوهازاد كاپكم از اين دو به شكي استفاده كرده و نشون ميده كه ايدا جون نمرده بوده و يه چوري خودش رو نجات داده خوب چون خيلي زرنگه(ايدا جون رو ميگم).

پروفشنال lover_pc_games's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم آلبرت وسکر ایدا رو نجات میده و بعد از اون ماجرا ایدا دیگه برای آلبرت کار میکنه و توی re4 هم از طرف وسکر برای پیدا کردن ویروس اومده بود و ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد ada فكر ميكنم كه گاپكام يه كمي زرنگي كرده و مثل اينكه از همين اويل دو ميدونسته كه اين حقه بعدا به دردش خواهد خورد. اگه يادت باشه اويل 2 ، دو تا سي دي داشت كه روش 1 و 2 نوشته بود ولي ميشد كه سي دي 2 رو اول بازي كني و سي دي 1 رو بدش. و با اين كار بازي سخت تر ميشد ولي ارزش داشت چون كه بازي يه جورهايي فرق ميكرد آخر بازي ---- يه جايي گير ميفته (البته به نظر من نميفته و ايدا بيخودي خوش رو ميندازه وسط) و رئيس مياد (هموني كه مثل عروسك هستش)، بعدش رئيس متوجه ايدا ميشه و ايدا رو ميگيره و پرتش ميكنه يه طرف و خودش ميفته توي يه چيز مذاب مانندي. اينجا ---- با ايدا خداحافظي ميكني البته به طرز رمانتيك. بعدش ---- ميره طبقه پايين و اونجا دوباره رئيس از توي مذاب در مياد و اين بار قوي تر شده. چند بار كه بهش جاي خالي بدي ايدا مياد و از بالا بهت يه راكت رانچر ميندازه پايين ولي خوش رو معرفي نميكنه ---- كه شوكه شده اسمش رو صدا ميكنه ولي ايدا ديگه جواب نميده. حتي آخر بايوهازارد رو هم از همين قسمت اويل دو كپي زدن. بعدش ايدا توي قطار نمياد و به نظر ميرسه كه حتي اگه قبلا هم نمرده بود حالا ديگه حتما توي انفجار مرده باشه. حالا توي بايوهازاد كاپكم از اين دو به شكي استفاده كرده و نشون ميده كه ايدا جون نمرده بوده و يه چوري خودش رو نجات داده خوب چون خيلي زرنگه(ايدا جون رو ميگم).
    در RE2 سی دی 1 و 2 نداشتیم، سی دی Leon و سی دی Claire. در دو سی دی RE2 هیچ کدوم به اون یکی اولویت نداشتند. به این صورت:

سناریوی Leon_A => سناریوی Claire_B => تکرار
    سناریوی Claire_A => سناریوی Leon_B => تکرار

Ada به دو صورت مختلف (در هر یک از سناریوها به یک صورت) [ظاهرا] از بین میره. در سناریوی Leon_A (که در موازات با سناریوی Claire_B) پیش میره، Ada بعد از کشتن همسر دانشمندی که سازنده ویروس و ضد ویروس بود (فکر می کنم Annet، دقیقا خاطرم نیست) یا همون مادر Sherry از راهروی سه راه لابراتوار Umbrella پایین می افته. که باید کشته می شد. در سناریوی Leon_B (که در موازات با سناریوی Claire_A) پیش میره هم که شما توضیحات کامل رو دادید. در هر دو صورت Ada باید کشته می شد، و نباید به RE4 می رسید که اعصاب همه رو خورد کنه.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

حالا ada چه جوری خودشو نجات داده از این همه مخمصه.کسی از اویل 4 متوجه این موضوع نشده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ظاهرا" کسی نمی دونه دقیقا" چطور زنده مونده. بهتر بود Capcom صحنه ای در این رابطه نشون میداد. ولی در کل من از حضورش تو RE 4 که خیلی خوشم اومد. چون واقعا" تیپ جذابی داره . فعلا" هم که دارم مراحل دیگه رو با Ada بازی می کنم.
    واسه من یه چیز جالبه این که من خودم تا دیشب نمی دونستم Ada به 2 طریق کشته شده. فکر می کردم فقط از اون راهرو افتاده پایین. ولی دیشب که داشتم تو ویکیپدیا درباره Ada می خوندم متوجه این قضیه شدم. حالا شما هم مطرح کردی. بعدش رفتم تو سایت youtube و ویدئوی مربوط به صحنه مرگش در سناریوی B رو هم دیدم. چه باحال بود : D .
    این آدرس ویکیپدیا درباره Ada:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اینجا نوشته شده که آلبرت وسکر اون رو نجات میده.

یه نکته ای هم درباره RE 2 بگم که اگه قرار باشه یکی از این 2 سناریو به عنوان سناریوی اصلی انتخاب بشه فکر می کنم سناریوی Leon_A => سناریوی Claire_B , باشه. یا همون CD 1 لیان و CD 2 کلر . چون اگه تو دموی اول بای دقت کنین بعد از تصادف وقتی 2 طرف از ماشین پرت میشه متوجه این قضیه شد.
    Last edited by reza_17173; 09-08-2007 at 13:04.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

رضا جان لینکی که دادی خیلی جالبه . دستت درد نکنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خواهش می کنم soliman جان

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه نکته ای هم درباره RE 2 بگم که اگه قرار باشه یکی از این 2 سناریو به عنوان سناریوی اصلی انتخاب بشه فکر می کنم سناریوی Leon_A => سناریوی Claire_B , باشه. یا همون CD 1 لیان و CD 2 کلر . چون اگه تو دموی اول بای دقت کنین بعد از تصادف وقتی 2 طرف از ماشین پرت میشه متوجه این قضیه شد.
    نه، اگه دقت کرده باشین، در دموهای سناریوهای A و B در یکی ماشین به طور مستقیم به تیر برق (یا تابلو) برخورد می کنه و در دیگری بعد از 180 درجه چرخش این برخورد صورت می گیره... RE2 از نظر داستان بازی رقیب نداره، بهترین بازی دنیاست، بدون شک... در نتیجه بازهم می گم که در دو CD بازی RE2 هیچ کدوم به اون یکی اولویت ندارند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه، اگه دقت کرده باشین، در دموهای سناریوهای A و B در یکی ماشین به طور مستقیم به تیر برق (یا تابلو) برخورد می کنه و در دیگری بعد از 180 درجه چرخش این برخورد صورت می گیره... RE2 از نظر داستان بازی رقیب نداره، بهترین بازی دنیاست، بدون شک... در نتیجه بازهم می گم که در دو CD بازی RE2 هیچ کدوم به اون یکی اولویت ندارند.

موافقم. ولی نمی دونم چرا من دوست دارم سناریوی A لیان باشه و سناریوی B کلر. شاید چون من اون موقع خودم اینجور بازی کردم
    اینو منم همیشه گفتم. هیچ کدوم از اویل ها داستانش جذابیت 2 رو نداشت. در حقیقت بعد از اویل 1 کاپکم با ساخت RE 2 با اون گرافیک زیباش محبوبیت خودش رو چند برابر کرد. فکر می کنم RE 2 هم در سال 98 بهترین بازی شناخته شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •