من با wubi ، اوبونتوی 10.04 (2.7 ultimate) رو همونطوریکه راهنمایی کرده بودین در کنار ویندوز 7 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه و 7،8 جور میز کار هم داره از جمله gnome و kde و ...، ولی نمیدونم چرا موقع نصب به جای اینکه اوبونتو رو داخل درایو پرایمری ویندوزم (c) بریزه ، درایو لجیکال آخرم یعنی (f) رو resize کرد و حدودا 30 گیگش رو به اوبونتو اختصاص داد .
4 تا مشکل اساسی هم دارم که لطفا راهنماییم کنید :
1-آنتی ویروسی که هم معدود ویروسهای لینوکسی و هم ویندوزی رو همزمان شناسایی کنه هست ؟ مثلا avast این کارو میکنه ؟ رو خودش clam نصبه ولی clam ، ریلتایم پروتکشن نداره .
2- فایروالی که رابط کاربری گرافیکی و آسون داشته باشه و ورودی و خروجی شبکه و استفاده ی پهنای باند رو نشون بده اگه هست لطفا معرفی کنید .(من رو ویندوز با comodo , outpost , online armor و چندتای دیگه کار میکردم)
3-من تو تاپیک مقالات فارسی لینوکس گشتم ولی متاسفانه لینک مقاله ی آموزش نصب خراب بود . لطفا یه لینک در مورد آموزش انواع فایلهای نصبی تو اوبونتو بگذارید . من درایور کارت گرافیکم رو از سایت amdati با پسوند run. دانلود کردم ولی نصبش مثل اینکه با deb. فرق داره !
4- یه سایتی مشابه سایت filehippo (که نرم افزارهای رایگان ویندوزی داره) برای اوبونتو و لینوکس معرفی کنید . (با کمال تعجب تو همراه خود اوبونتو همه چیز نصب شده غیر از kmplayer)