تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 307 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با wubi ، اوبونتوی 10.04 (2.7 ultimate) رو همونطوریکه راهنمایی کرده بودین در کنار ویندوز 7 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه و 7،8 جور میز کار هم داره از جمله gnome و kde و ...، ولی نمیدونم چرا موقع نصب به جای اینکه اوبونتو رو داخل درایو پرایمری ویندوزم (c) بریزه ، درایو لجیکال آخرم یعنی (f) رو resize کرد و حدودا 30 گیگش رو به اوبونتو اختصاص داد .
    4 تا مشکل اساسی هم دارم که لطفا راهنماییم کنید :
    1-آنتی ویروسی که هم معدود ویروسهای لینوکسی و هم ویندوزی رو همزمان شناسایی کنه هست ؟ مثلا avast این کارو میکنه ؟ رو خودش clam نصبه ولی clam ، ریلتایم پروتکشن نداره .
    2- فایروالی که رابط کاربری گرافیکی و آسون داشته باشه و ورودی و خروجی شبکه و استفاده ی پهنای باند رو نشون بده اگه هست لطفا معرفی کنید .(من رو ویندوز با comodo , outpost , online armor و چندتای دیگه کار میکردم)
    3-من تو تاپیک مقالات فارسی لینوکس گشتم ولی متاسفانه لینک مقاله ی آموزش نصب خراب بود . لطفا یه لینک در مورد آموزش انواع فایلهای نصبی تو اوبونتو بگذارید . من درایور کارت گرافیکم رو از سایت amdati با پسوند run. دانلود کردم ولی نصبش مثل اینکه با deb. فرق داره !
    4- یه سایتی مشابه سایت filehippo (که نرم افزارهای رایگان ویندوزی داره) برای اوبونتو و لینوکس معرفی کنید . (با کمال تعجب تو همراه خود اوبونتو همه چیز نصب شده غیر از kmplayer)

2. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- فایر فاکس رو برای لینوکس رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .چرا؟
    تا حالا روی لینوکس برنامه نصب نکردم.

2-میخوام کی ام پلیر رو دانلود کنم.میخوام ببینم این ورژن روی پارسیکس جواب میده یا نه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا برنامه ی لینوکس برای هر توزیعی فرق دارن یا نه؟
    3-مثلا اگه برنامه x به درد همه توزیع های لینوکس میخوره یاهر ورژنی برای توزیع خاص هستن

4-بخریم؟ مگه رایگان نیست؟
    ۱-۲- شما هنوز هم راهنمای پارسیکس رو نخوندید
    سعی کنید تا آونجایی که می تونید برای نصب برنامه ها از apt-get - synaptic و مخازن توزیعتون استفاده کنید
    بالای 90٪ برنامه ها از همین طریق نصب می شه
    هم kmplayer داره هم فایرفاکس

۳- ببینید نصب برنامه ها یخورده فرق داره اینجا
    بسته هایی هستن که بهشون می گن بسته سورس
    تو این بسته ها کد های اصلی اون برنامه وجود دارن
    این کد ها کدهای برنامه نویسی کامپیوتر هستن و حتی توی ویندوز هم اگر شرایط خاصی که برای اون بسته لازم هستش رو داشته باشه می شه کامپیال و اجرا کرد
    ولی مسئله اصلی همون شرایط هست
    مثلا هر بسته ای به یک سری بسته دیگه وابسته هست و باید حتما اونا روی سیستم باشه تا بتونید بسته مورد نظرتونو نصب و اجرا کنید
    مثل این می مونه که توی ویندوز می خواهید یه بازی نصب کنید تا وقتی که directx10 و .net فریمورک 3 نداشته باشی روی ویندوزت اون بازی هم نصب نمی شه
    خوب حالا این همه روضه خوندم که بگم سیستم نصب نرم افزاری که در توزیع شما گذاشته شده خاصیتش همینه که این مشکلات رو رفع کنه
    شما یک بسته رو انتخاب می کنی و بعد دکمه نصب رو می زنی
    خودش شروع به دانلود و نصب اون بسته بعلاو بسته های وابسته می کنه
    خیلی ساده و راحت
    اینا رو قبلا بارها گفته بودیم که من یه بار دیگه گفتم
    کلا خودتون اگر یخورده کار کنید این مسائل دستتون میاد

من با wubi ، اوبونتوی 10.04 (2.7 ultimate) رو همونطوریکه راهنمایی کرده بودین در کنار ویندوز 7 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه و 7،8 جور میز کار هم داره از جمله gnome و kde و ...، ولی نمیدونم چرا موقع نصب به جای اینکه اوبونتو رو داخل درایو پرایمری ویندوزم (c) بریزه ، درایو لجیکال آخرم یعنی (f) رو resize کرد و حدودا 30 گیگش رو به اوبونتو اختصاص داد .
    1-آنتی ویروسی که هم معدود ویروسهای لینوکسی و هم ویندوزی رو همزمان شناسایی کنه هست ؟ مثلا avast این کارو میکنه ؟ رو خودش clam نصبه ولی clam ، ریلتایم پروتکشن نداره .
    2- فایروالی که رابط کاربری گرافیکی و آسون داشته باشه و ورودی و خروجی شبکه و استفاده ی پهنای باند رو نشون بده اگه هست لطفا معرفی کنید .(من رو ویندوز با comodo , outpost , online armor و چندتای دیگه کار میکردم)
    3-من تو تاپیک مقالات فارسی لینوکس گشتم ولی متاسفانه لینک مقاله ی آموزش نصب خراب بود . لطفا یه لینک در مورد آموزش انواع فایلهای نصبی تو اوبونتو بگذارید . من درایور کارت گرافیکم رو از سایت amdati با پسوند run. دانلود کردم ولی نصبش مثل اینکه با deb. فرق داره !
    4- یه سایتی مشابه سایت filehippo (که نرم افزارهای رایگان ویندوزی داره) برای اوبونتو و لینوکس معرفی کنید . (با کمال تعجب تو همراه خود اوبونتو همه چیز نصب شده غیر از kmplayer)
    یعنی می خواهید ویندوز و اوبونتو هر دو روی یک پارتیشن نصب بشن؟
    این امکان نداره چون فرمت پارتیشن بندیشون فرق می کنه
    شما اگر دقت کنید در هنگام نصب قسمتی برای پارتیشن بندی وجود داره و ۱۰۰٪ از شما می پرسه که کجا نصب کنه
    پس اینکه شما نمی دونید چرا لینوکستون یه جایی که خودتون خبر ندارید نصب شده یخورده عجیبه

۱- به اون صورت که realtime protection احتیاج باشه نیست. من همون clamav رو می شناسم ولی فکر کنم چند تا آنتی ویروس ویندوزی که نسخه لینوکسی هم داشته باشن وجود داره دقیق نمی دونم
    ۲- فایروال اصلی تو لینوکس iptables هست و حرف آخر رو می زنه چند رابط گرافیکی برای انجام تنظیماتش هست مثل fwbuilder و firestarter
    ساختن فایروال خیلی آسونه فقط باید یک سری اطلاعات قبلی واسش داشته باشی
    حالا اگر سختته و نمی خوای زیاد بری تو بحرش حداقل اینو بخون و با دستوراتی که داده یه فایروال معمولی که دیکه جزء واجباته بساز که روی سیستمت کار کنه:
    کد:
    اینم بهت یاد می ده که چطور کار کنی که قوانین iptables در هنگام روشن شدن کامپیوتر به صورت اتوماتیک لود بشن:
    کد:
    ایشالا که کار کنه
    ۳- برای نصب بسته های همین چند روز پیش برای یکی دیگه از دوستان توضیح دادم
    اتقاقا اونم همین درایور ati بود
    توی فهرست هم هست بگرد پیدا می کنی
    ۴- باز به شما هم می گم سعی کنید از مخازن توزیع خودتون برای نصب برنامه ها استفاده کنید

4. 3 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

4-بخریم؟ مگه رایگان نیست؟
    این مورد رو هم من بگم
    رایگان هست، می تونید دانلودش کنید، ولی اگه توان دانلود ندارید، دیگه پول سی دیش رو که باید بدید خرید برای کسانی هست که توان دانلود ندارند به هر دلیلی، و هزینه هم در واقع هزینه ی واسطه ای هست که سی دی رو آماده می کنه، ارسال می کنه و ...

آنتی ویروس AVAST هم هست:
    کد:
    شما بسته ی DEB رو دانلود کن، و فراموش نکنید که حتما باید رجیستر کنید وگرنه کار نخواهد کرد.

فکر می کنم فایروال UFW به صورت پیش فرض در اوبونتو باشه دستور زیر رو وارد کنید تا روشن بشه
    sudo ufw enable
    و اگر می خواهید بصورت گرافیکی کنترلش کنید دستور زیر رو برای نصب رابط گرافیکیش اجرا کنید:
    sudo apt-get install gufw

برای اون منظور هم مقاله نیاز نیست، کافی هست یک جستجوی کوچک در گوگل انجام بدید و به صورت خیلی ساده طریقه ی نصب رو ببینید. در همین انجمن هم اگر بتونید جستجو کنیم تقریبا در مورد تمام فرمت ها توضیح داده شده.

در مورد سایت هم کجا بهتر از خود software center اوبونتو؟ در منوی application هم قرار داره با لیست کاملی از نرم افزارهای مورد نیاز، باز هم سایت زیر رو من میشناسم:
    کد:

6. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . دم همه ی دوستان گرم . عالی ساپورتم کردین . مرسی .
    دوستان من بدون استفاده از خط فرمان و با چند دستور ساده ی پایین درایور کارت گرافیکم که ati بود رو نصب کردم (روی اوبونتو 10.04):
    Follow the procedure below to install software packaged in a .run file:

1.

Find the .run file in the File Browser
    2.

Right-click the file and select Properties
    3.

Under the Permissions tab, make sure that Allow executing file as program is ticked and press Close
    4. Double-click the .run file to open it. A dialog box should appear
    5.

Press Run in Terminal to run the installer
    6.

A Terminal window will open. Follow any instructions on-screen to install the program
    حال سوالم اینه که اصلا برای استفاده از نرم افزارهای گرافیکی مثل Blender و ... و یا بازیهای 3 بعدی لینوکسی
    واجبه که درایورها رو نصب کرد . چون اویونتو خودش به صورت اتوماتیک همه ی سخت افزارهای منو شناخته بود و حتی قبل از نصب درایور گرافیک ، همه جور فیلمی هم میتونستم ببینم . یعنی درایور مزیتی برای من خواهد داشت یا خیر ؟
    Last edited by imanpod; 13-03-2011 at 13:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

حال سوالم اینه که اصلا برای استفاده از نرم افزارهای گرافیکی مثل Blender و ... و یا بازیهای 3 بعدی لینوکسی
    واجبه که درایورها رو نصب کرد . چون اویونتو خودش به صورت اتوماتیک همه ی سخت افزارهای منو شناخته بود و حتی قبل از نصب درایور گرافیک ، همه جور فیلمی هم میتونستم ببینم . یعنی درایور مزیتی برای من خواهد داشت یا خیر ؟
    به طور واضح بله.
    هر سیستم عاملی سعی می کنه حتی اگر یک سخت افزاری رو نشناخت به صورت ابتدایی باهاش ارتباط برقرار کنه، مشخصا اوبونتو نوع کارت گرافیک شما و برخی از عملیات های استاندارد رو شناسایی می کنه، ولی برای استفاده از تمام امکانات و قدرت یک سخت افزار درایور مخصوص آن سخت افزار قطعا نیاز است، البته بسیاری از این امکانات هر روز به کرنل اضافه می شوند ولی باز هم این گارانتی استفاده کامل سیستم شما از سخت افزارهای شما نیست.

9. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من چند بار اوبونتو رو از طریق ویندوز نصب کرده و اجراش کرده بودم. امروز از دست یه ویروس کلافه شدم و تصمیم گرفتم که کلا ویندوز رو بزارم کنار و اوبونتو استفاده بکنم!
    نصبش هم خیلی طول کشید و آخرهای نصب به نظرم اومد که از طریق شبکه داره یه چیزهایی رو دانلود میکنه منم جلوشو نگرفتم!
    بعد از حدود یک ساعت یا یه کم بیشتر نصب شد ولی آخر نصب هیچ اتفاقی نیفتاد و صفحه دسکتاپ بنفش رنگ همراه با یه ماوس که کار میکرد اومد! یه ربع هم اونجا منتظر شدم تا شاید بالا بیاد ولی همون طور مونده بود.
    بالاخره تصمیم گرفتم که دکمه ریست رو بزنم. ولی دیگه اصلا هیچی بالا نیومد. چند بار هم ریست کردم ولی فرقی نکرد!
    راهی هست بتونم بیارمش بالا یا باید دوباره از اول نصب کنم؟ فقط واسه اون نیم ساعتی میسوزم که از حجمم واسه دانلود کم شده!

صد رحمت به ویندوز ایکس پی با اون ویروس های جوان مردش که بیشترشون با آدم کاری ندارن و حداقل میزارن آدم به کاراش برسه!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من چند بار اوبونتو رو از طریق ویندوز نصب کرده و اجراش کرده بودم. امروز از دست یه ویروس کلافه شدم و تصمیم گرفتم که کلا ویندوز رو بزارم کنار و اوبونتو استفاده بکنم!
    نصبش هم خیلی طول کشید و آخرهای نصب به نظرم اومد که از طریق شبکه داره یه چیزهایی رو دانلود میکنه منم جلوشو نگرفتم!
    بعد از حدود یک ساعت یا یه کم بیشتر نصب شد ولی آخر نصب هیچ اتفاقی نیفتاد و صفحه دسکتاپ بنفش رنگ همراه با یه ماوس که کار میکرد اومد! یه ربع هم اونجا منتظر شدم تا شاید بالا بیاد ولی همون طور مونده بود.
    بالاخره تصمیم گرفتم که دکمه ریست رو بزنم. ولی دیگه اصلا هیچی بالا نیومد. چند بار هم ریست کردم ولی فرقی نکرد!
    راهی هست بتونم بیارمش بالا یا باید دوباره از اول نصب کنم؟ فقط واسه اون نیم ساعتی میسوزم که از حجمم واسه دانلود کم شده!

صد رحمت به ویندوز ایکس پی با اون ویروس های جوان مردش که بیشترشون با آدم کاری ندارن و حداقل میزارن آدم به کاراش برسه!
    اول اینکه در ابتدای نصب از شما دو سوال می پرسه، که یکی از سوالات این هست که بسته های بروز شده را در هنگام نصب دانلود کنه یا خیر، دلیل اون تاخیر نصب هم قطعا سرعت پایین هنگام دانلود بسته ها بوده، اگر شما گزینه ی مربوطه رو تیک نزنید، سیستم به هیچ عنوان از اینترنت چیزی دانلود نمی کنه، شما حتی می تونید سیستم رو از شبکه جدا کنید.
    در مورد مطلب دوم، اینکه هیچی بالا نیومد، آیا گراب کار می کنه؟ یا در همون ابتدا سیستم هنگ می کنه؟ دقیقا بگوید در کدام مرحله و آیا پیام خطایی میده؟

و نهایتا لطف کنید سوالات مربوط به اوبونتو رو در تاپیک خودش مطرح کنید. سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Silence so loud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه دونه دبیان از این جدیدا D: نصب کنم
    یه سوالی برام پیش اومد:
    من هم میخوام درایو بوت بسازم هم درایو روت
    ولی نمیدونم کدوم رو باید Primary کنم؟
    من قبلا درایو بوت رو جدا نمیکردم ولی الان میخوام جدا کنم
    به نظرتون فرقی هم داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض لینوکس

لینوکس سیستم عاملی open source است که تقریبمن تازه کار هستم وشروع به کار با آن کرده ام خواهشمندم کمک کنید که چطوری میشه کارت صا رانصب وچرا آهنگ ها وفیلم را باز نمیکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

لینوکس سیستم عاملی open source است که تقریبمن تازه کار هستم وشروع به کار با آن کرده ام خواهشمندم کمک کنید که چطوری میشه کارت صا رانصب وچرا آهنگ ها وفیلم را باز نمیکنه
    از چه توزیعی استفاده می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •