cpu ratio setting رو از auto در بیار
cpu ratio setting رو از auto در بیار
سلام . توی تنظیمات مادربورد من گزینه ای به اسم AI overclocking هست. من روی 5 درصد تنظیمش کردم. فرکانس cpu از 3400 الان روی 3570 هستش. مشکل من اینه که تو برنامه CPU-Z فرکانس بعضی اوقات 2570 با multipler12 و گاهی اوقات 3570 با multipler17 نشون میده ولی با نرم افزارهای دیگه مثل sandra یا حتی کلیک راست روی my computer همون 3.57 هست.
مشکل کجاست؟
آیا بنظر شما طبیعیه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
مشخصات کامل سیستم!؟
mb:asus P5P800s
CPU: P4-3.4 -2MB cache
Ram: 1.5Gb DDR1
VGA: GEForce MX4000-128MB
ممنون میشم
اقا چرا بیشتر نمیشه اور کرد ؟ :d
یا سیتم ریست میشه
یا صفحه ابی میاد
با بوق تند تند میزنه
میخوام بالاتر ببرم چیا رو دیگه توی مادبورد تغییر بدم ؟
سلام دوستان
سی پی یو amd 4800 x2 باپاور 330 گرین تا چه حد میتونم اورکلاک کنم وآیا بعد از اور احتیاج به فن اضافه داره
مادر بورد ga_ma74gm_s2h
سلام. اين پردازنده رو تا 3 گيگاهرتز اوركلاك كنيد ، خيلي خوبه و افزايش كارايي هم چشمگيره! در اين فركانس هم نيازي به تغيير فن نيست!
سلام
cpu amd 7750 x2
دارم
اورکلاکش که میکنم حتی 100 mhz هم که بالا میبرم بازم بعد از چند دقیقه سیستم ریست میشه صفحه ابی میاد
مشکل از چیه
پاور: coolermaster 700w
motherboard: abitax78
ممنون میشم اگه کسی طریقه اورکلاک دقیق این سیپیو با این مادر بورد رو بگه
سلام
بهم بگید برای اینکه cpuرو تا 4.2ببرم به چه کولری نیاز هست.لطفا قیمتش رو هم بگید.COOLER MASTER Vortex 752 خوبه یا COOLERMASTER Hyper 212 Plus ؟
ممنون
فکر نکنم با air cooler بتونید 7300 رو تو 4200 پایدار کنید .......
اما با v8 کولر مستر شاید تا 4000 بتونی بری ............
البته یکم هم مادربوردت محدودیت ایجاد میکنه........
قیمتش هم حدود 80 تومن هست.........
اما به نظر من اگه cpu رو بفروشی و با پول کولر یک cpu جدیدتر بخرید بهتر باشه مثلا cpu خودتون رو 80 میخرن و اگه 70 تومن بزارید روش میتونید یدونه q8200 بخرید و با فن خودش تا 3000 اورش کنید و از قدرتش لذت ببرید..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)