تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 419 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با سلام
    من مودم E3372 با روتر Huawei AF23 استفاده میکنم جهت بررسی سیگنال شبکه دو تا نرم افزار یکی E3372HLMon و یکی دیگر Stats for Huawei LTE روی گوشیم نصب کردم که متاسفانه هیچکدوم عمل نمیکنند میخواستم ببینم نرم افزار دیگری در این خصوص وجود دارد یا نه با تشکر
    دوست عزیز یه موردی که درمورد این روترهای هووایی وجود داره وباعث میشه نتونید به راحتی وراحت به کنسول مودم بشید و نرم افزارهای مودم خوب کارنکنند وجود ای پی یکسان برای مودم وروتر هست به نطر من شما اول ‌مودم رو جدا کن بعد با وارد کردن ای پی روتر وارد تنظیمات روتر شو بعد ای پی روتر رو تعغیر بده به صورتی که با ای پی مودم متفاوت باشه به احتمال بسیار زیاد مشکلاتت حل میشه

2. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    من مودم E3372 با روتر Huawei AF23 استفاده میکنم جهت بررسی سیگنال شبکه دو تا نرم افزار یکی E3372HLMon و یکی دیگر Stats for Huawei LTE روی گوشیم نصب کردم که متاسفانه هیچکدوم عمل نمیکنند میخواستم ببینم نرم افزار دیگری در این خصوص وجود دارد یا نه با تشکر
    باید اول از طریق صفحه اول فرم ویر و وب یو آی رو تغییر بدید تا اونا فعال بشن

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دقیقا من هم ip ها را عوض کردم ولی هیچکدوم از نرم افزارها عکس العملی نشان نداد E3372HLMon که کلا بسته میشود و اخطار میدهد و ان یکی نرک افزار هم که یک تولبار آبی رنگ زیر ایجاد میشود و Wait connect for API را ممیزند و هیچ عکس العملی نشان نمیدهد البته اخطار نرم افزار E3372 به شکل زیر است
    Unfortunatly,E3372HLMon has stopped

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دقیقا من هم ip ها را عوض کردم ولی هیچکدوم از نرم افزارها عکس العملی نشان نداد E3372HLMon که کلا بسته میشود و اخطار میدهد و ان یکی نرک افزار هم که یک تولبار آبی رنگ زیر ایجاد میشود و Wait connect for API را ممیزند و هیچ عکس العملی نشان نمیدهد البته اخطار نرم افزار E3372 به شکل زیر است
    نیازی به تغییر ای پی نیست اگر کارهایی رو که گفتم انجام داده باشید در همون ای پی مودم می تونید مشخصات رو ببیند و هیچ نرم افزار جانبی هم لازم نداره

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

ای پی مودم رو نباید تعغیر داد چون نرم افزار e3372hl فقط به دنبال ای پی خودش یعنی 192.168.8.1 میگرده واگه این آدرس رو پیدا نکنه ویا تداخلی ببینه کارش رو انجام نمیده البته شما با تعغیر فریمور و وب یو میتونید تو سیستم بدون نیاز به نرم افزاری مشخصات سیگنال رو ببینید ولی برای دیدن مشخصات دکلی که بهش متصلید فقط باید از طریق نرم افزار انجام بشه من خودم رو گوشی بدون هیچ مشکلی ازش استفاده میکردم البته روتر من دیلینک بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام منم یه مودم lh92 ایرانسل دارم میخوام سیم همراه اول بزارم توش ، آنلاک این مودم امکان پذیره بالاخره یا خیر؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

هر کی آنلاک مودم LH92 ایرانسل رو خاست بگه تا بهش بگم چجور آنلاک کنه
    سلام میشه لطف کنین برامن ارسال کنین !

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستانی که خرید از سایت های اینترنتی دارند خیلی دقت کنند چون حتی همون بهترین سایتی که ادعا داره کمترین قیمت را داره در کارش صداقت نداره من حدود 2هفته گرفتارش شدم مودم دسته دو برایم فرستاده بود تا برگشت دادم و بهم رسی کلی اذیت شدم کلی هزینه روی دستم گذاشت

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستانی که خرید از سایت های اینترنتی دارند خیلی دقت کنند چون حتی همون بهترین سایتی که ادعا داره کمترین قیمت را داره در کارش صداقت نداره من حدود 2هفته گرفتارش شدم مودم دسته دو برایم فرستاده بود تا برگشت دادم و بهم رسی کلی اذیت شدم کلی هزینه روی دستم گذاشت
    کدوم سایت عزیز؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم منظورشون راستین بازاره که واقعا در ارسال منم عذاب داد بعد ی هفته کاری بدستم رسید! امااینکه مودم دسته دو فرستاده باشه ی کم بعیده و اعتبار سایت میاد پایین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •