تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 942 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

بابا بیاین یه تاپیک مخصوص اصفهان بزنیم ببینیم به کجا می رسیم و هر روز هم به 130 زنگ بزنیم بگیم اصفهان بلکه یه کاری بکنن !
    چاکر هرچی همشهریه ! اقا ببینین اون یارو که گفته هیچوقت که اصلا حرفش با عقل جور در نمیاد! اون امروزیم که خواب بوده شما بیدارش کردین ! بعدشم من فکر می کنم ( با دیدن دکل های جدید اضافه شده تو منطقمون ) ایرانسل دکلشا زده اما هنوز خاموشن دکلا !
    من پایم هی همه زنگ بزنیم بگیم پس یالین بابا !

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من هم میگم تماس بگیرید و اعتراض کنید شاید کاری بکنند به هر حال بهتر از هیچی هست . فعلا هم بحث اصفهان را فکر کنم تمام کنیم تا خرداد ماه ببینیم چیکار می خواهد بکنه.

این هم آخرین خبری بوده که از ایرانسل در اصفهان منتشر شده در تاریخ 2 اسفند .
    نماينده اپراتور ايرانسل در اصفهان گفت :اين شبكه تا ايام نوروز در اين شهر راه‌اندازي خواهد شد.

" قزويني " روز چهارشنبه به ايرنا گفت:براساس جلسات مشتركي كه نمايندگي ايرانسل در اصفهان با مسوولين شهرداري و شهردار اصفهان داشته است، در تلاش هستيم تا اين شبكه را تا ايام نوروز در اصفهان راه‌اندازي كنيم.

وي افزود : شهردار اصفهان نيز تاكيد كرده است كه براي رفاه هرچه بيشتر مسافران‌نوروزي دراصفهان،شهرداري همكاري لازم باايرانسل راجهت نصب آنتن‌هاي ‪ Bts‬خواهد داشت.

وي با اشاره به اينكه ايرانسل مكاتبات خود با شهرداري را از دو ماه قبل آغاز كرده است، گفت: بافت تاريخي شهر اصفهان وبرخي مواردپيگيري و هماهنگي از دلايل كندي راه‌اندازي ايرانسل در اصفهان است.

پيش ازاين ، مدير روابط عمومي شركت ايرانسل اعلام كرده بود كه شبكه تلفن همراه اين اپراتور خصوصي تا ‪ ۲۲‬بهمن در اصفهان راه‌اندازي خواهد شد.

ايرانسل هم اكنون در ‪ ۱۵‬شهر كشور فعاليت دارد و داراي ‪ ۸۰۰‬هزار مشترك تلفن همراه است.

دراصفهان چهار اپراتور تلفن همراه متعلق به‌بخش دولتي وخصوصي،فعال هستند.
    Last edited by masoudboy; 03-05-2007 at 23:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

خوب پس یه تاپیک با عنوان بررسی مشکلات ایرانسل در اصفهان یا یه همچین چیزی بزنین تا اونجا ادامه بدیم فقط در مورد اصفهان !

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

میشه بگی کجاها دکل زده تو اصفهان؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

میشه بگی کجاها دکل زده تو اصفهان؟
    راستش تو محلمون دو تا دکل جدید زدن که پایه ی سفید و قرمز داره که شبیه اون دکل هاییه که دوستان می گفتن مال ایرانسله.یکیش خیابون شیخ صدوق نزدیک برج روی پشتبوم یه خونس. اون یکیشم که 10 روزه زدن 4 راه نیکبخت باز رو پشت بوم یه خونه . اینم مطمئنم که مال ارتباطات سیار نیستا چون دکل ارتباطات سیار دقیقا اون ور 4 راهه رو سر کتابخونه.
    Last edited by vahooli; 04-05-2007 at 00:17.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

راستش تو محلمون دو تا دکل جدید زدن که پایه ی سفید و قرمز داره که شبیه اون دکل هاییه که دوستان می گفتن مال ایرانسله.یکیش خیابون شیخ صدوق نزدیک برج روی پشتبوم یه خونس. اون یکیشم که 10 روزه زدن 4 راه نیکبخت باز رو پشت بوم یه خونه . اینم مطمئنم که مال ارتباطات سیار نیستا چون دکل ارتباطات سیار دقیقا اون ور 4 راهه رو سر کتابخونه.
    طرف های شما الان چطور هست ؟ خیابان چهارباغ بالا که اصلا آنتن نمیده و نظر و میر و کلا آن طرف ها که کاملا تعطیل هست . فکر کنم یک آنتن هم طرف های هزار جریب و سه راه سیمین هم زده .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

بهارستان چی؟

تاپیک که گفتم رو پایه هستین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

طرف های شما الان چطور هست ؟ خیابان چهارباغ بالا که اصلا آنتن نمیده و نظر و میر و کلا آن طرف ها که کاملا تعطیل هست . فکر کنم یک آنتن هم طرف های هزار جریب و سه راه سیمین هم زده .
    طرفای ما انتن میده یعنی مشکلی توی mms یا gprs نیست اما خوب به محض اینکه بخوای تماس بگیری انتنش میکشه پایین.البته روی پشت بوم که رفتم اونجا اصلا مشکلی نیست حتی انتنشم کم نمیشه و با انتن فول کار میکنه اما خوب اون مشکل ثابت به ایرانسل که همون مشکلاتیه که میگین .
    این انتن هایی که گفتم جدید زدن هنوز مثل اینکه خاموشن . من خودم که چک کردم از مرداویج تا احمدآباد رفتم موبایلم فقط یک کد bts نشون میداد.این یعنی فقط کل اصفهان الان با حد اقل 3-4 تا دکل فقط تغذیه میشه برا همین کیفیت بده و انتنش موقع مکالمه میکشه پایین. اگه هم دقت کرده باشین الان فقط دور تا دور شهر انتن میده و مرکز اصفهان کلا انتن نداره خود اینم سندیه مبنی بر فعالیت کم تعداد دکل ها.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran & mashhad

پيش فرض

ایرانسل دزد کلاه بردار.
    گفته بودم که تو اسفند واسم کلی پول 100 افتاد. تو قبض فروردین تا 5 فروردین شماره 100 رو حساب کرده اما بعد از اون دیگه پول ننداخته! زنگ زدم 130 میگه پیش میاد دیگه.
    از اون جالب تر اینکه smsهایی که به دوستم که ایرانسل اعتباری داره زدم واسم افغانستان حساب کرده و هر کدوم رو 100 تومن حساب کرده. راستی همون طور که دوستان گفتن sms وقتی fail می شه پول می ندازه. و چون ایرانسل نصف smsهاش نمی ره هر smsای حدود 25 تومن براتون آب می خوره.
    راستی یه چیز جالب دیگه اینکه ایرانسل دزد 57،58،59 و 1 دقیقه رو به 1.01 رند می کنه و 1 دقیقه اضافی تو پاچتون می کنه. من لیست مکالمات رو با log گوشیم تطبیق دادم همه زمان مکالمات دقیقا با زمان گوشی یکی بود بجز 57،58،59 و 1 دقیقه که به 1.01 دقیقه رند می کنه!!!
    راستی اگه ثانیه ای بشه حتی 200 تومن باز هم به صرفه هست چون متوسط هر دقیقه تو اسفند واسه من بیشتر از 200 تومن بود.
    دوستانی که تو اصفهان شاکی هستن، باید بگم تو تهرانش هنوز تو خیابون کارگر که تو نقشه آنتن دهیش کامله مشکل رفتن آنتن هست و من تو خونه همیشه رو ثابت divert می کنم. بنابراین اصفهان حالا حالا ها کار داره. این لعنتی رو الان دیگه هیچ کس حتی 100 تومن هم بر نمی داره. و دقیقا پولمونو تو جوب ریختیم.
    واسه زدن سایت علیه این شرکت دزد و کلاهبردار من همه جوره حاضرم
    ایرانسل فقط یک کلاهبرداره بزرگ و دزد هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

برادر علیرضا خارجی توجه کن.

آقا شما یه عکس Bts گذاشته بودی.
    به نظر منم اون ماله ایرانسله. معذرت که گفته بودم ماله کلانتریه
    تو تبریز هم طرفهای زعفرانیه از این دکل ها خیلی زیاد هست امروز که خوب توجه کردم متوجه شدم از اوناس که تو عکسشو گذاشته بودی.
    به هر حال معذرت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •