تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 376 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا این سرعت تورنت به چی بستگی داره ؟تا دیشب با سرعت 13-14 دی ال می کردما حالا شده 1-2 بالاهم نمیره U
    چی کار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا این سرعت تورنت به چی بستگی داره ؟تا دیشب با سرعت 13-14 دی ال می کردما حالا شده 1-2 بالاهم نمیره U
    چی کار باید بکنم؟
    شایک ترافیک خود isp که ازش سرویس گرافتی زیاد شده(احتمال زیاد)؟
    یک احتمال دیگر هست که میانگین ارسال از دریافت کمتر شده و اولویت با کسایی باشه که بیشتر ارسال و کمتر دریافت داشن.
    شایدم چون سرعت ارسالت خیلی پایین است ترکر گذاشته اخر لیست دریافت ها.
    راستی امیدوارم مشکل پورت هم نداشته باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

شایک ترافیک خود isp که ازش سرویس گرافتی زیاد شده(احتمال زیاد)؟
    یک احتمال دیگر هست که میانگین ارسال از دریافت کمتر شده و اولویت با کسایی باشه که بیشتر ارسال و کمتر دریافت داشن.
    شایدم چون سرعت ارسالت خیلی پایین است ترکر گذاشته اخر لیست دریافت ها.
    راستی امیدوارم مشکل پورت هم نداشته باشی.
    آقا من هم مشکل دارم با این تورنت شما که تهه این کاری یه کمکی کن . یکی از دوستان قبلا یه راهنمائی هایی برای پورتم کرد و لی هر کاری کردم درست نشد . الان دانلودم رسیده به 4k ولی آپلودم 13k هست . چکار کنم .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا من هم مشکل دارم با این تورنت شما که تهه این کاری یه کمکی کن . یکی از دوستان قبلا یه راهنمائی هایی برای پورتم کرد و لی هر کاری کردم درست نشد . الان دانلودم رسیده به 4k ولی آپلودم 13k هست . چکار کنم .
    دوست عزیز مدل مودم و نرمافزاری که استفاده می کنی را بده
    از عجایب. نسخه جدید یوتورنت امده ولی نرم افزار میگه نیامده !!!!!
    بچه ها شما هم این مشکل را دارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

دوست عزیز مدل مودم و نرمافزاری که استفاده می کنی را بده
    از عجایب. نسخه جدید یوتورنت امده ولی نرم افزار میگه نیامده !!!!!
    بچه ها شما هم این مشکل را دارید؟
    مودمم JUSTEC JDR840 هست که 4 پورته و نرم افزاره تورنتم هم یوتورنت هست . ویروس کشم مکافی اینترپرایس و FIRE WALL تا همین 1 ساعت پیش برا خود ویندوز اکس پی بود که الان NET LIMITER 2PRO هست. امیدی هست یا بی خیال تورنت شم؟

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من از این نرم افزار استفاده میکنم اما چند تا مشکل و سوال دارم
    یکی اینکه این عددای داخل پارانتز در لیست Seed , Peer چیه و چه معنی داره؟
    آیا میزان آپلود و داونلود با هم در ارتباط است ؟ اینا از کجا میفهمن کدوم کاربر بیشتر آپلود کرده تا سرعت داونلودش رو بیشتر کنن؟
    این مقدار DHT چی است در قسمت 4
    میانگین سرعت داونلود من همواره 20 الی 25 است و ممکن نیست بالاتر بره و حداکثر سرعت داونلود برای یک فایل 10 و میانگین 5 است . چرا اینطوری است؟ با این حساب برای داونلود 1 گیگ باید 40 ساعت منتظر بود یعنی حدود 10 شب با اکانت شبانه صبانت .
    اگه اینطور باشه اصلا ارزشی نداره و داونلود از راپید شرافتمندانه تر از این تورنت الکی است!!
    در کل بهترین تنظیمات برای یوتورنت چیه؟
    من از ADSL 512 استفاده میکنم و میانگین سرعتش 55 کیلوبایت است
    مدل مودم من D-link DSL-200 , نرم افزار یو تورنت 1.8 & 1.77
    با داونلود عادی مشکلی ندارم و به راحتی تا 55 میره ام تو تورنت نمیتونم بیشتر از 25 برم
    حداکثر آپلود و داونلود هم رو نامحدود تنظیم کردم و 6 تا فایل رو دارم با هم داونلود میکنم
    Last edited by Hossein Adeli; 12-08-2008 at 11:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مودمم JUSTEC JDR840 هست که 4 پورته و نرم افزاره تورنتم هم یوتورنت هست . ویروس کشم مکافی اینترپرایس و FIRE WALL تا همین 1 ساعت پیش برا خود ویندوز اکس پی بود که الان NET LIMITER 2PRO هست. امیدی هست یا بی خیال تورنت شم؟
    متاسفانه مدلی که گفتی هنوز کسی راهنمای پورت نوشتنش را نزاشته.
    تنها پیشنهادی که دارم اینه که از این دو تا مدل که گذاشتم را درک کن و بعد بر یرو تنظیم کن چون معمولا تنظیمات یک مارک در بیشتر مدل هاش مشابه است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    باید به فایروال هم اگر لازم بشه یوتورنت رو معرفی کنی یا پوزتی که تو یو تورنت داری را توش باز بزاری.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من از این نرم افزار استفاده میکنم اما چند تا مشکل و سوال دارم
    یکی اینکه این عددای داخل پارانتز در لیست Seed , Peer چیه و چه معنی داره؟
    آیا میزان آپلود و داونلود با هم در ارتباط است ؟ اینا از کجا میفهمن کدوم کاربر بیشتر آپلود کرده تا سرعت داونلودش رو بیشتر کنن؟
    این مقدار DHT چی است در قسمت 4
    میانگین سرعت داونلود من همواره 20 الی 25 است و ممکن نیست بالاتر بره و حداکثر سرعت داونلود برای یک فایل 10 و میانگین 5 است . چرا اینطوری است؟ با این حساب برای داونلود 1 گیگ باید 40 ساعت منتظر بود یعنی حدود 10 شب با اکانت شبانه صبانت .
    اگه اینطور باشه اصلا ارزشی نداره و داونلود از راپید شرافتمندانه تر از این تورنت الکی است!!
    در کل بهترین تنظیمات برای یوتورنت چیه؟
    من از ADSL 512 استفاده میکنم و میانگین سرعتش 55 کیلوبایت است
    مدل مودم من D-link DSL-200 , نرم افزار یو تورنت 1.8 & 1.77
    با داونلود عادی مشکلی ندارم و به راحتی تا 55 میره ام تو تورنت نمیتونم بیشتر از 25 برم
    حداکثر آپلود و داونلود هم رو نامحدود تنظیم کردم و 6 تا فایل رو دارم با هم داونلود میکنم
    اعداد داخل پرانتز تعداد کل نفراتی هستن که هم با ترکر پیدا شدن هم بدون ترکر.
    سرعت ارسال و دریافت بسته به ترکر و نوع قایل و ترافیک تاثیر داره. ترکر با گرفتن امار از نرم افزار ها این اطلاعات را بدست میاره
    DHT امکان اتصال بدون نیاز به ترکر را فراهم می کنه که تو امار ترکر هم نمیادو عدد روبهرویش هم تعداد استفاده شده را نشان می دهد(اگر درست گفته باشم)
    خوب این مشکل سرعت را خیلی ها دارن که در خیلی از پست های قبل هم جواب را تکرار کردم.
    در ضمن در تورنت هم می توان به حداکثر سرعت رسید که البته بسته به تعداد سید و پیر و ترافیک isp شما داره در ان زمان.
    تنظیمات پیشفرضش.
    این سرعتی که زدین با سرعت بالا چرا فرق می کنه؟؟؟؟
    پیشنهاد می کنم یک بار با
    کد:
    سرعت خودتان را با چند سرور تست کنید از میانگین سرعت ارسالی که یدست میاد چند کیلوباید کم کنید تا رو سرعت دریافت تاثیر نزاره.(مثلا اگر ماکسیموم 10 کیلوبایت ارسال داشتید تو یو تورنت 7 یا 8 یا 9 کیلوبایت بزارید( تست کنید بهترین عدد را خودتان می فهمید))

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا من اصلا نمی فهمم این سرعت تورنت چجوری کار می کنه , شما یه توضیح بده که مثلا ارتباط upload با download چیه؟هر فایلی که دانلودش تموم شه , من تبدیل به یه seed برای اون فایل میشم درسته ؟ آیا تعداد این سید ها زیادتر بشه بهتره یا اینکه هر فایلی که دانلودش تموم شد دیلیتش کنم تا آپلود نگیره؟
    سرعت ارسال یوتورنت رو هم که گفتی نمی دونم تو کدوم منوشه تا تنظیم کنم.

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه به ستاتوس بار یا نوار وضعیت در این عکس نگاه کنی میبینی دارای 4 قسمت است
    1. DHT: 315nodes
    2. علامت وضعیت ( سبز - زرد - قرمز )
    3. میزان و سرعت داونلود
    4. میزان و سرعت آپلود

حالا شما با راست کلیک کردن بر روی میزان آپلود می تونین برای آپلود محدودیت بزارین ( بین 0 تا نامحدود )
    بهتر این محدودیت را نذارین چون مثلا من که 512 دارم اگه از 5 پایین تر بذارم یک خط افقی در نمودار میزان آپلود و داونلود ظاهر میشه که نمیذاره سرعت شما از 15 تا بیشتر بره
    همچنین مسیر آپلود با داونلود با هم متفاوت است یعنی من که 512 دارم میزان دانلود من حداکثر 64 و میزان آپلود من 16 است چون 128 تا برای آپلود رو خط برای من در نظر گرفتن و با اون 512 کاملا متفاوت است
    پس بهتره این عدد رو تغییر ندین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •