تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 300 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

این نکته رو فراموش کردم که سایر شبیه ساز ها به جز bluestacks ( مانندamd duos , windroye ,genymotion,andy ) نیاز به intel virtualization technology دارند که در پردازنده های قدیمی پشتیبانی نمی شوند ( اگر اشتباه نکنم این قابلیت در خانواده core i معرفی شد )
    نه برنامه که نصب شد و تو شروع برنامه ام ازم خواست برم توی bios و یچیزی رو تغییر بدم تا سرعتش عالی بشه.برای اجرای بازی مشکل داشت که has stopped میزد

داره خودمونی میشه arminba's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    هتل ترانسیلوانیا

پيش فرض

بچه ها ایا هک واقی برای این بازی بیرون اومده یا من تازه شروع کردم لول 36 هستم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بچه ها ایا هک واقی برای این بازی بیرون اومده یا من تازه شروع کردم لول 36 هستم
    والا زمانی که لول من 20اینا بود یه پک ه...ک تو نت اومد برای فروش و منم اون موقع بدجور اعتیاد کلش داشتم اونو خریدم ولی هیچی نشد و حتی شنیدم بعضی از دوستان رو بن کردند.الان لول ام 41 هست و فهمیدم لذت بازی به اینه که خودت مرحله به مرحله با انتظار جلو بری و البته به شخصه 70ت خرج بازی کردم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من نسخه ی جدید BlueStacks که حیان گفت نصب کردم و بازی بدون لگ بالا میاد و به برنامه ام اکانت گوگل ام رو شناسوندم و دهکده ام بالا اومد و توی بازی که میخوام اکانت گوگل ام رو فعال کنم این ارور رو میده:

وقتی install رو میزنم میگه این گزینه برای کشور شما در دسترس نیست.قندشکن رو فعال کردم و دوباره این راهو رفتم و دوباره گفت برای کشور شما در دسترس نیست.بصورت جدا google play games رو که آخرین نسخه اش 3.0.11 هست دانلود و نصب کردم(چون رو لپ تاپ اجرا میکنم و گوشی نیست نمیدونستم کدومو بگیرم و نسخه ی universal رو گرفتم) و ولی بازم این ارور رو میده.باید چه کرد؟
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نه برنامه که نصب شد و تو شروع برنامه ام ازم خواست برم توی bios و یچیزی رو تغییر بدم تا سرعتش عالی بشه.برای اجرای بازی مشکل داشت که has stopped میزد
    اون چیزی که ازتون خواسته فعال کنین intel virtualization technology بوده . احتمالا توی بایوس به همین نام دیدینش یا مخفف نوشته intel vt-x یا مشابهش .

به هر حال برگردیم سر اصل مطلب .

من نسخه ی جدید BlueStacks که حیان گفت نصب کردم و بازی بدون لگ بالا میاد و به برنامه ام اکانت گوگل ام رو شناسوندم و دهکده ام بالا اومد و توی بازی که میخوام اکانت گوگل ام رو فعال کنم این ارور رو میده:

وقتی install رو میزنم میگه این گزینه برای کشور شما در دسترس نیست.قندشکن رو فعال کردم و دوباره این راهو رفتم و دوباره گفت برای کشور شما در دسترس نیست.بصورت جدا google play games رو که آخرین نسخه اش 3.0.11 هست دانلود و نصب کردم(چون رو لپ تاپ اجرا میکنم و گوشی نیست نمیدونستم کدومو بگیرم و نسخه ی universal رو گرفتم) و ولی بازم این ارور رو میده.باید چه کرد؟
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راه راحت ترش اینه که نرم افزاری مثل بازار نصب و google play game رو از اونجا دانلود کنین .
    اما برای اینکه گوگل متوجه نشه شما کدوم کشور هستین باید از نرم افزار هایی استفاده کنین که کل ترافیک سیستم رو منتقل کنه به منطقه مورد نظر .
    Last edited by Public Enemy; 03-06-2015 at 01:46.

6. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

راه راحت ترش اینه که نرم افزاری مثل بازار نصب و google play game رو از اونجا دانلود کنین .
    اما برای اینکه گوگل متوجه نشه شما کدوم کشور هستین باید از نرم افزار هایی استفاده کنین که کل ترافیک سیستم رو منتقل کنه به منطقه مورد نظر .
    جالبه من همین نسخه رو جدا گرفته بودم و نصب کردم جواب نداد ولی از طریق بازار دانلود و نصب شد مشکل رفع شد.ممنون حیان جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    ولی یه تضادی من پیدا کردم با متن شما!
    اونم اینکه من کاپم تا دیروز ۹۵۰ بود ولی نیومده از بازی بیرون یکی بهم اتک میداد!
    الان تو سیلور ۱ دارم تازه یه ذره نفس میکشم!
    به مپی هم برخورد نکردم که دریلش لول ۳ باشه و دو سه تا داشته باشه! (یا شایدم شانس ندارم)
    خواهش میکنم
    والا من برای من که اینجوری بوده تا به حال هر چی کاپ کمتر بوده احتمال اینکه سه بشی کمتره و افراد ضعیف تری بهت اتک میدن
    البته زیاد به این مورد توجه نکنید چون به هر حال یکی پیدا میشه شما رو میزنه کاریش نمیشه کرد
    در مورد دریل هم تو پست قبل هم گفتم باید صبور باشی و بگردی اینجور موارد کمه ولی هست
    این یه نمونه که همین چند دقیقه پیش دو تا دریل لول سه داشت من زدم خیلی راحت 800 تا دارک داد(حالا حواسم نبود یکی از دریلها رو کامل نزدم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

یعنی بدشانس تر از من هم هست؟

11. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

یه اتک معمولی تو لیگ 3 کریستال :p

13. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

یه اتک معمولی تو لیگ 3 کریستال :p

نوش جونت برادر
    اما تان هال چندی؟!

15. این کاربر از ehsannirvana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •