فیلم بازی ای که کرده اید میشود ریپلی
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
فیلم بازی ای که کرده اید میشود ریپلی
اقای ufo با اقای فلاح رفتیم انلاین بازی کنیم ولی شماره من با اقای فلاح فرق داره چی کار کنم که شماره ی منم مثه اون بشه.دمت گرم![]()
اگه میخوای ریپلی بذاری بازی کن بعد برو توی قسمت load بعد برو تو load ripaly بعد بازی کپی کن رو دسکتاپ بعد بذار تو p30 world .اگه ریپلی دانلود کردی ومیخوای ببینی برو توmyducument بعد برو تویCommand and Conquer Generals Zero Hour Data بعد توی پوشه ی riplay کپی کن .وبعدش برو تو جنرال ببین.افتاد داداش![]()
شما مطمئني كه اين قسمت رو درست نوشتي؟فكر كنم منظور شما save replayبود نه![]()
نه به 2 صفحه پیش که خودمو کشتم کسی جواب نداد نه به الان خب حالا لطف کنین جواب سول قبلی رو هم بدین چون این سریال واقعا عجیبه نصب بیشتر طول میکشه
آی دی شما با هم باید م فر ق داشته باشه فقط باید تو قسمت نتو ر ک در تالار همد یگر و ببینید ....
تو آپشن باید آی دی خود تو ن باشه همون ععدی که بالای هاماچی هست ...
برای را هنمای بیشتر به صور ت مصور به اینجا برید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 26-01-2010 at 22:41.
سلام بچه ها من یه گروه درست کردم که قرارا ها مون رو برای بازی اون جا بزاریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
افتادن که بله افتادفقط شما ها مطمئنید دارید ایو درست تلفظ میکنید ما قبلا بهش میگفتیم ریپلای نه ریپلییه کی لطف کن تلفظ اینو چک کنه
من برای همین نفهمیدم چیه![]()
Last edited by iilliya; 27-01-2010 at 05:23.
شاید واسه اینه که بازیت اورجینال نیست من که تا به حال همچین سریالی ندیدم شاید اصلا اورجینال نباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم نیست دیشب 2 دست بازی با آقا محسن زدم خیلی کیف داد حیف که یه بار سرعت کم بود لک میزدیه بار هم که دمه کندن پوست 2 تا هاردا ترسید بازی انداخت بیرون
اما خیلی کیف داشت راستی کسی میدونه توی بازی با کدوم کلیدا چت باکس باز میشه؟خیلی نیازه با ویکن تنها کفاف نمی ده
Last edited by iilliya; 27-01-2010 at 10:20.
کسی نسخه ی 6 رو نصب نکرده که باهام بازی کنه!!!
این برنامه رو 3 روزه نصب کردم کسی اصلآ آن نمیشه که باهاش بازی کنم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)